obama-hand-saluteObama, onlangs nog aan deze kant van de vijver gesignaleerd, is druk bezig om z’n eerste 100 dagen  in te vullen met leuke dingen voor de mensen, zoals bijvoorbeeld het in het geniep voorbereiden van een wet die het ongefundeerd doorzoeken van iemands harde schijf of MP3 speler legaliseert en het bezitten van gecopieerd materiaal in de strafrechtelijke sfeer brengt.Voor de goede orde: we hebben het over deze persoon: KLIK. Wat een lol zeg. Leuk, al die financiële ellende, niet ?

Dit is hij van plan, deze teleprompter-expert:

[HTML1]

Wat meer achtergrondinformatie hier (KLIK).

Ik gooi er nog maar een keer H.L. Mencken tegenaan: Democracy is the theory that the common people know what they want, and deserve to get it good and hard..

3 REACTIES

 1. Wanneer consumenten minder te besteden hebben zal de aanschaf van digitale media als eerste de deur uit vliegen. Gadgets worden onverkoopbaar en niemand gaat nog betaald downloaden. De vraag naar illegale kopieën zal fors toenemen ondanks alle bangmakerij.
  De media-industrie zal de verliezen zien toenemen hoe creatief ze ook zijn in hun privacy-schendingen. De druk op providers om id’s vrij te geven zal toenemen waardoor ook hier klanten zullen wegvluchten. Uiteindelijk is het de economie die de afzetmogelijkheden bepaalt en niet de terreur van de media-politie.
  Net als kopieerbeveiliging zal deze actie averechts werken en uiteindelijk in het gezicht van de industrie ontploffen.
  Zijn mensen trouwens bereid internet te gebruiken wanneer iedereen zomaar kan meekijken op je harde schijf? Ik denk het niet.
  Microsoft is met Longhorn op dezelfde manier de mist in gegaan (DRM). Vista is toen maar snel in elkaar geflanst en op de markt gebracht. Dat grapje heeft ze miljarden gekost.

  PS,
  Obama is trouwens slecht nieuws.
  De man is een vleesgeworden nachtmerrie voor de vrije markt. We kunnen dus alles verwachten. Hoe onlogisch het ook is.

 2. Lisa Lampanelli zei het al in haar laatste standup show:
  “That’s just what we need: another black man asking for change.”

 3. Obama werd door mij heel lang geleden op basis van een over het algemeen bijzonder betrouwbare en wel ingelichte bron op een andere site dus lang voordat hij ook maar op een of andere manier bekend bij de imbedded media getipt als de nieuwe presidentskandidaat. Op dat moment was mij nog niet bekend wie hier feitelijk wel achter zaten en dat Obama een neef is van Dick Cheney en zelfs familie van Bushnev. Kijk luister en huiver…

  Paas Tip: The Obama Deception

  Deze docu is net uitgekomen en geeft een iets ander beeld van Obama. Het is een lange ruk, maar zeker de moeite waard. Duur 1 uur en 53 minuten.

  http://www.edelmetaalplaza.nl/web_redactie.asp?onderwerp=edelmetaalplaza+multimedia&id=11348

  If you don’t trust GOLD,the only asset with a 6000 year track record, do you trust the logic of taking a $1,000 pine tree, cutting it up, turning it to pulp, putting some ink on it, and then calling it one billion $ dollars?

Comments are closed.