person_bos_wouter_salonsocialistEen 10 stappen plan. 

1 Je stemt op de sp/pvda/cda/d66.
2 Je mening wordt standaard, je blaat politiek correcte onzin.
3 Al Gore is een held, zo zou iedereen moeten zijn.
4 We proberen alles eraan te doen om de Co2 te verminderen. We kopen een Toyota Prius of gaan met fiets of openbaar vervoer naar het werk.
 
5 De multiculturele samenleving is geslaagd, iedereen die het daar niet mee eens is, is een nazi een racist etc. etc.
6 Iedereen die op Geert Wilders stemt is een fascist & nazi, Adolf Hitler, racist, dom, kortzichtig etc. etc.
7 We kopen voortaan biologisch eten en Max Havelaar koffie en andere fair trade producten.
8 We geloven in een 2de kans voor TBS’ers ook al hebben ze tig kinderen misbruikt of mensen vermoord.
9 Hoge belastingen vinden we niet erg, de rijken moeten toch het meeste betalen.
10 Uitkeringen zijn prima, want onze buurman die al 15jaar in Nederland woont en amper de taal spreekt moet toch ook een kans krijgen om te wennen.

Als je deze stappen volgt krijg je heel veel ”Intellectuele” vrienden op DBB. Als je een studie Politicologie volgt en je wordt lid van de jongeren afdeling van de sp/pvda/d66/cda, dan word je makkelijk ambtenaar. Hoef je nooit echt te werken, je verdient goed en je kan het nooit verneuken (mits je een goed vriendennetwerk hebt opgebouwd met gelijke zieltjes).

Wil je je Ziel niet aan de duivel verkopen, hou je van je land en wil je eerlijk je geld verdienen? Vergeet dan snel de bovenstaande 10 misselijkmakende regels en vecht mee voor een eerlijk rechtvaardig Nederland:  
Zonder capuchontuig, waarin moordenaars en verkrachters/pedofielen gewoon hun leven lang de bak ingaan. Waar geen corrupte rechters meer bestaan. Waarin belastingen drastisch naar beneden gaan en uitkeringen alleen bestaan voor mensen die er ook voor hebben gewerkt. Waarin de leraar en agent gezag heeft. Waar er een echte democratie bestaat, zonder dat er Europees grondwetten door je strot worden geduwd. Een land waarin niet alleen de boeven wapens hebben, maar ook de eerlijke burgers(zonder strafblad). Waarin een echte vrijheid van meningsuiting bestaat.
3 Strikes= out!
Ik kan nog wel een halfuur doorgaan maar het lijkt me wel duidelijk,
wat voor een Nederland kiest U????

Ingezonden door Arthur van Suylekom

25 REACTIES

 1. leuk stukkie, ik woon er al niet meer, dus punt 11:
  waarom zou je in een land gaan wonen waar je zulke bezwaren tegen hebt ?
  groeten uit Saint-Jean-Cap-Ferrat (Fr)

 2. D’r zit wel wat in, jammer dat het er niet uitkomt. Graag wat meer van wat men in Den Haag ook al niet kan.

 3. @Rob ter Horst [2]:
  Althans altijd wat te zeiken tegen zaken die Televaagiërs als links bestempelen. Ik zou een Prius rijden omdat dat terrorisme en Islaam fundamentalistische financierende aardolie business dure producten verkoopt, en ik niet op alcohol mag rijden. Nu doe ik het nieuwe rijden omdat 1:18 gewoon beter voor mijn portemonnee is dan het standaard zuinig verbruik van 1:14, van mijn auto. Rij ik rustiger, dus veiliger, en mijn remschijven en schokdempers gaan ook langer mee.
  Ik eet biologisch omdat ik mij niet door de EU laat voorschrijven hoeveel gram van gif ABC ik mag eten per dag.
  Het is namelijk per landbouwgif voorgeschreven wat de aanvaardbare dagelijkse inname is. En dat is een hele lange lijst.
  En ik eet ook biologisch omdat ik respect heb voor het andere leven op Aarde. Voor mij hoeft niet alles doodgespoten te worden, zodat ik prijsknaller bij de super kan kopen. Ik maal mijn Max Havelaar bonen zelf, omdat ik koffiebonekwekers ook een goede boterham gun, en ik het meer dan eerlijk vind en respectvol dat zij niet met de gifspuit los hoeven in de plantage. Beter voor hen, beter voor mij.

  Ik ben lid van de VVD, al met al ben ik groen rechts. Ik houd van zuurstof en een goed leven. Bij de weg, biologische producten zijn heel vaak gewoon lekkerder, met name het vlees.
  Rob ter Horst [16] reageerde op deze reactie.

 4. En het idee dat niet alleen boeven wapens zouden moeten hebben maar ook de eerlijke burger is werkelijk iets dat alleen een Televaagiër kan verzinnen. De gevolgen van die boesboes manier van denken kunnen we zien in de US. Iedereen knalt elkaar af, kleuters knallen andere kleuters af, en de shoot outs op scholen zijn inmiddels een soort maandelijks terugkerend ritueel geworden.

  Al met al, elk weekend minsten 20 bier, dat is wel duidelijk Arthur.
  Infinity [9] reageerde op deze reactie.

 5. 6 Iedereen die op Geert Wilders stemt is een fascist & nazi, Adolf Hitler, racist, dom, kortzichtig etc. etc.

  ^Helemaal correct, deze Zionist heeft alles behalve het beste voor met Nederland, links, rechts, allemaal toneelspel om ons slaafjes bezig te houden.

  Iedereen wapens, behalve de burgers met strafblad? Nou sorry hoor, maar als strafbladen uit het verleden meetellen gaat de vlieger al niet meer op. Strafblad vanwege wietplantjes, daag pistool om jezelf en je gezin te verdedigen, wees jij maar lekker slachtoffer.

  En als laatste: Biologisch voedsel bevat meer voedingsstoffen dan het normale voer dat je kunt kopen, dat staat compleet los van het Max Havelaar sprookje!

  TerrierBram [8] reageerde op deze reactie.

 6. @TaLoN.NL [7]:
  De roep om wapens is het gevolg van het gevoel van onveiligheid. Wat de politie ook doet, ze hebben één belangrijk punt dat hen tegenhoudt. Het gegevensverwerkingssysteem van de politie. Volgens een promo fimpje van de SP heeft een agent werk aan 27 documenten, na het inrekenen van een amok makende dronken lor. En dan spreekt de Televaag weer schande als er ergens vormfouten zijn gemaakt. Ik vind het een prestatie van de bovenste plank dat het aantal vormfouten nog zo laag is. De arme mensen, afgescheept worden met een belediging die ze loon noemen, toenemende gewelddadigheid in de samenleving, vol met mensen die niet eens de basis van fatsoen in woorden op kunnen schrijven.

  Dus dat geneuzel over meer blauw op straat is een lulsmoesje van de bovenste plank, en is praktisch niet uitvoerbaar onder deze omstandigheden.

  Als de overheid twee keuzes heeft, praktisch of idioot, kiest men in het overgrote deel van de gevallen de laatste. En beroept zich als reden op vage regelgeving, en een verder niet gedefinieerde politieke situatie. Je kan er de klok op gelijk zetten.

 7. @TerrierBram [6]:

  Volgens http://en.wikipedia.org/wiki/More_Guns,_Less_Crime is er maar één studie van de twintig die aantoond dat er meer criminaliteit komt mochten wapens gelegaliseerd worden. Zeven geven aan dat er minder criminaliteit komt en de overige twaalf geven aan dat de criminaliteit gelijk blijft.

  Het zijn dan ook niet de wapens die schade aanrichten, het zijn de mensen.

  “A responsible, well-armed and trained citizenry is the best protection against domestic crime and the threat of foreign invasion.” -http://www.lp.org/issues/gun-laws
  TerrierBram [10] reageerde op deze reactie.

 8. @Infinity [9]:
  Inderdaad, en dat is zo fundamenteel slecht aan de wetgeving. Verbod … verbod overtreden … straf in concentratiekamp met andere slechterikken. Gevolg is een soort van sub samenleving van slechterikken. Straf over, stigma via strafblad, niks geleerd behalve wasknijpers vouwen, en veel contacten opgedaan aan juist de kant van de samenleving waar je niet moet zijn.

  Ik zou zeggen, in de openheid met die boeven. Nee, dat kan weer niet in Nederland, dan wordt het recht op privacy geschonden, en wordt de belangen vereniging voor gedetineerden boos ( het is echt waar, ze hebben belangen, nadat je de samenleving schade hebt gedaan ).

  Niet in gevangenissen, wel duidelijk herkenbaar in de samenleving met een vierkant legertje Mariniers recht in je nek kijkend. En de vernedering moet diepgaand zijn.
  Werken, en praten met een kaliber Dr. Phil. Tot dat ze er tureluurs van worden. Skills op doen, en gewoon dicht bij de samenleving slapen. Bewaking voor de deur, en enkelband. We hebben van die groene mannen zat, die anders toch maar Tulbanden voor hun raap gaan schieten ergens in een woestijn. Doen die ook nog wat nuttigs.

  Tegelijkertijd moet natuurlijk het informatisering systeem van justitie en politie opnieuw worden opgezet, en achterlijke regelgevingen worden vastgesteld.

  Nou zitten die gasten lachend vanuit hun cel nieuwe zaakjes voor te bereiden, en het netwerk is in de straffaciliteit zelf. En dan later constateren dat het systeem niet werkt, gek he.

 9. Een 10 stappen plan.

  1 Je stemt op de sp/pvda/cda/d66. +VVD !!!!

  enfin, je krijg de situatie dat iedereen links is ,dat is eigenlijk al zo,en dan heb je wat Libertariers , 2 % terwijl alle rijke mensen elders wonen,dus breekt er revolutie uit en vechten leger en politie tegen elkaar, moet er een soort Napoleon komen (Sarkozy?) om der rust te herstellen.
  Nederland was beter af als deel van Frankrijk, daar zijn socialisten rechts,eeuwig zonde dat Napoleon de slag bij Waterlo heeft verloren toen.
  Nu zitten we met de gebakken peren.

 10. Leuk artikeltje Arthur; simpel, weinig diepgang en vooral geen oplossing.
  Want wat nu? Wat nu als ik een ander Nederland wil? En wat als mijn buurman een nog ander Nederland wil? Wat zijn je voorstellen en oplossingen?

  Of alleen maar populistisch wat kreten spuien en dan “vragen” stellen die qua opbouw niet zouden misstaan in een propagandistische enquete?

  Ik wil ook een ander Nedelrnad. Maar of ik dat wil op de manier zoals jij dit verwoordt? Denk het niet.

 11. @Hub Jongen [13]: Mee eens Hubert, de VVD is ook een collectivistische partij, ongeacht de one-liners van Mark Rutte. Zij willen de euro, EU, de Grondwet, de gehoorzaamheid aan Brussel en noem maar op. Het is al sinds 1994 dat ik geen VVD meer stem. Ook hebben zij ingestemd om oorlogsmisdaden te begaan in Joegoslavië in 1999, toen ze nog in het Kok-regime (Paars II) zaten.

 12. @Rob ter Horst [2]: Daar moet de Vrijspreker inderdaad voor oppassen. Overigens klopt de opsomming helemaal niet. Een salon-socialist is iemand die er zogenaamd hele linkse ideeën op na houdt, maar wel zelf een grote auto rijdt, in een goede, liefst blanke wijk woont, zijn kinderen naar witte scholen stuurt, zeer begaan is met het milieu naar wel drie keer per jaar met het vliegtuig exotische oorden bezoekt etcetera, etcetera. Laten we zeggen, het type Marcel van Dam.

 13. @TerrierBram [5]: Ik ben van geen enkele partij lid, omdat ik geen partijpolitiek wil, maar gewoon goede oplossingen. Af en toe zie je die bij links, dan weer rechts, dan weer midden, maar meestal wordt het niks door anderen met hun partijpolitiek. Politieke partijen zijn ook niet echt demokratisch, iedereen moet zoveel mogelijk voor of tegen zijn, anders zwaait er wat. Hoezo eigen geweten…

  TerrierBram [19] reageerde op deze reactie.
  reiny [23] reageerde op deze reactie.

 14. ik kies voor een Nederland zonder het domme geneuzel van ene Arthur van Suylekom, die het dom blaten over mensen waar hij het niet mee eens is blijkbaar belangrijker vindt dan de discussie aan te gaan over wat er mis is met Nederland en hoe het opgelost kan worden…

  Laat me raden: die keuze is er zeker niet? Want als goed PVV-er vind jij zeker dat iedereen een mening mag hebben, zolang het de jouwe maar is?

  Silver Surfer [18] reageerde op deze reactie.

 15. @Pieter [17]:

  Ach dat domme geneuzel nodigt tenminste uit tot discussie. Het is immers goed te weten dat ik mij als een “goede Salonsocialist” laat kwalificeren.

 16. We zouden een Herfkens eens aan het woord moeten laten.
  Of een Wim Kok.

  Maar ja, het is de vraag of dat goede salon socialisten zijn.

  Goede graaiers. Dat dan weer wel.

  Laat dat toch, jezelf identificeren met een groep.

 17. @ Egor van Elven de VVD hoort er ook zeker bij. Dat ben ik vergeten. Ook staat het punt zelfverrijking er niet bij. Maargoed, ik wou het een 10 stappenplan houden. Dus koos ik voor de populaire punten van sociaal links.

  @ Pieter (26-03-09, 11:53) Ik som het puntje van de ijsberg op, dat wil zeggen: een klein deel van de problemen. Dat U erover heen leest zonder daadwerkelijk het te beseffen is uw probleem. Als jij weet hoe de problemen wel kunnen worden opgelost, dan nodig ik U uit om een mooi stuk te versturen naar Vrijspreker.

  Reactie van TaLoN.NL (25-03-09, 10:04) 7

  6 Iedereen die op Geert Wilders stemt is een fascist & nazi, Adolf Hitler, racist, dom, kortzichtig etc. etc.

  ^Helemaal correct, deze Zionist heeft alles behalve het beste voor met Nederland, links, rechts, allemaal toneelspel om ons slaafjes bezig te houden.

  Iedereen wapens, behalve de burgers met strafblad? Nou sorry hoor, maar als strafbladen uit het verleden meetellen gaat de vlieger al niet meer op. Strafblad vanwege wietplantjes, daag pistool om jezelf en je gezin te verdedigen, wees jij maar lekker slachtoffer.

  En als laatste: Biologisch voedsel bevat meer voedingsstoffen dan het normale voer dat je kunt kopen, dat staat compleet los van het Max Havelaar sprookje!
  Ik vertrouw Wilders meer dan wat er nu aan de macht is.

  Vanmorgen weer op de radio: buschauffeur overvallen, had deze beste man een wapen gehad dan had hij die boef kunnen neer knallen. Wat dacht je van afgelopen zaterdag die conducteur in burger. Voorbeelden genoeg maar met oogkleppen op mis je alles.

  Biologisch eten heeft inderdaad meer smaak, dat geef ik zonder meer toe. Echter laat mijn portemonnee het niet toe om dat te kopen.

 18. Kijk de Christenen en de Rooien pakken ons nu 2 jaar AOW af,dus links *stemmen heeft ook geen zin,die lui stelen van een AOWtje om hun dingen te kunnen doen.
  Wie komt er nu nog opvoor de gewone man?
  Wilders ?

  *of ultra links stemmen op Halsema of deSP,als bij rechts niemand een AOWer meer helpt, ze drijven de oudjes naar links of rechts zo, eigen schuld.

 19. @Rob ter Horst [16]:
  Wij denken gelijk en waarom moeten politici geen opleiding hebben . Gewoon meepraten in een partij en je kunt op de kieslijst komen.
  Daarom zie je veel mooipraters die totaal geen meerwaarde in de kamer hebben. Partijpolitiek is een ramp !!

 20. Omdat ik links denk, weet ik dat dat alleen via rechts gerealiseerd kan worden.

 21. Aan allen die op de Pvv lopen te mekkeren, hier een paar regels die ik van het weblog “Angeltjes heb afgehaald.

  Rachida woont al 36 jaar in nederland,
  Rachida spreekt geen nederlands,
  Die tijd is nog niet gekomen.
  De zoon van Rachida slaat een jongen dood,
  De jongen was 22 jaar,
  Zijn tijd was wel gekomen.

  Hoeveel moorden zijn de laatste jaren al gepleegd in nederland in naam van de Islam, Theo van Gogh was niet de eerste en zal met de opruiing tegen Wilders ook niet de laatste zijn.

Comments are closed.