maandag, 20 april 2009
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Rand Paul, zoon van.

randpaulRand Paul M.D., oogspecialist en zoon van Ron Paul, overweegt of hij een gooi naar een zetel in de Senaat van de US voor 2010 gaat doen. Op de Kentucky Teaparty van 15 april j.l. hield hij een speech waarin hij zowel de Republikeinen als de Democraten de schuld gaf van de huidige situatie.

We gaan de verrichtingen van deze nieuwe luis in de pels van de politici in de gaten houden hier bij de Vrijspreker.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Internationaal, Politiek
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Imre schreef op : 1

  Wat een afgrijselijk accent. Z’n naam is wel okay; (Ayn) Rand (Ron) Paul.

 2. nachtwaker schreef op : 2

  ik hoop dat die teapartys zoals in kentucky -en laatst in texas ook de mogelijkheid van afscheiding van de USA worden besproken , het kwaad
  ligt voornamelijk bij washington

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 3. Andre (auteur van dit artikel) schreef op : 4
  Andre

  @Hub Jongen [3]:

  Dat gaat nog wel even duren vrees ik. Denk aan een halve eeuw voordat er iets verandert.

  Ik sta keer op keer weer versteld van de ignorantie waarmee zoiets banaals als democratie en in het verlengde daarvan collectivisme wordt verdedigd, zélfs door mensen die hun geld op een produktieve manier verdienen als ondernemer. Ga er maar van uit, dat ‘wij’ ‘onze’ tijd vér vooruit zijn.

  ‘Hoop’ is een psychologische toestand waarin de werkelijkheid tegen beter weten in wordt ontkend. Obamanable heeft daarmede in combinatie met de andere loze kreet ‘verandering’ gezorgd voor een continuering van de status quo; er verandert niets wezenlijks.

  Kortom: wég met loze kreten zoals ‘hoop’; bij mij thuis en elders verdwijnt het in de plee. Wat blijft is het verschaffen van informatie aan degenen die op zoek zijn naar het antwoord op de vraag waarom men een soort moderne slaaf is.