cry-wolfHet komt heel vaak voor dat er bij een bepaalde gebeurtenis wel een groep mensen is die paniek zaaien met een onheilsvoorspelling.
De voorspelling van het vergaan van de wereld heb ik al minstens veertig keer overleefd! Om van mindere rampen maar niet te spreken.

Het blijft een subjectieve beslissing of je waarschuwingen/ informatie moet doorgeven, of niet.

Update: Governer TEXAS verklaart “onafhankelijkheid” van “Washington”
zie link . en bekijk de video.
 


Als je het wel doet, loop je de kans jezelf belachelijk te maken. Doe je het niet, dan krijgen misschien een aantal mensen niet de informatie waar ze wat mee hadden kunnen doen. Dus …?

Morgen is er in Amerika een “TAX-protest day, en ook in verband daarmee ontvangen we min of meer berichten die gevaren of onheil voorspellen.

Wel, we kregen enige tijd geleden eerst informatie dat vanaf 15 april een PIEK, een einde aan de opgaande lijn van de economie zou komen.
Daarna dat er omstreeks 16 april wel eens relletjes konden ontstaan. (Dat was een grote vraag voor ons)
En nu net vandaag komt een bericht binnen uit een doorgaans zeer betrouwbare bron die het volgende bericht stuurt. Echter zonder hun bronvermelding.

En dat alles net op de dag dat Barack Obama vertelt dat er tekenen zijn dat de economie herstellende is,
En de national security waarschuwt  voor “radicaal rechts

Hier komt het; doe ermee wat je wilt en laten we over een paar weken dankbaar voor de waarschuwing zijn, of …..er over lachen, en wachten of de volgende “cry wolf ” anders uitkomt.

De Informatie:

Keep a good eye on the U.S. media tomorrow when an American tax revolt and anti-Obama series of protests will take place across the country. This is not political party oriented, but just a bunch of pissed-off Americans frightened by the totalitarian government they see looming ahead.  Obama’s socialization of America will bring $2 trillion in more debt and trigger the most horrendous inflation seen on the planet since the Germans were compelled to pay reparations after WWI.

 The idea seems to be to crash the country and re-build on the debris with Marxism and an “open society” under the guidance of George Soros.  Things are not good.  The government is worried about possible “social chaos.”  This are spring buds on the trees of politics.  We’ll see what blooms.

7 REACTIES

 1. Een beetje vaag bericht. Ik herinner mij wel verhalen over huismoeders die in parken een vreedzaam protest tegen de bail out hielden (een soort van ’tea party’) en welke vervolgens door veiligheidsdiensten als ‘public enemy no 1’ werden gezien. Of dit hetzelfde is?

  Persoonlijk geloof ik niet zo in ‘Chicken Littles’ die continu schreeuwen dat de wereld vergaat. Wij hebben al genoeg last van Chicken Al Gore en zijn aanhang van gestoorden die alleen maar hierover paniek kunnen zaaien.

 2. Nog een PS. Wat ik persoonlijk zorgwekkend vind is die persoonscultus rond Obama. Ik ben tot nu toe niet onder de indruk van deze meneer en de mensen wie ik dat vertel neigen in hun reactie wel erg snel naar het racisme ‘argument’.

  Obama staat boven de kritiek en kritiek mag niet want HIJ is zwart, dus alles wat HIJ doet –ook al laat hij maar een scheet– is van een grootheid niet meer vertoond sinds Christus of zo. Het lijkt wel de klimaatkerk.

  Spy-Nose [3] reageerde op deze reactie.
  R. Hartman (NI) [6] reageerde op deze reactie.

 3. @Spy-Nose [3]:
  Amerika is dan ook in een rap tempo aan het socialiseren.
  Ik geloof dat we de komende jaren niet veel technologische hoogstandjes gaan zien vanuit de USA.

 4. Ach datum voorspellen dat eea instort is altijd lastig. Als je een beetje verstand van macro-economie hebt en de moeite neemt om de huidige status van de ”echte” economie en financiele wereld te onderzoeken kom je veel onaangenaamheden tegen. Die officiele 2 biljoen is bijvoorbeeld slechts het topje van de ijsberg. Als je alles gaat optellen kom je ver boven de 10 biljoen.

  Links om of rechtsom is eea niet meer te financieren. Zeker als je weet dan de VS (en UK) door de extreem lage rente veel te weinig ”echt” geld kunnen aantrekken uit het buitenland. Optie rente verhogen is ook geen optie omdat anders de particuliere sector failliet gaat. Een totale syseemcrash is zeker niet ondenkbaar. Zelf ben ik van mening dat dit waarschijnlijker is dan een jaren 30 recessie.

  Laatste punten tot nadenken welke ik wil maken zijn de volgende obeservaties;
  -China op grote schaal grondstoffen aan het opkopen is met $ die ze hebben.
  -China openlijk de VS de financiele les hebben geleerd.
  -China met zijn Aziatische handelspartners de $ achter zich hebben gelaten en deze nie meer gebruiken om hun onderlinge betalingen te regelen.
  -China openlijk oproept tot een nieuwe reservemunt etc.

  Echter al dat wichelroede gedrag met een datum plakken op wanneer hoe etc daar geloof ik niet in.

  beek [7] reageerde op deze reactie.

 5. @Bon Vivant [2]: En HIJ is niet eens zwart. Dat bekt alleen maar lekker bij de racisten (want dat zijn uiteindelijk de lieden die het onderscheid tussen de verschillende kleurtjes steeds benadrukken). Hij is net zo zwart als-ie wit is.

  Je moet iemand niet op uiterlijk beoordelen, maar op gedrag. En dan zie je simpelweg een kwaadaardige, liegende, fascistische acteur in dienst van zijn geldschieters. Die steeds meer van de trucjes van Bush overneemt, c.q. in stand laat.

  En dat heeft niets met zijn kleurtje te maken.

  Edit: voor alle duidelijkheid: dit is geen kritiek op je post, slechts een aanvulling.

 6. @hugo uit Utrecht [5]:

  China… De Communistische Partij lijkt middelen gevonden te hebben om Amerika te verzwakken. Door de Amerikanen te bestrijden met het communistisch ‘kapitalisme’.
  Concurreren op alle mogelijke gebieden, maar met hulp en alleenzeggenschap van de communistische partij, dit alles tegen veel lagere prijzen.
  En dan nu, nu de dollar nog waardevol wordt geacht, op grote schaal met die dollar echt spul inkopen.
  Slim gespeeld van die Chinezen.
  Versla de vijand met zijn eigen middelen.
  Puur communisme was tot niets in staat.

  Westerse kooplui, die hebben zich helemaal door die communistische partij in laten pakken. Verblind als zij waren door de koopjes.
  Een echte slavenstaat kan altijd goedkoper leveren.
  En helemaal als zij de producten domweg konden kopieren, waardoor alle ontwikkelingskosten voor ‘het westen’ waren en zijn.
  En met dat mannoverschot kan men ook nog eens een groot leger op been brengen. Met de technologie die eveneens met die dollars kan worden gekocht.

Comments are closed.