cnnlogoVoor sommigen is het wel duidelijk dat massamedia in binnen- en buitenland een loopje nemen met wat door hen als gedegen journalistiek of iets dergelijks wordt bestempeld. Voor wie dat nog níet duidelijk is, is het aan te raden om het volgende filmpje nauwkeurig te bestuderen (voor anderen ook overigens).

[HTML1]

Hattip dailypaul.com

2 REACTIES

  1. Je ziet dat er dus in rap tempo een Europese mediaoplossing
    tot stand komt in de USA.
    Geen kritische noten meer, maar staatspropaganda.
    Als de bevolking daar niet snel ingrijpt zijn ze net zo verloren als wij hier.

  2. Prachtig, de gekleurdheid van CNN. Laatst ook weer een prachtig interview gezien met een econoom die het ingrijpen van Obama en consorten sterk veroordeelde. De journaliste in de studio werd pisnijdig en kon alleen nog maar uitkramen dat “Obama geweldig was en het land aan het redden was”. Ook erg duidelijk was dat dit interview voortijdig werd afgekapt omdat de boodschap van de gerespecteerde econoom niet dat was wat zij wilde horen.

Comments are closed.