Ron PaulHij neemt niet alleen de huidige FED zetbaas, Ben B., op de korrel. Voormalige zetbazen zijn ook niet veilig, zo blijkt..[HTML1]

En dan dit nog even lezen: KLIK.

3 REACTIES

 1. Zou hij niet beter wat op Alan Greenspan kloppen?

  Of misschien naar Google ads hierboven luisteren?
  Hemelse vrede van Jezus
  Waar kunnen we de werkelijke vrede en rust vinden?

  IMF moet retro-actief ontbonden worden (salarissen van de bureaucraten terugbetaald).
  IMF heeft geen bestaansreden meer sinds 15 augustus 1971 toen Nixon Bretton Woods ophief. (het is sinds die datum dat de salarissen door de bureaucraten, met interest natuurlijk, dienen terugbetaald.)

 2. De schrijver onder de link ‘KLIK’ (hierboven) reageert volgens mij op de vermeende stelling “goud is artificieel” en daar lijkt de schrijver zich (logischerwijs) nogal over op te winden.

  Volgens mij werd echter door de spreker “de waarde van goud en de afspraak dat het waarde als ruilmiddel heeft” bedoeld (in zoverre dat goud wel nuttig/schaars is maar dat je het niet kunt eten).

  (dit even los van het feit dat ik momenteel zelf veel liever goud zou ruilen dan Euro biljetten)

 3. Paul Volker zei: “…The answers are not apparent. But we are on… make no mistakes about it. We are on a unique moment in economic history, where the world is going on the basis of fiat currencies. And that’s what (onverstaanbaar) economists like and they thought it was a good idea not to float up and down and you don’t get constricted by gold or other artificial arrangements…”

  M.i. is dit niets anders dan een half mislukte poging van Volker om om de hete brei heen te dansen. Hij ontkende de vraag of hij op een of andere manier betrokken was bij of gehoord had van pogingen om het internationale monetaire systeem te redden door een “Super-IMF” o.i.d.

Comments are closed.