stenigen_somalieHoeveel van die 50 worden door de internationale organisaties opgepakt en veroordeeld? Voor zover tot nu toe bekend: NUL! Geen EEN!!

Vergelijk dat eens met hoeveel van je belastinggeld besteed wordt aan allerlei “edele” doelstellingen van ontwikkelingshulp en andere missies. 

Volgens Netwerk was het meisje verkracht door soldaten. Het is niet duidelijk of diezelfde soldaten ook de moordenaars zijn.

Maar erger kunnen ze het toch niet maken.
 
Dergelijke stenigingen schijnen inherent te zijn aan de “islam”.

Is het dan niet logisch dat ALLE aanhangers van die “godsdienst” geweigerd moeten worden om 1 stap binnen Nederland te zetten?

Is het dan niet idioot dat we met onze belastingcenten een Imam, een verkondiger van die “godsdienst”, benoemen tot geestelijke verzorger van de Nederlandse militairen die (ook op kosten van de belastingbetaler) naar Afghanistan gestuurd zijn?

Moeten niet zelfs asielzoekers voordat ze hier binnengelaten worden heel eenduidig deze practijken afzweren? Dat heeft niets te maken met vrijheid van godsdienst. Alleen het afzweren van misdaad.

 Ik ben geen bewonderaar van Wilders. Maar vanmiddag ben ik zo boos, dat ik me begin af te vragen hoeveel gelijk Wilders heeft.

 In ieder geval heeft Wladimir gelijk als hij schrijft dat we geregeerd worden door idioten.

Hier volgt het Netwerkbericht:
Meisje van 13 jaar gestenigd
De wereld is geschokt als een 13-jarig meisje in Somalië gestenigd wordt nadat ze verkracht is door soldaten.
Asho wordt gedood omdat de Islamitische extremisten in het Afrikaanse land de verkrachting zien als buitenechtelijke seksuele gemeenschap. Ze wordt door vijftig mannen gestenigd volgens Islamitisch recht, de sharia.

In Netwerk een reportage met ooggetuigen en nabestaanden van de gruwelijke dood van Asho.

22 REACTIES

 1. Het hele internet puilt uit van deze en andere misdaden in naam van een of andere religie of cultuur. In de media is ’t eventjes een hot topic en ’t suddert en broeit nog een tijdje na onder de bloggers en reaguurders. Daarna wordt ’t weer verdrongen totdat ons weer zoiets ter ore komt.

  Jammer voor de pappers en nathouders maar vergeten doet uw bevolking niet. Elk blog of reaguursel op het internet vertegenwoordigt honderdduizenden gelijkgestemden die niet openbaar kunnen reageren. Die doen dat thuis of in de kroeg. De smeulende veenbrand die slechts tijdelijk getemperd kan worden door nieuwe verkiezingen. Als dat niet helpt moge de Here ons bijstaan.

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 2. Schandalige barbarij, dit soort stenigingen. Ik ben heel benieuwd hoe bijvoorbeeld Doekle Terpstra of Job Cohen en andere realiteit-ontkenners die gaan rechtpraten.

  Had je al gehoord van die homo-hatende gemeente-adviseur in Rotterdam? 1x raden welke religie hij aanhangt en het andere raadsel is: waarom krijgt die meneer een kleine 300 euro per uur voor zijn ‘advies’? Ik denk dat er maar weinig beroepen in de vrije markt zijn dit met dit uurtarief worden beloond. Dit zijn uurtarieven die normaal bij accountants-kartels en andere staats-profiteurs horen.

  Hub Jongen [5] reageerde op deze reactie.
  Ron Paul Fan [7] reageerde op deze reactie.

 3. Wat ik nu zo jammer vind, is dat dit soort geschiedenissen al deecennia in de christelijke pers en allerlei christelijke lectuur gelezen kon worden.
  Maar dat het niemand al die tijd iets kon schelen, want ja… die achterlijke christenen, nietwaar?
  Met hun agenda.
  Die mensonterende feiten waren er allang, maar progressief Nederland was het een rotzorg.

 4. @Bon Vivant [2]:

  “Schandalige barbarij, dit soort stenigingen. Ik ben heel benieuwd hoe bijvoorbeeld Doekle Terpstra of Job Cohen en andere realiteit-ontkenners die gaan rechtpraten.”

  Er zijn hele volksstammen die een kick krijgen van het in elkaar tremmen van glazen wachthuisjes bij bushaltes.

  De volgende stap is de kick van het je vergrijpen aan een zwakkere persoon, zoals met die moslims.

  Maar kun je je niet voorstellen wat voor kick het geeft om een hele samenleving naar zijn grootje te helpen? Fortuyn had het over een vijfde colonne. Hij ging daarbij niet uit van ‘realiteit-ontkenners’ maar van mensen die dat doelbewust doen. Je hebt geen idee hoe diep de haat kan zitten.

 5. @beek [6]:

  “Ik heb lectuur in huis uit de jaren zeventig en tachtig.
  Daarin worden precies soortgelijke moslimgruwelen beschreven.
  En dan nu pas dringt het door in de seculiere wereld.
  Beter laat dan nooit, zal ik dan maar zeggen.”

  Maar als je voorzichtig oppert dat het wellicht wijselijk is om die lui buiten de deur te houden, dan ben je natuurlijk een ‘racist’ in de ogen van beek. Dan ben je: ‘alsnog bezig je nazi-gelijk te halen’.

 6. Och, een beetje stenigen zal wel niet erg zijn, want anders zouden dit soort stoute (foei zeggen we dan, met belerende vingertje) mensen niet zo hartelijk door onze slinks gereformeerde regering worden ontvangen en in de watten gelegd. Hoeveel zielige massamoordenaars hebben in NL al asiel kunnen aanvragen en mogen hier ongestraft rondhuppelen? Ach, een massamoordenaar kan best wel een aardig en interessant persoon zijn….Binnenkort in NL: Dancing with the stars Mass Murderers….Leuk, ik verheug me nu al!…Wie weet sta je binnenkort zomaar met een massamoordenaar in de rij voor de kassa van de supermarkt te wachten of drink je eerdaags in een rookvrije kroeg een frisje met hem…Te gek!

 7. @Hub Jongen [4]:

  Als ik om me heen kijk zie en hoor ik alleen maar angstige mensen die om af te koelen alleen maar zachtjes durven grommen. Soms zit er eentje tussen die hardop en openbaar vloekt en dreigt wat hij wel niet zou doen als…Begrijpelijk want er zijn zoveel geruchten over enge gebeurtenissen in het eigen land. Bloggers die bij nacht en ontij van hun veilig gewaande bedjes gerukt worden. De ouderen krijgen weer herinneringen aan de oude ’40-’45 verhalen van hun ouders. De jeugd is te stom om voor de duvel, welke dan ook, te dansen. Maar ze zullen wel de vlammen zijn van de smeulende veenhoop als ze door de naderende crises hun speeltjes wordt afgenomen. Dan liggen er Franse toestanden in het verschiet en is hard blazen niet meer nodig.

 8. Aan allen: ik heb Netwerk van gisteravond ook gezien. Deze gore islamitische praktijken(onder het mom van: ze had ongeoorloofd seksueel contact buiten het huwelijk)kunnen alleen gestopt worden als alle wereldleiders gezamelijk een krachtig signaal afgeven richting al die staten waar deze praktijken aan de orde van de dag zijn.
  @Huub: Wilders heeft 100% gelijk, de islam heeft niks met vrede en tolerantie te maken:steniging is barbaars en heeft niks met die ideologie te maken.
  Maw: als we na 2011 weer zo’n gristelijke coalitie voor de kiezen krijgen zoals u het geval is, zal de huidige situatie alleen maar verergeren.
  En moslims op sleutelposten igv figuren van het “kaliber” Eddaoudi e.d.
  is alleen te voorkomen als Wilders de absolute meerderheid haalt.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8331
  Zometeen ga ik naar het vragenuurtje op Ned 1 kijken: eens zien hoe onze volksvertegenwoordigers gaan stemmen over de motie van de VVD
  om die legerimam de laan uit te sturen.

  Klassiek Liberaal [14] reageerde op deze reactie.

 9. In de meeste islamitische landen komt steniging niet voor. Dus ik bestrijd de stelling dat die Somalische moordenaars representatief zijn voor de Islam.

  Somalië is een staatloze samenleving. We zien dus dat er “recht” wordt gehandhaafd door niet statelijke, dus particuliere, groeperingen zoals een stel relifanaten. Concurrerend recht is er niet, of er is geen markt voor.

  We zien dus dat de afwezigheid van een overheid ook kan leiden tot excessen. Hoe zouden we kunnen voorkomen dat dergelijke zaken in een libertarische samenleving gaan plaatsvinden? Zou in een libertarisch Nederland in gemeentes als Staphorst en Urk ook rechtspraak op Bijbelse grondslag gaan plaatsvinden? Zou er dan in Amsterdam Slotervaart ook de Sharia ingevoerd gaan worden?

  Hoppe heeft wellicht gelijk in zijn verwachting dat een libertarische wereld voornamelijk gaat bestaan uit conservatieve gemeenschappen waarin geen plaats is voor “voze” en “zondige” zaken.

 10. @Maik [12]:
  Wat voor een signaal zou je verwachten? Zelfs in Afganistan en Irak wordt onder de ogen van de VS en bondgenoten een Sharia systeem opgebouwd. De overheid kan hier niet veel aan doen, kennelijk is er hier en daar “markt” voor dit soort excessen. Het enige wat we kunnen doen is degenen die niet onder dergelijke terreur wensen te leven elders bescherming te bieden. Maar ja, asielzoekers die deze ellende ontvluchten willen “we” ook het liefste weer naar de hel terugsturen…

 11. Hub zegt:
  Dergelijke stenigingen schijnen inherent te zijn aan de “islam”.

  Ik betwijfel dat. Dit zijn excessen die in de meeste islamitische landen al lang tot het verleden behoren.

  Is het dan niet logisch dat ALLE aanhangers van die “godsdienst” geweigerd moeten worden om 1 stap binnen Nederland te zetten?

  Dit is niet echt libertarisch. Misschien komen veel islamieten juist naar Nederland omdat ze liever onder een westers rechtssysteem leven dan onder een islamitisch systeem. Moet je ieder individu gaan beoordelen op datgene wat een extremistische groep in naam van hun religie uitvreet? Zouden we dan ook iedere Chinees moeten weigeren omdat een groep extremistische Chinezen een communistisch schrikbewind nastreefde?

  Liberty 5-3000 [16] reageerde op deze reactie.
  Ron Paul Fan [18] reageerde op deze reactie.

 12. @Klassiek Liberaal [15]:

  “Hub zegt:
  Dergelijke stenigingen schijnen inherent te zijn aan de “islam”.

  Ik betwijfel dat. Dit zijn excessen die in de meeste islamitische landen al lang tot het verleden behoren.”

  Hub heeft gelijk, het is inherent aan de fundamentalistische Islam. Het zijn de staten die een moderate invloed uitoefenen, mede door hun contacten met de buitenwereld en onder westerse pressie. Maar als de Afghanen na de Russen ook nog eens de westerlingen eruit gegooid hebben (gaat gebeuren) reken dan maar dat het stenen regent.

  “Is het dan niet logisch dat ALLE aanhangers van die “godsdienst” geweigerd moeten worden om 1 stap binnen Nederland te zetten?”

  JA! Dat is zeer logisch.

  “Dit is niet echt libertarisch. Misschien komen veel islamieten juist naar Nederland omdat ze liever onder een westers rechtssysteem leven dan onder een islamitisch systeem.”

  Niet libertarisch naar jouw maatstaven wellicht, maar ‘het’ libertarierdom bestaat niet (je hebt bv. de anarchistische variant en de stevig rechtse variant). Is het wellicht ooit bij je opgekomen dat ze hier komen vanwege de poen die pvda-politici met een agenda bereid zijn om op autochtone kosten uit te delen? Ze hebben geen enkele interesse om zich aan de westerse maatstaven te onderwerpen, ze wachten erop dat mbv hun baarmoeders de tent kunnen overnemen. Blanken zijn intelligenter dan moslims, maar het is wel een behoorlijk bloedeloos soort intelligentie, dat ze voor dit soort dingen een blinde vlek hebben.

  “Moet je ieder individu gaan beoordelen op datgene wat een extremistische groep in naam van hun religie uitvreet? Zouden we dan ook iedere Chinees moeten weigeren omdat een groep extremistische Chinezen een communistisch schrikbewind nastreefde?”

  Ongeacht wat sommige verblinde libertariers mogen roepen, met moslims of chinezen haal je niet alleen individuen binnen maar tegelijk ook een collectief. Wij blanken zijn de wezens op deze planeet met verreweg het zwakst ontwikkelde gevoel voor collectiviteit (99% vd zwarten stemden op Obama, 1% op McCain, bij de blanken was het ca. 50/50; snapt U hem?). Dat individualisme is tegelijk onze grootheid en achilleshiel. Binnen een dergelijke constellatie groepen binnenhalen met een grotere groepssolidariteit dan wij is dus regelrecht zelfmoord, omdat die ons gaan onderwerpen. In Amerika is dat helemaal het geval (volledige subjugatie door de Joden). Libertarierdom, een beweging die hoofdzakelijk alleen aanstrekkingskracht uitoefent op competente blanken die de eigen broek kunnen en willen ophouden, kan alleen een beweging zijn ‘binnen eigen kring’. Al het andere is een recept voor de eigen ondergang.

 13. Wie “gematigde Islam” zegt, praat precies dezelfde nonsens als wie het heeft over een “vierkante cirkel”.

  Dat wisten de Kruisridders al en daar heeft Salman Rushdie gevolgd door een menigte apostaten als Wafa Sultan, Ayaan Hirsi Ali, Ibn Warraq, etc. het Westen ook nog eens aan herinnerd.

  Maar dat schijnt nog steeds niet helemaal tot die Westerse politiek correcte “beschaving” te zijn doorgedrongen.

 14. Beste Hub.
  Wat een verhaal ,dit maakt me echt misselijk!! Wat een vieze mannetjes!!
  Laten we ,per direkt alle geloven VERBIEDEN!! Het kan met drugs toch ook??Drugs maken veel minder slachtoffers ,dan religie !
  Wie heeft toch deze rotzooi bedacht? Het verhaal van een of andere vader in de hemel ,die zijn zoon gezonden heeft ?? Wie heeht toch dit sprookje bedacht ??
  Of zijn het toch weer ,die vieze mannetjes ,die door sprookjes te vertellen ,de macht naar zich toetrekken en daarmee en door ,het recht in eigen hand nemen ,om de medemens te straffen ,door er boven te gaan staan en naar de inhoud van hun boekje [sprookje],handelen en bijv ,eerst meisjes verkrachten en daarna afmaken!!
  Het is toch niet te filmen ,dat nog steeds miljoenen mensen in deze sprookjes geloven?? Hebben ze nooit iets gelezen over ,illusie ,illusionaire geest,de macht van het woord ,zien ze niet hoe reclame werkt??
  Lieve mensen , probeer toch bewust te worden en zien dat het denken en angst het probleem is !! Verander het door zien en zijn!! Leef aandachtig in het nu !! Ik wens ,een ieder liefde , wat inzicht is!!
  Jaap koopman .

  beek [21] reageerde op deze reactie.

 15. @Jaap Koopman [20]:

  Koopman gooit voor zijn gemak gelijk maar alle geloven op 1 grote hoop, en wil ze ook nog eens verbieden.
  Nu kan alleen een overheid ‘het geloof’ verbieden.
  In de USSR heeft men geprobeerd het geloof te verbieden.
  Met rampzalige gevolgen.
  Ik mag hopen dat Koopman NIET een libertarier is, want libertariers die geloof willen verbieden en boeken willen verbranden, zijn een gruwel, en voegen aldus niets goeds toe aan de samenleving.

  Jaap Koopman [22] reageerde op deze reactie.

 16. @beek [21]:
  Beste ?
  Natuurlijk wil ik helemaal niets verbieden ,ook geen drugs!!Vrijheid van geest ,kan enkel plaats vinden ,als je weet hoe die geest werkt ,dus eigenlijk buiten jezelf naar jezelf kijken en zien hoe je op vragen reageert ,je kunt jezelf die vragen stellen!
  Op vragen waarop een + of _ antwoord van toepassing zou kunnen zijn ,zijn vragen ,welke de dualistische geest kenmerken!
  Bijv , vindt je deze bloem mooi?? Ja, een mooie bloem ,nog een keer , nee ,ik vind de kleur niet mooi en hij ruikt ook niet lekker!!
  Wat niet dualistisch is , DAT HET EEN BLOEM IS!!
  Begrijp je de werking nu een beetje ???
  Omdat geloof en geloven ,een dualistisch verhaal is ,hemel en hel ,zaait het verdeeldheid ,goed en slecht ,in plaats van harmonie of zijn!!
  Beste man ,dus niet verbieden ,maar laten zien ,wat het geloof teweeg brengt !
  Dus leven in vrijheid ,te samen met alle mensen ,ongeacht afkomst of ras ,is datgene waarna wij kunnen streven!!
  Dit kan enkel als de geest bevrijdt is van dogma,s religie en vooringenomenheid!!

  Ik wens u alles wat u zich wenst , Jaap Koopman.

Comments are closed.