witzwart-baby_black-and-whiteEcht waar, ook al is het te gek om waar te zijn. Het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP) wil bij de verdeling van het jeugdzorggeld Limburg zwaar korten.

Omdat de bevolking “te wit” is! Er wonen te weinig “niet westerse allochtonen” en daarom zou Limburg 24 miljoen euro belastinggeld minder krijgen. (bericht uit Limburgs Dagblad) 

Zie hoe de overheid discrimineert. Zie hoe de overheid apartheid stimuleert en in stand houdt. En zie hoe ze haat kweekt tussen verschillende bevolkingsgroepen.

De stelling dat “de overheid alles wat ze doet, verkeerd doet”,  gaat zichzelf steeds meer bewijzen.

23 REACTIES

 1. Weer een voorbeeld van een racistische overheid. Doet me denken aan de regeling dat scholen voor elke niet-westerse allochtoon 90% meer geld ontvangen. Een bende racistische rovers, dat is de overheid.

 2. Puur racisme en dan overdrijf ik niet!
  De blanke autochtoon als untermensch.
  Men kan praten als brugman maar wat krom is praat je in deze niet recht.

  De allochtoon en vrouw wordt bevoordeeld bij sollicitaties.
  Gelovigen hebben meer vrijheid van meningsuiting dan atheisten.

  En nu dit weer…. Is men bij de overheid moedwillig bezig om mensen tegen elkaar op te zetten???

  Oscar [5] reageerde op deze reactie.

 3. @Paul Martens [2]:

  Ach, er zijn al jaren wetten van kracht waar bepaalde bevolkingsgroepen kunnen rekenen op privileges. Als je een klacht in zou dienen bij de rechtbank of het Europese hof tegen racistische, seksistische en discriminerende wetten dan zou dit door juristen worden weggelachen. Anti-blank racisme mag. Anti-man seksisme is toegestaan.

 4. @GB [3]:

  “Gelovigen hebben meer vrijheid van meningsuiting dan atheisten.”

  Dat is de vraag. Eind jaren ’80 waren er twee gelovigen met twee verschillende uitspraken over dezelfde groep mensen met een afwijkende seksuele orïentatie. De ene gelovige was een kardinaal die zei: “Ik kan mij voorstellen dat een katholieke huiseigenaar geen homoseksueel als huurder wil.” De andere gelovige, een imam, zei: “Homoseksuelen moeten van de berg worden gegooid.”

  Raad eens welke gelovige zich voor de rechter moest verantwoorden…

  Hub Jongen [8] reageerde op deze reactie.
  GB [11] reageerde op deze reactie.

 5. Het nederlandse volk heeft slechts een doodsvijand: de nederlandse overheid. Een van de twee gaat het loodje leggen en ik weet al wie van de twee.

 6. Dank zij de pvda in de regering, en nauwlijks oppositie in de 2e kamer, zijn dit soort racistische beslissingen volstrekt gelegaliseerd door landverraders, die Nederland blijkbaar liever ten onder zien gaan door toedoen van eurebia. Want eerlijk is eerlijk. Alle westerse landen waar ‘socialisten’ in de regering zitten, hebben dezelfde problematiek. Kijk naar Zweden, Groot Brittannië, het Frankrijk van voor sarcouzie(al is deze laatste niet echt een verbetering), Duitsland(al pakt men daar de imigratieproblematiek vooralsnog wel beter aan dan in het laffe dhimmie-nederland), om maar een paar voorbeelden te noemen. Eurabië wordt ondergronds al geregeerd door de islam, en de politiek vindt het allemaal prima.

  Een staatsgreep heer Martens? Uitstekend plan. Wat mij betreft morgen al. Maar het beste zou zijn als dit door de gehele europese bevolking gesteund werd. En eerlijk gezegd zie ik zelfs dat gelukkig steeds dichter en dichter bij komen.

 7. Lijkt me duidelijk. Komt allemaal doordat Wilders polariseert. Hij zet de witten en de zwarten tegen elkaar op.

  Toch? Of ligt het misschien iets minder simpel?

  Laat vooral duidelijk zijn dat dit een bewuste strategie van de staat is om de steeds groter wordende volkswoede af te leiden van de veroorzakers van die woede. Als dan de bom barst hebben we een full blown burgeroorlog van wit tegen alles met een kleurtje, en kunnen de veroorzakers de staat van beleg afkondigen en hun macht consolideren en verder uitbreiden.

  Wat we als kritische vrijdenkers dus moeten trachten te bewerkstelligen is dat de volkswoede zich richt op hen die de misstanden hebben veroorzaakt, niet op de symptomen van dat misdadige beleid.

  Anders gezegd: we moeten er naar streven dat de Balkenbende op zo kort mogelijke termijn gedwongen wordt rekenschap af te leggen, liefst in een procedure die daadwerkelijke bestraffing van haar misdaden mogelijk maakt.

  En uiteraard ook die van haar bazin.

  Maar zorgen dat ‘het volk’ in voldoende mate gaat zien wie de werkelijke boosdoeners zijn kon nog wel eens een onmogelijke opgave blijken.

 8. Het kan nog krasser. Limburg van oudsher bekend om grote gezinnen, blijkt de laatste decennia een geringere autochtone bevolkingstoename te kennen dan in andere provincies. Een resultaat hiervan is, dat scholen die vroeger overwegend een christelijke signatuur hadden, gestaag omgevormd worden tot islamitische scholen.

  Vervolgens komen busladingen (betaald uit Nederlandse onderwijsgelden) vol islamitische leerlingen voornamelijk uit de grensstreek met België en nemen ‘bezit’ van scholen die ooit namen droegen als de Heilige Geest-school, Sint Lambertus en de H.Theresia school etc.

  Allochtone ouders die hun kinderen wel nog de kans op degelijk onderwijs gunnen, moeten paradoxaal genoeg hun heil zoeken over de grens bij Belgische scholen, waar wel nog op oerdegelijk leest onderwijs wordt gegeven. En natuurlijk moeten de ouders de meerkosten die hieraan zijn verbonden helemaal zelf ophoesten. Zij kunnen geen beroep doen op dezelfde onderwijsgelden, waar ten behoeve van de (moslimse) medemens zo gretig mee gesmeten wordt!

  Zie hier de zogenaamde zegeningen van het multiculturele ideaal. Niet alleen bevordert het in toenemende mate segregatie, ongelijkheid in behandeling, maar veroorzaakt het ook steeds meer scheve blikken bij autochtone ouders die met lede ogen moeten aanzien hoe voor de nieuwe (moslimse) ‘buurlander’ alles kan, maar zij zelf (in eigen land) in toenemende mate naast de pot piesen om het maar eens iets minder eerbiedig te stellen.

 9. Dit is 010 oud nieuws.
  Bij ons sloten ze peuterspeelzalen als er niet genoeg allochtone kindertjes op zaten. Ook in witte buurten!!
  Typisch wanbeleid van pvda, groenslinks, en cda.
  Nu is het zo ver dat voor crimenele jeugd misschien wel 1000 x meer geld beschikbaar is dan voor normale kinderen.
  Stem nooit meer oude politiek!

 10. De Limburgers zijn gezegend. Hoe minder Jeugdzorg hoe beter. Jeugdzorg is namelijke een stelletje kinderdieven!
  Ga nooit met ze in zee want dan heb je niets meer over je kind te vertellen. Kijk bijvoorbeeld eens op http://www.burojeugdzorg.nl . Zo is er nog veel meer te vinden op het internet. Het gaat hier meestal om mensen die niets kwaads in de zin hadden met hun kinderen.
  Jeugdzorg = kinderhandel, want hoe meer zaken ze hebben hoe meer budget ze krijgen. Jeugdzorg mag, wat mij betreft, worden wegbezuinigd.

  R. Hartman (NI) [16] reageerde op deze reactie.

 11. @jantjeuitnederland [15]: Helemaal mee eens, Jantje, niet alleen heb je niets meer te vertellen, maar daar waar ingrijpen van Jeugdzorg juist nodig zou zijn laten ze het keer op keer afweten. En het is niet zo moeilijk te raden waarom dat zo is.

  Kortom, Jeugdzorg is niet alleen een overbodig, maar zelfs een kwaadaardig instituut, en dat wordt alleen maar erger sinds Rouvoet zich over de jeugd ‘ontfermt’.

  Maar dat is dus niet het issue hier.

 12. Ik ben dit jaar gestopt met belasting betalen.

  Als reden heb ik aangegeven dat ik de overheid niet meer vertrouw , daar zij de belastingopbrengsten dus crimineel besteed, aan o.a. dit soort racistische misdrijven die zij openlijk financiert.

  Racisme is een misdrijf. Maar er zijn nog wel meer redenen geen belasting meer te betalen (zie de bonussen en beloningen van de wanbestuurders bij de banken die door de belastingbetaler gered zijn)

  Ik zal vast wel deurwaarders op bezoek krijgen en voor rechters moeten verschijnen of van bed gelicht worden door een overmacht aan politie.

  Maar na 15 jaar hard werken en belasting afdragen om alleen maar te zien dat wanbeleid en criminaliteit beloond wordt, is voor mij de druppel.

  Door het wanbeleid van de banken en het orakel Bos, heb ik nu ook bijna geen werk meer, ik werk alleen nog om de water , gas en brood te kunnen betalen. Meer heb ik ook niet.
  En ook geen één instantie wil mij helpen, zelfs niet de instanties die van mij al meer dan 15 jaar onderhouden worden met mijn vele hoge belastingafdragingen.
  Terwijl wel allerlei uitkeringstrekkers, criminelen en anderen die de samenleving grote schade berokkenen beloond blijven worden.
  Nimmer is in dit land de belastingbetaler ergens voor beloond, alleen maar meer uitgemolken en afgeknepen.

  De koek en vooral de wil is op. Ik draag niet meer bij aan dit racistische systeem van de Overheid.
  U zou daar ook mee moeten stoppen.
  Evenano [20] reageerde op deze reactie.

 13. @GB [11]:

  Ik probeer duidelijk te maken dat het niet de gelovigen an sich zijn die voorrechten krijgen, maar alleen de anti-westerse gelovigen die de progressieven van pas komen. Dat en passant door deze bevoorrechting er ook wel eens westerse gelovigen voorrechten krijgen komt omdat een openlijke bevoorrechting van enkel de anti-westerse gelovigen makkelijk neer te sabelen is. Als u een andere verklaring heeft waarom linkse mensen een behoorlijk tolerante, evenwichtige mening van een katholiek vreselijk reactionair en abject vinden(zoiets vraagt blijkbaar om een gerechtelijke vervolging), maar geen enkele moeite lijken te hebben met een regelrechte oproep om een ‘kwetsbare groep mensen’, die toen het nog in de mode was kon rekenen op de steun van de linkse mensen, te doden dan verneem ik dat graag van u.

  Volgens mij gaat het niet om niet-gelovigen vs gelovigen, maar puur om de lievelingsgroepen van links vs de niet-lievelingsgroepen van links. En de lievelingsgroepen van links waren vroeger de homoseksuelen, de vrouwen en de gehandicapten en zijn tegenwoordig de allochtonen met de meest anti-westerse opstelling. Met steun aan boeddhisten en hindoes, hoe niet-westers allochtoon ook, bereikt links het beoogde doel niet, namelijk: de ondermijning van wat er nog over is van de vrije westerse beschaving.

  beek [19] reageerde op deze reactie.
  Evenano [20] reageerde op deze reactie.
  GB [22] reageerde op deze reactie.

 14. @Oscar [18]:

  Inderdaad.
  Links mocht altijd graag prijsschieten op de deugden van het christelijk geloof.
  Maar prijsschieten op de reactionaire beginselen van de islam: dat doen zijn merwaardig genoeg NIET! Sterker: zij schieten in een verdediging als anderen dat wel gaan doen, en dreigen met allerlei sancties.

 15. @Oscar [18]: Inderdaad. Een kwestie van zieltjes winnen en een goede basis leggen voor toekomstige macht.
  Eerst lief, beschermend en omarmend zijn voor minderheidsgroepen die zich onjuist bejegend voelen in de maatschappij, zoals je al schrijft (homofielen, vrouwen, gehandicapten), dan nu inderdaad de stap om ook de allochtonen aan je te binden. De uitkeringstrekkers en andere ambtenaren zijn al een “natuurlijk” deel van de linkse afhankelijkheidspropaganda.
  Dan blijft er straks nog een minderheid productieve belastingbetalers over (u en ik?) die omver gewalst worden door een links (fascisisch / communistisch / socialistisch) machtsblok.

  @Dave [17]: Jouw oplossing is zo gek nog niet. Schijnbaar ziet de overheid ons in het geheel niet of vindt ons totaal onbelangrijk. Prima, dan zien we de overheid ook niet, of minstens als onbelangrijk.

  Houd wel rekening met de gevolgen. In de Nederlandse rechtsstaat gaat het er niet om of jouw argumenten (moreel) juist of onjuist zijn. Het gaat erom of je het spelletje in de rechtbank kunt spelen. En je houdt je simpelweg niet aan de wet van diegene die jou gaat veroordelen. Dus wees voorbereid op de gevolgen.

  Ik doe namelijk al jaren hetzelfde. Ze hebben nu aan mij een productieve werker die (ruim) consumeert, waarmee ik dus een klein, positief radertje ben in de economie. Mijn consumptie zorgt voor BTW en veel accijns (benzine, tabak en af en toe een flesje alcohol). Mocht men mij ooit dwingen om nog meer te betalen, dan stop ik acuut met productief werken, trek ik uit alle mogelijke hoeken en gaten elke uitkering en subsidie die ik maar kan vinden en zal ik de rest van mijn leven een zeer dure burger zijn.

 16. Ik kom uit kerkrade, het stikt hier van de blanke tokkies, en ik kan niet wachten tot dat deze mensen zich miskend gaan voelen omdat ze geen jeugdzorg meer krijgen van de overheid.

  IK ben een andere dave dan Dave

 17. @Oscar [18]:

  De moslims zijn nou eenmaal een stemmentrekker voor links terwijl christelijke stemmen meer in de hoek CDA en CU zitten.

  Vanuit de linkse hoek is het duidelijk dat er voor gelovigen alleen een voorkeursrol voor de Islam is weggelegd.
  Dit is pure opportunistische machtspolitiek want allochtonen zijn toch gauw goed voor zo’n 10 tot 15 zetels. Dat ze een deel van vroegere “knuffel”groepen van zich hebben vervreemd nemen ze schijnbaar op de koop toe.
  Uit de christelijke hoek hebben ze nooit geen grote achterban gehad dus waarom zou je die te vriend houden?
  Vwb het linkse deel klopt jouw stellingname wel.

  Toch lijkt het mij wel dat de aanval op seculariteit vanuit de Islam de christelijke politiek ook wel goed uitkomt.
  Zie het debat rondom Fitna, de Deense spotprentaffaire en de affaire Nekschot.
  Alle christelijke partijen (behalve GPV) hadden een zééér bedenkelijke rol als het gaat in de debatten daarover. Dit zette mij toch wel aan het denken.
  Het lijkt dat de Christelijk politiek de vrijheid van meningsuiting weer voor een deel aan banden wil leggen en ze hebben in de Islam een blijkbaar bondgenoot gevonden die als stormram wil dienen.

  Maar waarom sluiten ze een pact met de duivel??
  Is het pure naiviteit, lafheid of een wederzijdse geheime agenda??
  Ik weet het niet.
  Maar voor het christelijke deel van de coalitie lijkt het mij wel degelijk sprake van een voorkeursbeleid van gelovigen (in het algemeen) boven niet-gelovigen.

  Dit staat trouwens los van het feit dat ik iedereen zijn persoonlijke geloofsbeleidenis van harte gun.
  Maar de politiek die hen “vertegenwoordigd” moet niet proberen om mij in mijn vrijheid te beperken of via allerlei verboden dingen aan mij op te dringen.

 18. GODVERDOMME! Ik ben vandaag in de biologische voedingswinkel, al bij de deur. Ik denk nog: De carnaval is toch al voorbij! Komt er een HAATBAARD geheel in zwart, met een piepjong HAATBAARDJE, en… Jawel! De ogen van een wijf, geheel zwart omlijst! Welk tuig doet mij dit op mijn oude dag aan???
  De ONDERWERPING wordt steeds meer zichtbaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.