georgecarlinIk moest toch weer even denken aan de op 22 juni 2008 op 71-jarige leeftijd overleden Carlin in verband met de politiek o zo correcte actie om over de hele wereld een uur lang de lampen uit te doen.“The planet is fine, the people are fucked..”

[HTML1]

3 REACTIES

  1. Ja hallo, als de schaapjes niets redden hoe haalt de overheid en zijn clubjes het grote geld dan binnen?…

  2. George Carlin blijft meesterlijk! Zonder internet zouden wij hem in NL niet of nauwelijks hebben gekend. Wacht eens even. Stond er niet laatst in dezelfde Televaag dat het internet “meer CO2 produceert dan alle vliegtuigen bij elkaar”? Als al die “save the planet” types nu eens hun computers uitzetten. En nooit meer aanzetten. Dat zou de planeet een stuk leefbaarder maken.

    IIS [3] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.