person_wellink_dnbOm te beginnen. Want het wordt toch steeds meer mensen duidelijk dat de crisis waarin we terecht gekomen zijn voor een groot deel is veroorzaakt door de geldschepping van Centrale Banken. Het is belangrijk deze valsemunterij te stoppen. Een probleem daarbij is de liefde van overheden, die met dit valse geld de burgers kunnen zoet houden.
 


Een artikel dat nogal fel hierover rapporteert, staat op BeursBox:  
“Het riekt naar zwavel rondom Nout Wellink”. 

De eerste zin daarvan zegt al genoeg:  “De DNB president is het zat dat politici als Obama de bankiers blijven demoniseren… Volgens Nout Wellink hebben bankiers niet de schuld aan de crisis en heeft hij al via de DNB in 2006 gewaarschuwd…
Dat zijn twee leugens in één zin!”

Bij DNB werken 1600 mensen! En met die hele club hebben ze niet de bankencrisis zien aankomen of verhinderen. Het zijn zeker allemaal Keynes bewonderaars die nooit iets van de “Oostenrijkse Economie School” geleerd hebben.
Als we die tent sluiten, sparen we alleen al aan salarissen minstens 16 miljoen euro per maand. Iedere maand weer!
Bovendien kan dan gelijktijdig de AFM gesloten worden, want ook die overbodige club kost ook handen vol met geld.
—–
In een vervolgartikel “Van wie is DNB?   verduidelijkt de schrijver (Tom Lassing) wie in DNB de dienst uitmaken, wie er in de Raad van Commissarissen zitten en hun onderlinge verbanden. Tot en met het Koninklijk Huis.

Als je nog een beetje vertrouwen wil houden in de transparante Nederlandse democratie, dan moet je dit artikel NIET lezen.
Dit artikel eindigt zelf ook met:” Het enorme falen van DNB moet nu in feite ook gezien worden als het falen van de individuele leden van de RvC. In feite zou de eigenaar (het Rijk) de RvC en de directie wegens wanprestatie naar huis moeten sturen, hetgeen inhoudt dat we straks een koning gaan krijgen die een figuurlijke oorvijg van het Rijk, de officiële eigenaar van DNB, verdiend heeft.
Het feit echter dat we een zo slecht functionerende club niet kunnen schonen, geeft al goed aan dat er iets fundamenteels mis is binnen Nederland.”

18 REACTIES

 1. De DNB staat bij mij al een paar jaar op het vijandenlijstje. Ze maken mijn werk zo goed als onmogelijk en zeker voor de cliënten heel erg duur. Het is begonnen na 9/11 toen moesten ze het witwassen tegen gaan. Om dat te organiseren hebben ze de Trustkantoren vergunningsplichtig gemaakt en moeten de Trustkantoren aan eisen voldoen die niet normaal zijn. Naast de kosten van de vergunning kost het per trustkantoor een extra jurist.

  Hugo J. van Reijen [16] reageerde op deze reactie.

 2. afschaffing inflaterende gelegaliseerde STAATSmonoplie-staatvalsmunterij

  Terugkeer (en handhaving) van:
  a) INTRINSIEKE waardes van daadwerkelijk (pure edelmetaal) munten.
  b) goederen(waarde)dekking* niet INTRINSIEKE waarde PAPIER-biljetten
  c) het stimuleren /uitgeven van eigen golden nuggets (bv. krugerrands ,)

  (lees: goederen(waarde)dekking der *5 edelmetalen ) Rhodium , palladium ,platina , goud , zilver..mbt niet INTRINSIEKE waardepapieren

  op naar de Rhodium , palladium ,platina , goud , zilver standaard !

  “het nikkel- kwartje van kok”
  de “onze” overheid is zon groot fraudeur ..dat als ze “het kwartje van kok”
  “teruggeeft “, deze nog steeds NIKKEL bevat !

  De wetenschappelijke (microscopische) berekening van de ONzuiverheid,
  van het zilverkwartje is excact het percentage van bedongen staatsfraude
  nikkel
  den huidige politici hebben veel geleerd van de nazis die hun voorwaren..
  wat in de 2e wereldoorlog gebeurde

 3. Eigenlijk zijn werknemers een soort lijfeigenen/slaven in Nederland ,werken van 18 tot 68,wat je verdiend daar pakt den Haag 60 tot 70 % van af, en mochten de slaven nog wat overhouden dan wordt dat extra extra belast en na overlijden wordt weer eens 30-60% gestolen .
  Werkgevers zijn als ze er geen zwarte pot op na houden (schaduw economie) nog erger de pineut.
  Ik weet niet wie hier nog blij mee is en het gooit op een soort:”maar je krijgt er ook veel voor terug verhaal”,maar verharde wegen,water politie en de brandweer hebben ze ook in landen waar het bijna niets kost, en vaak wel betere verbindingen en geen files .(of betaald parkeren voor goud geld)
  Bestaat de speeltuin nog en is deze nog gratis ?
  Zo ja gelukkig maar want een dagje naar de dierentuin in NL met de familie is net zo duur als een vliegvakantie met 4 personen van 10 dagen incl.hotel in Azie ergens.

 4. Interessant verhaal. Dus de Nederlandse Bank is in feite nauwelijk anders dan de Amerikaanse Fed (-eral Reserve Bank) met aan het bewind zogenaamd “heel competente” lieden afkomstig uit families en bedrijven van het NL Old Boys netwerk.

 5. Citaat; ‘we leven niet in een democratie. We leven in een finacratie. Een samenleving die gestuurd wordt door de partijen met grote financiële belangen die een schijndemocratie in het leven geroepen hebben die ze vanuit hun financiële machtsstructuur volledig in de tang hebben.

  Wat mij bezig houdt is waarom al deze en andere informatie die beschikbaar is en komt nog nooit tot verandering of actie geleid heeft. Is het berusting van het ‘volk’ of wat anders? Ik snap het niet maar kom ook op een punt dit als een onveranderbaar gegeven te accepteren.

  Paul Martens [6] reageerde op deze reactie.

 6. @Lagoa [5]: Beste Lagoa, mijn visie en antwoord op jouw vraag:
  99% van de westerse wereld bestaat uit ingekakte en luie mensen die de moeite niet eens nemen om een artikeltje te lezen.
  Laat staan er over na te willen denken.
  En al helemaal geen eigen verantwoordelijkheid te nemen, maar zich wentelen in de “bescherming” van de staat. Daarbij vergetend dat dit een ontzettend dure bescherming is en dat ze hiermee anderen ook dwingen om te betalen voor die bescherming.

  En nu hebben we een crisis. Van de twijfel van enkele van die luie burgers, moeten wij profiteren en ze de waarheid voorleggen. Hopelijk zijn er dan een paar mensen die ook gaan nadenken en “in opstand komen”.

  Polity [7] reageerde op deze reactie.

 7. @Paul Martens [6]:
  Het probleem daarvan begint al aan het begin, namelijk bij de scholing. Studie financiering, OV jaarkaarten, leningen met een onnatuurlijke lage rente, huur subsidie enz. zorgen ervoor dat een jongeren/jonge volwassenen over het algemeen niet leren dat ze ECHT moeten werken om iets te bereiken.

  Zelf zit ik ook op school, maar dan in de vorm van deeltijd. Ik heb een gezonde 40 urige werkweek met zo ongeveer 10 contact uren op school. Verder werk ik aan een serie van eigen projectjes. Als ik vervolgens zie dat mensen om me heen 20 contact uurtjes op school hebben in de week, met daarbij een bijbaantje van mischien 10 uur in de week en alsnog een auto, een eigen kamer, een dure pc, een flatscreen, gratis kunnen reisen door dit land, Bijna volledig vergoed onderwijs etc. En daarbij eens het verschil uitreken tussen mijn bruto inkomen en mijn netto koopkracht….

  Ik draaf door, mijn punt is dat omdat je al op jonge leeftijd alles krijgt aangerijkt, ga je minder snel vraagtekens zetten bij het systeem. Een goede eerste stap zou dan ook zijn om scholieren echt te laten werken om iets te bereiken.

 8. Eigenlijk is geld een droom die werkelijkheid word voor diegene die net genoeg hebben .
  Voor mensen die net tekort hebben blijft het een droom.
  Niemand die meelij heb voor die mensen met teveel .
  En toch is dat de meest zielige groep,voor altijd gevangen in een net gebouwd uit afgunst en haat.

  Polity [9] reageerde op deze reactie.

 9. @Bas [8]:

  Niet zozeer geld, ook vastgoed, liefde etc zijn de goals van de mens.

  Ik heb het idee dat mensen altijd naar een verdieping hoger willen werken. Dat is, een afrikaans gezinnetje die in een grot leeft zou alles er aan doen om het voor elkaar te kunnen krijgen in een simpel huisje te kunnen wonen. Mensen die in een simpel huisje wonen zullen er weer alles aan doen om zichzelf naar een villa te verplaatsen. Het gebeurd zelden dat mensen een verdieping proberen over te slaan. Verder, als iemand op een verdieping zit dan doet die er alles aan om niet terug te vallen. Dus in het geval met geld, bezitting, macht etc is er nooit genoeg.

  Wat er in dit land gebeurd is dat nieuwe spelers veels te hoog beginnen en er veel te veel verdiepingen zijn welk allemaal maar een klein beetje verschillen met die daaronder. Ook zijn deze verdieping vaak verreweg het makkelijkst te bereiken dmv. het systeem volgen. (bijv. het punt (geen flauw idee wat de naam is) maar dat je naarmate je ouder wordt, een hoger salaris krijgt, waar slaat die grap op :/ )

 10. Uitstekend artikel Hubert, dit gaat mij aan het hart, omdat we in feite helemaal geen centrale bank nodig hebben. De DNB en de ECB zijn financiële terreurorganisaties die zo snel mogelijk aan banden dienen te worden gelegd of te worden opgeheven. Zij produceerden miljarden aan fiatgeld en dit zorgde en zorgt voor de prijsstijgingen door de gehele economie heen. Noud Wellink als jurist heeft natuurlijk geen flauw benul van de werkelijke economie en dient per direct te worden ontslagen. Helaas heeft deze charlatan een enorm blad voor zijn hoofd, want iemand met zo’n staat van dienst had de eer al lang aan zichzelf moeten houden.

  Spy-Nose [11] reageerde op deze reactie.

 11. @Albert S. [10]:
  Wat jammer nou. Nout Wellink houdt niet van de mensen als ze zo “ongezellig doen”.

  Bovendien heeft hij ook wel eens een college economie gelopen. Sterker nog, hij heeft zelfs een “economisch” proefschrift geschreven.

  Wikipedia:

  “In 1975 promoveerde hij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in de economie op het proefschrift getiteld “De inkomenselasticiteit van het Nederlandse belastingstelsel”. Van 1970 tot 1982 werkte hij bij het ministerie van Financiën, waar hij opklom tot directeur Algemene Financiële en Economische Politiek, en Thesaurier-Generaal. Op 1 januari 1982 werd Wellink directielid bij de Nederlandsche Bank, en per 1 juli 1997 werd hij, als opvolger van Wim Duisenberg, president bij datzelfde instituut.[1]

  Wellink is lid van de Trilaterale commissie. Dit lidmaatschap wordt door sommigen gezien als een belangenverstrengeling met zijn positie binnen De Nederlandse Bank[2].”

  En daarin ligt het “geheim”, want de TLC heeft veel belangrijker oogmerken dan de Toezichthouder, i.c. zijn werkgever De Nederlandse Bank.

  En die stijve knie dankt hij niet aan een bananenschil, zoals hij al jaren officieel beweert, maar aan een stommiteit in zijn studententijd.

  Die Nout is ook niet in zijn eerste leugen gestikt.

 12. En wat schrijft Tom Lassing van Beursbox?

  “In feite zou de eigenaar (het Rijk) de RvC en de directie wegens wanprestatie naar huis moeten sturen, hetgeen inhoudt dat we straks een koning gaan krijgen die een figuurlijke oorvijg van het Rijk, de officiële eigenaar van DNB, verdiend heeft.
  Het feit echter dat we een zo slecht functionerende club niet kunnen schonen, geeft al goed aan dat er iets fundamenteels mis is binnen Nederland.
  Zoals gisteren al aangegeven, we leven niet in een democratie. We leven in een finacratie. Een samenleving die gestuurd wordt door de partijen met grote financiële belangen die een schijndemocratie in het leven geroepen hebben die ze vanuit hun financiële machtsstructuur volledig in de tang hebben.”

  http://www.beursbox.nl/200904241228/laatste-nieuws/van-wie-is-dnb-2.html

  Wanneer breekt de revolutie uit?

 13. Als burger krijgen we een kans om de wantoestanden van de financieele sector aan de kaak te stellen.
  Er komt een parlementaire enquete naar de oorzaak van de financieele crisis en de bailout van de banken door het kabinet.
  Dit is de Nederlandse Pecora commisie.
  Verspreid het woord en steun Uw vertegenwoordigers in het uitvoeren van dit belangrijke onderzoek.

  https://www.larouchepub.com/other/2009/3602new_pecora_must.html

 14. “Zoals gisteren al aangegeven, we leven niet in een democratie. We leven in een finacratie. Een samenleving die gestuurd wordt door de partijen met grote financiële belangen die een schijndemocratie in het leven geroepen hebben die ze vanuit hun financiële machtsstructuur volledig in de tang hebben.”

  Als kind keek ik altijd op met ontzag naar de grote mensen wereld. Het bleek allemaal een aperots te zijn, met gewichtig pratende mensen, die uiteindelijk alleen maar voor een pot kudo’s in de weer zijn. Daarvoor moet de gezondheid van het leven op het spel gezet worden.

  Terwijl het leven in back to basics, en SAMENleven zo simpel uitermate gelukkig en gezond kan zijn.
  En zie ons, wij hebben ons omringd met toxische stoffen in verf, shampoo, medicijnen, voedsel, plastics etc.. En nu krijgen zoveel mensen kanker, en andere ziekten. En niemand die zich afvraagt “hmmm, zou dat niet iets met die grote stroom troep te maken hebben die wij in onze huizen halen?”.

  Maar nee nee, gij zult paarse kleren kopen, een sleurhut stofzuigen en alcohol zuipen. Verdoving, indoctrinatie en betalen, of je krijgt de loop van een vuurwapen tegen je hoofd. Triest.

  Sommige mensen zit het zo tot hier, dat zij een auto pakken en een vrolijke oranje meute naar de tyfus rijden. Ik kan het mij voorstellen.

  En de Rasta’s hebben het al die tijd bij het rechte eind. Cannabis roken geeft blijkbaar inzicht. Babylon a falling.

  Goede artikelen trouwens, die verwezen zijn. Interessant.

 15. Het is toch te gek voor woorden. Het hart van ons geldsysteem, en het wordt gecontroleerd door het bedrijfsleven, koningshuis, en 1 afgevaardigde van de overheid. Mijn vader leest al decennia het NRC, is sowieso behoorlijk goed geïnformeerd, en hij wist dit niet … mmmm. Dit riekt aan alle kanten.

 16. Nout Wellink en de Tri laterale commissie of te wel { TC } is een zuster onderneming van de Bilderberg groep

  Er werd beslist dat een groep buiten staander s nodig was om internationale in spanningen te controleren met de bedoeling het geheim te verbergen voor een eventuele onderzoeken door de pers of derde. Het resultaat was de vorming van een geheime gemeenschap die bekend werd onder de naam “Bilderberger Groep”. Het hoofdkwartier van deze groep is Genéve, Zwitserland. De Bilderbergers ontwikkelden zich in een geheime wereld die nu alles controleert. De VN waren toen, en nu nog, een internationale “grap”. Binnen de Bilderberg groep zetelen allemaal machtige mensen van uit zo wat de hele wereld. Natuurlijk zitten er Belgen bij. De Bilderbergers houden jaarlijks een twee à drie daagse top en hun agenda is uitermate geheim.Zij vergaderen nooit op de zelfde plaats… In 2000 werd de meeting in Brussel gehouden.Natuurlijk wil en kan ik niet de namen van de Belgische deel nemers u onthouden. Deze heren komen voor: Davignon Etienne, Societé General, politicus; Willy Claes, politicus; Prins Filip;Huyghebaert Jan, voorzitter Almanij NV; Lippens Maurice, voorzitter Fortis; Janssen Daniel,voorzitter Solvay S.A.; Martens Wilfried, politicus; Spitaels Guy, politicus; Burda Hubert,Media Holding GmbH&Co.KG; Goldsmidt Pierre, directeur generaal IAEA; Hansen Jaen-Pierre, Suez-Tractabel S.A.; Dehaene Jaen-Luc, politicus; Struye de Swielande, Belgische NATO.
  Prins Filip tijdens Bilderberg meeting

  Tijdens het op stellen van dit artikel kreeg ik hulp uit de hemel gezonden. De god was mij goed gezind, want ik kreeg pardoes een vertaald dossier van de Bilderberg groep uit 2004 binnen via mijn mail box. Dat de Bilderbergers een wereld schaduw regering vormen lijkt misschien on geloofwaardig voor bepaalde critici, doch het volgende zal misschien hun ogen openen…: Enkele details.De rijken en machtigen der wereld ook wel bekend onder de naam parallelle regering voeren tijdens deze exclusieve en hoogst geheime bijeenkomsten de super visie over het creëren van de zo genaamde Nieuwe Wereld Orde (NWO). Door hun gezamenlijke internationale invloed zouden deze mannen en vrouwen de macht hebben regeringen om ver te werpen, oorlogen te beginnen en wereld leiders uit te kiezen. Ze werken samen in een netwerk van duistere organisaties die uit zijn op de val van de Westerse democratie. Daar voor in de plaats, zo neemt men aan, willen ze een autoritair regime waar van weinigen zullen profiteren en waar onder velen zullen lijden.Door sleutel figuren in de politiek en de internationale media uit te kiezen en vervolgens ‘op te leiden’, kan de NWO er voor zorgen dat de wereld handel zich volgens haar regels gedraagt. Zij gebruikt de PR-technieken en manipulatie van de media om het volk er van te overtuigen dat werkloosheid, lagere lonen, langere werk dagen, slechtere arbeid s voorwaarden en verslechterende collectieve voorzieningen nodig zijn om

  de concurrentie het hoofd te kunnen bieden en de inflatie laag te houden.Er wordt aan genomen dat de NWO hele naties arm houdt om hun industriële productie en hun handel te verlammen. Oorlogen en conflicten worden op stapel gezet om landen die een bedreiging vormen voor de wereld economie uit hun evenwicht te brengen. Hoge belastingen,werk gelegenheid en loon maatregelen worden in gezet om de weegschaal van de internationale macht stevig te doen door slaan in het voordeel van de NWO-elite.Hoe invloed rijk de bilderbergers ook zijn, de groep is toch maar een van de vele belangen groepen die in feite fungeren als geheime regeringen, en die alle met elkaar in verbinding staan. Samen oefenen ze een enorme politieke druk uit, zij het in het geheim. In de VS neemt de Trilaterale Commissie (TC) een voor aan staande plaats in binnen de NWO. De TC is een zuster organisatie van de bilderberg groep en heeft naast een gezamenlijke agenda ook deel s de zelfde leiding. Op het land goed van multi-miljardair David Rockefeller werd in 1972 door een 17-man sterke ‘project groep’ de TC op gericht en op een argeloze wereld los gelaten, daar bij ondersteund door het Rockefeller-kapitaal. Zbigniew Brzezinski, toen nog professor aan de Columbia University in New York, werd tot voorzitter gekozen. Zbigiew Brzezinski Terwijl deze en andere organisaties als de zichtbare ‘arm’ van de wereld elite worden gezien, is het ‘heilige der heiligen’ de sinistere orde van de ‘Skull and Bones’. Deze uiterst geheime orde vormt waarschijnlijk het topje van een absolute, geheime macht, van waar uit een select groepje wereld zaken dirigeert en controleert. De Orde is 150 jaar geleden op gericht en valt terug te voeren op de duitse Illuminatie, een geheime occulte organisatie, bij wie de heerschappij over de aarde altijd hoog op de agenda stond.Terwijl we dieper in de NWO duiken en de connecties van hun Britse bond genoten uit een zetten, ontdekken we dat er niets nieuws is aan de Orde. In feite dateert hij al van honderden en misschien wel duizenden jaren geleden.Tussen toen en nu is de geschiedenis vakkundig gemanipuleerd om het bestaan te verdoezelen van die genen die oorlogen op touw zetten om hun duistere doelen te bereiken. Veel landen bundelden hun krachten om een verenigd militair front te vormen waar door ze de overwinning in de Golf oorlog veilig stelden.De TC startte begin jaren ’80 met de toepassing van haar beleid. Er is gesuggereerd dat Jimmy Carter, de 39 ste president van de VS ‘met zorg was gekozen’ en klaar gestoomd voor de president s verkiezingen van 1977 om dat hij positief stond tegen overde ambities van de TC.Hij won de verkiezingen door een combinatie van manipulaties van de TC en zijn eigen verbale talenten. Carter nam onmiddellijk een aantal door de TC gesteunde maatregelen.Talloze leden van zijn regering werden ook lid, waar onder niemand minder dan Brzezinski zelf, die in november 1977 op de zeer machtige post van Nationale Veiligheid s adviseur van de VS terecht kwam.J. Carter en Brzeninski Wat doet Brzeninski met Bin Laden?Na dat zij de verkiezingen al dus hadden veilig gesteld, gingen de Trilateralisten, die de democratie af deden als on werkbaar, verder met het plan om de aarde te verdelen in drie belangrijke en onderling verbonden in vloed s sferen: de Verenigde Staten van Amerika,de Verenigde Staten van Europa en een Atlantische Unie. De grote ondernemingen zouden de werkelijke heersers van de wereld worden.De ‘Skull and Bones’ is het oude insigne van een exclusieve studenten vereniging van de Amerikaanse Harvard-universiteit. De vermoedelijke leden van deze duistere orde zijn voor bestemd om macht s posities te bekleden.

  Logo van Skull and Bones

  Aan het eind van de jaren ’70 leenden Japanse, West-Europese en Noord-Amerikaanse banken met connecties binnen de TC, de Bilderberg groep en andere elite-groeperingen enorme sommen geld aan Brazilië en andere Derde Wereld-landen. Op dat moment was voor de financiële wereld al duidelijk dat deze landen hun leningen nooit zouden terug kunnen betalen.Een paar jaar later was Brazilië bankroet en de TC bood het land een zo ge naam de ‘schuld vereffening s-over een komst’ aan, die de schulden landen dwong

  de soevereiniteit over te dragen. Brazilië, een land dat gezegend is met een groot aantal natuurlijke rijkdommen, zag zich gedwongen zijn schat aan mineralen en hout op te geven. Als gevolg daar van werden de regen wouden gedecimeerd zo dat het tropisch hard hout geruild kon worden tegen de oorspronkelijke nationale schuld. Zo wordt Brazilië eeuwig in armoede gehouden en woont een groot deel van de bevolking nood gedwongen in de sloppen wijken.”‘Democratie’ is ons door de een na de andere regering op gedrongen, terwijl macht wordt gecentraliseerd… Wij geloven dat deze kwaad aardige kracht uit eindelijk duivels van aard is”.Tot zo ver het onderwerp Bilderbergers in een noten dop. (FUO) In 1952-’53 was er een nieuwe president aan de macht in het witte huis. Hij was een man die met een structurele organisatie kon om gaan. Zijn methode was het vertegenwoordigen van de overheid en te regeren in de maatschappij. Hij maakte belangrijke beslissingen, maar alleen als zijn raadgevers niet tot een over een komst kwamen. Zijn normale handelen bestond uit het door lezen of luisteren naar verschillende alternatieven, waar van er daarna één bevestigd werd.Zij die nauw met hem samen werkten bevestigden dat zijn favoriete commentaar was: “Doe gewoon, wat er ook gebeurt.” Hij bracht veel tijd door op het golf terrein. Dit was niet abnormaal voor een man die tijdens zijn dienst bij het leger de positie van “Supreme Allies Commander” bekleedde. Een positie die hem overigens vijf sterren op bracht. Deze president was leger generaal Dwight David Eisenhower. Tijdens zijn eerste dienst jaar in 1953 werden minstens 10 verdere neer ge stortte schotels ontdekt, met aan boord 26 dode en 4 levende aliens. Van de tien werden er vier gevonden in Arizona, twee in Texas, één in New Mexico,één in Louisiana, één in Montana en één in Zuid-Afrika. Er waren honderden waarnemingen Eisenhower wist dat hij moest worstelen tegen het buitenaards probleem en hen verslaan. Hij wist dat hij het niet kon doen zonder het te onthullen aan het congres. In het begin van ’53 wendde de nieuwe president zich tot zijn vriend en medelid van de raad voor Buitenlandse Zaken, Nelson Rockefeller, voor hulp om een overzicht te krijgen over de geheime structuur van de aliens, die realiteit zou moeten worden binnen het jaar. De idee voor MJ-12 is al zo ontstaan.Het was de oom van Nelson, Winthrop Aldrich, die Eisenhower er van moest overuigen om president te worden. De volledige Rockefeller familie en samen met hen het Rockefeller imperium stonden rots vast achter Ike. Het vragen om hulp van Rockefeller i.v.m. het alien probleem was de grootste blunder die Eisenhower ooit gemaakt heeft voor de toekomst van de USA en waarschijnlijk voor de gehele mensheid. Binnen de week na de verkiezingen van Eisenhower duidde hij Nelson Rockefeller aan als voorzitter van een presidentieel advies comité. Rockefeller was verantwoordelijk voor de re organisatie van de regering. Nieuwe over een komsten kwamen in één kabinet terecht en werd departement van gezondheid, opvoeding en wel zijn genoemd. Toen het Congres de positie van het kabinet van april ’53 goedkeurde werd Nelson benoemd tot ondersecretaris van Olveta Culp Hubby. In 1953 ontdekten astronomen in de ruimte grote voorwerpen die zich verplaatsten in de richting van de aarde. Eerst werd gedacht dat het asteroïden waren. Later werd bewezen dat het enkel ruimte schepen konden zijn. Het project Sigma onderschepte buiten aardse radio communicaties. Toen de voorwerpen de aarde bereikten hielden zij een heel hoge baan rond de evenaar aan. Er waren verschillende grote schepen en hun doel was toen nog onbekend. Project PLATO kon door middel van computer taal een landing bewerk stellig en dat resulteerde in een oog in oog contact met wezens van een andere planeet.Het project Plato kreeg de opdracht om diplomatieke betrekkingen aan te knopen met dit soort aliens. In tussen nemen groep “van op mensen lijkende” aliens contact op met de VS regering. Deze groep waarschuwde ons voor de buitenaardsen die rond de evenaar zweefden en boden ons hulp aan i.v.m. de ontwikkeling van ‘onze geestelijke ontwikkeling’. Zij vroegen als hoofd voorwaarde dat wij onze nucleaire wapens zouden ontmantelen en vernietigen.Zij weigerden technische gegevens uit te wisselen waar toe wij niet in staat waren om mee te werken. Zij dachten dat wij elke nieuwe technologie zouden aan wenden om elkaar te vernietigen. (En wel licht hebben ze gelijk). Zij hielden vol dat wij op een pad van zelf vernietiging waren; dat wij moesten stoppen met moorden, met de aarde te vervuilen, de natuurlijke bronnen van de aarde te verkrachten en wel te leren leven in harmonie. Deze termen leken uiterst verdacht, voor al de hoofd voorwaarde: nucleaire ontmanteling. Er werd gedacht dat toe geven aan deze voorwaarde ons hulpeloos zou achter laten in het oog van een zo genaamde buitenaardse bedreiging. Nucleaire ontwapening van de USA? De voorwaarden werden verworpen. Later in 1954 landde het ras van de ‘grote reuzen’ Grey Aliens, na dat zij in een baan rond de aarde verbleven, op Holloman Air Force Base. Een basis akkoord werd bereikt. Dit ras identificeerde zich zelf als afkomstig van een planeet rond de rode ster in het sterren beeld van Orion dat wij Betelgeuse noemen. Zij verklaarden dat hun planeet stervende was en dat zij na verloop van tijd niet langer meer zouden kunnen overleven op die planeet. Dit leidde op een tweede landing op Edward Air Force Base. Deze historische gebeurtenis werd op voor hand gepland en er kwam een akkoord over de over een komst. Eisenhower plan de een vakantie in Palm Springs. Op de aan geduide dag werd de president naar de basis geroepen en hij excuseerde zich voor de pers dat hij een bezoek bracht aan de tandarts.President Eisenhower had contact met de buiten aardsen en een formeel akkoord tussen de aliens en de USA werd ondertekend. Wij ontvingen toen onze eerste ambassadeur uit de ruimte. Zijn naam en titel was: “Zijne Omnipotente Hoogheid Krlll”, uit gesproken als Krill. In de Amerikaanse traditie van koninklijke titels werd hij heimelijk ‘Origineel Gijzelaar Krill’ genoemd. Het is goed om te weten dat de vlag van de aliens bekend staat als ‘Trilateral Insignia’. Zij is af gerukt op hun ruimte tuig en wordt ook op hun uniform gedragen. De twee landingen en de tweede ontmoeting werden gefilmd. De films bestaan heden nog. De over een komst bepaalde: de aliens zouden niet tussen komen in onze zaken en wij niet in de hunne. Wij zouden hun aanwezigheid op aarde geheim houden. Zij zouden ons voorzien van geavanceerde technologie en ons helpen in onze technologische ontwikkeling.Zij zouden geen afspraken maken met eender welke andere aardse natie. Zij zouden mensen kunnen ontvoeren op een beperkte en periodieke basis met het doel medische onderzoeken over onze ontwikkelingen uit te voeren met de belofte dat ze de mensen geen kwaad zouden doen, hen terug te brengen naar de plaats van ontvoering, dat de gijzelaars zich niets van de ontvoering zouden herinneren én dat de alien natie gegevens aan MJ-12 zouden verstrekken met een lijst van al de menselijke contacten en ontvoerden. Dit alles op een regelmatige basis.Er was een akkoord dat elke natie de ambassadeur van de anderen zou ontvangen zo lang als de overeenkomst van kracht bleef. Verder was er een akkoord dat de alien natie en de VS, 16 personen zouden uit wisselen met het doel elkaar te leren kennen. De buitenaardse ‘gasten’ zouden op aarde blijven en de menselijke ‘gasten’ zouden naar het punt van oorsprong van de aliens reizen voor een bepaalde periode en dan terugkeren waarna een tegen gestelde uit wisseling zou gedaan worden. Er werd ook over een gekomen dat er onder grondse bases zouden gebouwd worden voor het gemeenschappelijk gebruik van zo wel de alien natie als de regering van de US. In deze basis zouden technologische gegevens uit gewisseld worden. De alien bases zouden gebouwd worden onder Indianen reservaten in de vier hoeken van Utah, Colorado, New Mexico en Arizona en één zou geconstrueerd worden in Nevada. In de streek beter bekend als S-4 op ongeveer 7 mijl ten zuiden van de westerse grens van Area-51, ook gekend als Dreamland. Al de regio’s zijn onder volledige controle van het Marine Departement, en elk personeel s lid dat in de complexen werkt ontvangt zijn cheque van de Marine. De op bouw van de bases begon onmiddellijk, maar het ging traag voor uit tot grotere geld bedragen beschikbaar werden gemaakt in 1957. Het werk werd voort gezet op het’Gele Boek’. Project Red light werd op gericht en experimenten in test vluchten met alien toestellen werden aan gevangen. Een super Top Secret faciliteit werd gebouwd in Groom Lake in Nevada tijdens de wapen tests. Het kreeg de code naam Dreamland. De installatie werd geplaatst onder bevoegdheid van het departement Zee macht en de rechten van het ganse personeel vereisten een ‘Q’ uitvoerbare (presidentiële) bevestiging. Dit is ironisch door het feit dat de president van de VS geen recht heeft om de site te bezoeken. De alien basis en de uitwisseling van technologie vond plaats in een zone die bekend stond als S-4. De code naam van zone S-4 was ‘de donkere kant van de maan’. Het leger kreeg opdracht een super geheime organisatie te vormen voor de beveiliging van alle alien projecten. Deze organisatie werd het National Reconnaisance Organisation met basis in Fort Carson, Colorado. De specifieke teams die werden getraind om de veiligheid van de projecten te verzekeren werden DELTA genoemd. Een tweede project code, Snowbird genoemd, werd verspreid om eender welke melding van de Red light toestellen weg te werken als zijnde experimenten vande lucht macht. De Snowbird toestellen die gemaakt werden met gebruik van conventionele technologieën werden in sommige gevallen voor gesteld aan de pers. Het project werd ook gebruikt om publieke waarnemingen van ufo’s te ontleden. Het project Snowbird was zeer succesvol en rapporten van het publiek begonnen de laatste jaren verder af te takelen. Een geheime multi-miljoenen fonds werd georganiseerd en bij gehouden door het leger office van het Witte Huis. Dit fonds werd gebruikt om meer dan 75 onder grondse faciliteiten te bouwen.Presidenten die vroegen om uit leg kregen te horen dat het fonds zou gebruikt worden om ondergrondse schuil kelders te bouwen voor de president, in geval van oorlog. Er werden er slechts enkele gebouwd voor de president. Miljoenen dollar werden door gespeeld naar MJ-12 en dan verder naar de contract hebbers voor het bouwen van Top Secret alien bases zoals TOP SECRET DUMP (diepe ondergrondse militaire bases). De faciliteiten werden verspreid door’Alternatieve 2′ over de hele natie. President Johnson gebruikte het fonds om een film zaal te bouwen en de weg van zijn ranch te plaveien. Hij had geen idee van het ware doel. Het geheime Witte Huis fonds voor ondergrondse constructies werd op gezet in 1957 door president Eisenhower. Deze toestemming werd verkregen van het Congres onder het mom van: “Constructie en onderhoud van geheime sites waarheen de president gebracht kon worden in geval van een militaire aanval”. Beter gekend als: “Presidential Emergency Sites”. De sites zijn letterlijk gaten in de bodem die diep genoeg zijn om te weerstaan aan een nucleaire ontploffing en zijn uit gerust met werken bestemd voor het departement ‘kunst’. Tot op heden zijn er meer dan 75 sites verspreid over het hele land en zij werden gebouwd met het geld van dit fonds. De Atomic Energy Commissie heeft nog minstens 22 bijkomende ondergrondse sites gebouwd. De plaats en alles wat te maken heeft met deze sites werden en worden nog steeds beschouwd en behandeld als Top Secret. Het geld stond en staat nog steeds onder controle van het militair bureau van het Witte Huis. Het is wit gewassen in een bepaald circuit, dat zelfs een geroutineerde spion of boekhouder niet kan volgen. Sinds 1980 zijn er slechts enkelingen die dit circuit kunnen volgen en al zo wisten waar voor het geld moest dienen. In het begin was er vertegenwoordiger George Mahon, voorzitter van het daarvoor bestemde comité en het sub-comité voor defensie; en vertegenwoordiger Robert Sikes uit florida, voorzitter van het sub-comité van het Huis voor Militaire opbouw. Heden gaat het gerucht dat woordvoerder Jim Wright het geld beheert in het Congres en dat de macht s strijd begonnen is om hem te verwijderen. Op het einde van het lijstje stond de president, MJ-12, de voorzitter van Militaire Zaken en baas in het Washington Navy Yard. Jim Wright Het geld werd goed gekeurd door het comité dat het toewees aan het ministerie van Defensie als Top Secret item voor het constructie programma. Het leger kon het geld echter niet gebruiken en wist in feite niet eens waar voor het moest gebruikt worden. De bevoegdheid om het geld uit te geven was in werkelijkheid toe gestaan aan de Navy. Het geld werd door gespeeld naar de chesa peake divisie van de Navy ingenieurs die even eens niet wisten waar voor het bestemd was. Zelfs bevelhebber, een admiraal, wist niet waarvoor het geld moest dienen. Slechts één man, een Navy-commandant, die behoorde tot de Chesa peake divisie, die in werkelijkheid alleen verantwoordelijk was voor het militair bureau van het Witte Huis, was op de hoogte van het doel, het bedrag en de bestemming van het Top Secret fonds. De volledige geheimhouding rond het fonds betekende dat elk spoor kon weg gewerkt worden door de weinige mensen die het controleerden. Er is nooit en er zal waarschijnlijk nooit een verklaring komen over dit geheim geld. Grote geld bedragen werden van het top Secret fonds overgemaakt aan een locatie in Palm Beach, Florida, die behoort tot de kustwacht, genaamd Peanut Island. Dit eiland grensde aan een eigendom van Joseph Kennedy. Er werd gezegd dat het geld zou dienen voor bevordering van het landschap en algemene verbetering van het uitzicht. Jaren geleden was er een TV-nieuws special i.v.m. de moord op president Kennedy waar in de kust wacht officier sprak over een transfer van geld in een brieven tas naar een bediende van Kennedy. Kon dit een geheime betaling geweest zijn voor het verlies van hun zoon John F. Kennedy? De betalingen duurden het hele jaar 1967 voort en stopten dan plotseling. Het totale bedrag dat werd over geschreven is onbekend, even als het gebruik er van. Ondertussen veranderde Nelson Rockefeller de posities op nieuw. Dit maal moest hij de taak van C.D. Jackson overnemen, de man die speciaal assistent van Psychological Strategy werd genoemd. Door de aanduiding van Nelson werd deze naam veranderd in ‘speciaal assistent voor Koude Oorlog Strategy’. Deze positie zou zich over de jaren ontwikkelen in dezelfde positie als deze waar Kissinger zich bevond onder president Nixon. Officieel moest hij raad en bijstand geven i.v.m. de groeiende ontwikkeling tussen alle volkeren. Deze officiële beschrijving was een misleiding, want officieel was hij de presidentiele coördinator voor de Intelligence Gemeenschap. Op deze nieuwe post rapporteerde Rockefeller recht streeks en alleen aan de president. Hij organiseerde meetings van het Kabinet, de raad voor buitenlandse economische politiek en voor de Nationale Veiligheidsraad die het grootste onderdeel vormde van de overheid. Aan Nelson Rockefeller werd nog een tweede belangrijke taak gegeven als zijnde het hoofd van een geheime eenheid: “The Planning Coördination Group” die in maart 1955 werd op gericht onder NSC 5412/1. De groep bestond uit ad hoc leden naargelang het onderwerp van de agenda. De vaste leden waren Rockefeller, een vertegenwoordiger van het Staats departement en het hoofd van de Centrale Intelligence. Dit werd spoedig het “4512 Comité” of “De speciale groep” genoemd. NSC 4512/1 grondde een uitvoerend comité,waar in het verleden deze operaties alleen onder bevoegdheid stonden van het hoofd van de Central Intelligence.Bij een geheime memorandum heeft Eisenhower in 1954, NSC 4512/1 gepresseerd om een permanent comité op te richten (niet ad hoc) dat als Majority Twelve = MJ-12 bekend zou worden. Zij behandelen alle geheime activiteiten in verband met de alien kwestie. MJ-12 bestond uit: Nelson Rockefeller, het hoofd van de Central Intelligence; Allen Welsh Dulles; staats secrataris John Foster Dulles; defensie secretaris Charles E. Wilson; de voorzitter van de verenigde bestuurders van de Staf, admiraal Arthur W. Redford; het hoofd van de FBI, J. Edgar Hoover, en zes mensen van het uitvoerend comité van de raad van vreemdelingen relaties, beter bekend als de “Wijze Mannen”. Deze mannen waren allen lid van een geheime vereniging van scholieren die zich “The Jason Society” of “Jason Scholars” noemden. Zij wierven leden aan van de “Skull and Bones” en de “Scroll and Key” ( nu verenigd als Kingsley Trust Association) verenigingen van Harvard en Yale.Scroll and Key tomb De “Wijze Mannen” waren leden van de raad voor Buitenlandse Relaties. Dit waren 12 leden,inclusief de eerste zes met posities in de regering, genoemd: The Majory Twelve. In de loop der jaren bestond deze groep uit top-officieren en voorzitters van de raad van Buitenlandse Relaties en later Triateral Commissie. Daaronder waren Gordon Dean, George Bush en Zbigniew Brzezinski. De belangrijkste en invloed rijkste van de Wijze Mannen die op MJ-12 dienden waren: John Mc.Loy, Robert Lovett, Averall Harriman, Charles Bohlen, George Kennen en Dean Acheson. Hun beleid moest stand houden tot begin de jaren ’70. Het was belangrijk dat president Eisenhower zowel als de eerste zes MJ-12 leden van de regering ook lid waren van de raad van Buitenlandse Relaties.Nauw gezette onderzoekers zouden vlug ontdekken dat niet alle Wijze Mannen, Harvard of Yale bezochten en ze werden ook niet allen gekozen voor Skull and Bones of Scroll and Key lidmaatschap, tijdens hun college jaren. Je kan dit mysterie gemakkelijk oplossen door het boek: “The Wise Man”, door Walter Isaacson en Evan Thomas, uitgeverij Simon en Schuster in New York, te kopen. Onder illustratie §5 in het midden van het boek zal je de volgende tekst vinden: (…) Lovett bij de Yale Unie en “zijn opleiding in Skull and Bones”genoot hij op een lucht macht basis nabij Dunkirk”. Ik vond dat leden gekozen werden op basis van hun verdiensten nà hun studies en dus niet alleen geldig voor studenten van Harvard of Yale. Enkele verkozenen werden later opgeleid in de Jason gemeenschap. Zij zijn allen leden van de raad van Buitenlandse Relaties en waren toen beter bekend als “De Oosterse Nederzetting”.Dit alles zou je een gedacht moeten geven van de ver rijkende en ernstige aard van deze supergeheime college gemeenschappen. De Jason gemeenschap, tot op heden gezond en wel, heeft nu ook leden van de triateral Commissie. De Triateralisten bestonden enkele jaren voor 1973. De naam kwam van de buitenaardse vlag, bekend als “Triateral Insignia”. De grote 12 moesten tot op heden overleven. Onder Eisenhower en Kennedy werd het verkeerdelijk “4512 Comité” genoemd, maar verbeterd tot “de speciale groep”. In de Johnson administratie werd het “het 303 comité” omdat de naam 4512 vermeld werd in het boek: “The Secret Governement”. Eigenlijk was NSC 4512/1 uit gelekt via de schrijver zelf, om het bestaan van NSC 4512 te verbergen. Onder Nixon, Ford en Carter werd het “Comité 40” genoemd. Gedurende al die jaren veranderde dus alleen de naam. Tegen 1955 werd het duidelijk dat de aliens Eisenhower bedrogen hadden en hun overeenkomst al dus verbraken. Verminkte menselijke en dierlijke resten werden over de ganse VS terug gevonden.. Men vermoedde dat de aliens geen volledige lijst van contacten met mensen en ontvoerden voor legden aan MJ-12 en dat niet alle ontvoerden terug gebracht waren.Voorts vermoedde men dat de Sovjet-Unie contact had met hen en dit bleek de waarheid te zijn. Men kwam erachter dat de aliens massa’s mensen gemanipuleerd hadden en aan het manipuleren waren via geheime genootschappen, hekserij, magie, het occulte en religie.Na verschillende schermutselingen van de lucht macht met de buitenaardse toestellen werd het vlug duidelijk dat onze wapens niet waren op gewassen tegen de hunne.In november 1955 werd NSC 5412/2 gevraagd om een studie comité op te richten om onderzoek te doen over alle factoren die betrokken waren met het ontstaan en de ontwikkeling van buitenlandse politiek in de nucleaire tijd. Dit was enkel een sneeuw tapijt dat het echte studie-object bedekte, namelijk het alien probleem..Bij een uitvoerend memorandum, NSC 5411, in 1954, gaf president Eisenhower de opdracht aan de studie groep om alle feiten, bewijzen, leugens en ontgoochelingen te onderzoeken en de waarheid over de alien kwestie te achter halen. NSC 5412/2 was enkel een dekmantel die er nodig was als de pers vragen begon te stellen i.v.m. regelmatige meetings van deze belangrijke mannen. De eerste meeting begon in 1954 en werden Quantico genoemd omdat zij mekaar troffen op de Quantico marine basis. De studie groep bestond uit 35 leden van de raad voor Buitenlandse Relaties van scholieren, genaamd “Jason Society” of “Jason Scholieren”. Dr. Edward Teller werd verzocht om deel te nemen. Dr. Zbigniew Brzezinski was de studie directeur tijdens de eerste 18 maanden. Dr. Henry Kissinger werd verkozen als groep overste voor de volgende 18 maanden, beginnend van af november ’55. Nelson Rockefeller was een frequent bezoeker van deze studie. De tweede fase werd ook gehouden op de marine basis Quantico Virginia en de groep kreeg de naam Quantico II. N. Rockefeller bouwde een schuil plaats ergens in Maryland waar hij alleen kon bereikt kon worden door MJ-12 en het studie comité. Zodat zij ver weg bleven van het openbare onderzoek. Deze geheime plaats is beter bekend onder de code naam: The Country Club. Op deze plaats is er mogelijkheid tot normaal leven, eten, recreatie, bezoek aan de bibliotheek. De studie groep was voor het publiek gesloten in de volgende maanden van 1956 en Henry Kissinger publiceerde, wat officieel de resultaten waren in 1957, als zijnde “Nucleaire wapens en buitenlandse politiek”, gepubliceerd voor de raad van Buitenlandse Relaties, door de gebroeders Harper, New York. In werkelijkheid was het manuscript reeds voor 80 % geschreven terwijl Kissinger zich nog op Harvard bevond. De studie groep werkte verder onder een sluier van geheimhouding. Een sleutel voor de ernst van de zaak, waarbij Kissinger verbonden was, kon gevonden worden bij zijn vrouw en vrienden. Velen onder hen bevestigden dat Henry heel vroeg in de morgen het huis verliet en laat in de nacht thuis kwam zonder tot iemand te spreken of ook enige vraag te beantwoorden. Het leek als of hij in een andere wereld woonde waar geen plaats was voor buiten staanders. Deze verklaringen zijn onthullend. De onthullingen over de tegenwoordigheid en de acties van aliens gedurende de studie moeten een grote schok te weeg gebracht hebben. Henry Kissinger was definitief buiten werking gesteld gedurende de meetings. Hij werd nooit meer betrokken in deze zaak, hoe ernstig het onderwerp zou kunnen geweest zijn. In vele gevallen werkte hij tot laat in de nacht, na reeds een volledige dag taak te hebben vol bracht. Dit gedrag leidde waarschijnlijk tot zijn echtscheiding.Een hoofdfactor i.v.m. de studie over buiten aardsen was dat het publiek niet kon geïnformeerd worden over het geen zij veronderstelden wat waarschijnlijk zou kunnen leiden tot economische en god s dienstige ondergang van de structuur. Nationale on rust zou kunnen leiden tot anarchie. De geheimhouding duurde dus voort. Een gevolg van deze bevindingen was dat als de publieke opinie niet kon ingelicht worden, ook het Congres niet in gelicht kon worden. Zodoende moesten de projecten en op zoeking s werken komen van buiten de overheid.Intussen moest het geld gevonden worden in het militaire budget en van betrouwbare CIA fondsen.Een andere hoofdfactor was dat de buitenaardsen, mensen en dieren gebruikten als bron voor klier afscheidingen, enzymen, hormonale af scheiding, bloed en in verschrikkelijke genetische experimenten. De aliens zeiden dat deze acties noodzakelijk waren voor hun overleven. Zij bevestigden dat hun genetische structuur af brokkelde en dat ze niet langer in staat waren zich voort te planten. Zij gaven toe dat, als zij niet bekwaam waren hun genetische structuur te verbeteren, hun ras spoedig zou ophouden met bestaan. Wij keken met uiterste achter docht uit naar hun verklaringen. Sinds onze wapens letterlijk onbruikbaar waren tegen aliens besloot MJ-12 vriendschappelijke, diplomatieke relaties met hen te onderhouden tot er een tijd zou komen dat wij bekwaam waren om een technologie te ontwikkelen die er ons moest toe in staat stellen hen uit te dagen op een militaire basis. Over een kom sten zouden moeten gemaakt worden met de Sovjet-Unie en andere naties om de krachten tot overleving van de mensheid te bundelen. In tussen werden plannen ontwikkeld om twee wapen systemen te onderzoeken en te bouwen, gebruik makend van conventionele en nucleaire technologie, wat ons hopelijk in gelijkheid met hen zou brengen. De resultaten van de opzoekingen waren de projecten Yoshua en Excalibur. Yoshua was een wapen dat veroverd werd van de Nazi’s en dat in die tijd in staat was om 4 mm dikke platen te vernietigen op een afstand van 2 mijl, gebruik makend van geluid s golven met een lage frequentie. Er werd gedacht dat dit wapen effectief genoeg zou zijn tegen buitenaardse tuigen en straal wapens. Excalibur was een wapen dat gedragen werd door een raket die niet meer dan 30.000 voet AGL kan overschrijden en niet meer dan 50 meter mag af wijken van het doel, zou een dicht gepakte ondergrond tot op een diepte van 1000 meter kunen binnendringen zo als dat zich voordeed in New Mexico, zou 1 megaton kern kop met zich mee dragen en was bedoeld voor het gebruik van de vernietiging van de aliens in hun ondergrondse bases. Yoshua werd succes vol ontwikkeld maar buiten mijn weten nooit gebruikt. (Zo als ik in het begin van dit artikel reeds schreef, zijn deze gegevens niet recent. Dus weet William Cooper niet dat dit wapen “Yoshua”al verder ontwikkeld is. Want een gelijkaardig wapen werd gebruikt in de oorlog in Irak.Als ook op de bevolking na de geweldadige orkaan Katrina in New Orleans. Het is een soort van sonische laser die schokgolven creëert en de mensen neer slaat op korte en lange af stand. Klik hiervoor op het artikel: “Was orkaan in New Orleans aanvang van NWO?” Excalibur werd niet gestimuleerd tot enkele jaren geleden en nu is er een on uit gegeven in zet om het wapen toch te ontwikkelen. ( Zou het mogelijk zijn dat Excalibur reeds bestaat? Al is het in een kleinere versie? De oorlog in Afghanistan – tegen Bin Laden – werd er door de VS bommen gedropt die meters diep in de rots bodem drongen, voor al te exploderen.) De gebeurtenissen in Fatima in de begin periode van vorige eeuw, lees 1917, werden nauwkeurig onderzocht. Op verdenking van wat buitenaardse manupilatie zou zijn werd een onderzoek op gang gebracht om binnen te dringen in de geheimhouding rond de gebeurtenis.De VS gebruikte een spion die werd aan geworven en opgeleid gedurende W.O. II. Zo verkreeg het volledig Vaticaan een studie betreffende de profetie. Deze voorspelling bevestigde dat; als de mens zich niet zou af keren van het slechte en zich zelf aan de voeten van Christus zou plaatsen, de planeet zich zelf zou vernietigen en dat de gebeurtenissen die beschreven werden in het Book of Revelations (De openbaringen) werkelijk zouden plaats vinden. Het bevestigde dat er een kind zou geboren worden dat de wereld zou verenigen met een plan voor wereldwijde vrede en een valse god s dienst, beginnend van 1992. In 1995 zouden de mensen toe geven dat hij slecht was en inderdaad de antichrist is. W.O. III zou in het midden oosten beginnen in 1995 met de invasie van Israel door de Verenigde Emiraten gebruik makend van conventionele wapens, het geen zou uit monden in een nucleaire holocaust in het jaar ’99. Tussen 1999 en 2003 zou het leven op deze planeet zeer af grijselijk zijn en de dood zou het resultaat er van zijn. De terug keer van Jezus Christus zou plaats vinden in het jaar 2011. (We zijn in tussen deze jaar tallen reeds enkele jaren voor bij. En van een dergelijke groot scheep se oorlog is nog niets te zien geweest. Doch zou het mogelijk zijn dat er een vergissing is gebeurd in het geven van dié jaar tallen? M.a.w. Met de aan houdende oorlog in Irak en het aan slepend conflict tussen Israel en Palestina zijn we eigenlijk toch op de goede weg om een W.O. III te ontketenen, niet? Daarbij het jaartal 2011 is m.i. ook fout. Zouden ze het jaartal 2012 hier mee bedoelen? Volgens de oude Maya kalender zou tegen 2012 het einde van de “vijfde zon” zijn, en zou er iets verschrikkelijks op aarde gebeuren. Wat? Daar hebben we het raden naar…) Toen de aliens geconfronteerd werden met dit resultaat bevestigden zij dat dit de waarheid was.(?) De aliens legden uit dat zij ons gemaakt hebben door kruisingen en het manipuleren van het menselijke ras door god s dienst, satanisme, hekserij, magie en het occulte. Verder verklaarden zij dat zij in staat waren door de tijd te reizen en de gebeurtenissen zouden inderdaad plaats vinden. Latere uit bating van de buitenaardse technologie door de VS en de SU die gebruik maakten van reizen door de tijd, bevestigden deze voorspelling.De aliens toonden een hologram waarvan zij beweerden dat het de echte kruisiging van Christus was. Dit werd gefilmd door de overheid. Wij wisten niet of we hen moesten ge lovenof niet. Gebruikten zij onze on vervalste god s diensten om ons te manipuleren? Of, waren zij inderdaad de bron van onze godsdiensten waarmee zij ons altijd gemanipuleerd hebben. Of was dit het begin scenario van het “echte einde der tijden” en de “terug keer van Christus” zo als voorspeld werd in de Bijbel? Niemand kende het antwoord.Bij geheim uitvoerend bevel van president Eisenhower werd aan de Jason Scholars opdracht gegeven dit scenario te bestuderen en hun bevindingen bekend te maken. De Jason Gemeenschap bevestigde de bevindingen van de wetenschappers genaamd:

  “Alternatieven 1,2 en 3″Alternatief 1

  Was het gebruik van nucleaire middelen om gaten in de stratosfeer te slaan, waar uit de hitte en vervuiling kon ontsnappen in de ruimte. Verander de menselijke culturen i.v.m. uitbuiting in culturen voor bescherming van de omgeving. Van deze drie zou dit als het meest ongewenste beschouwd worden om te slagen, als gevolg van de in herente natuur van de mens en de daar aan toegevoegde schade die de nucleaire explosies zelf te weeg zouden brengen.

  Alternatief 2

  Was bedoeld om een vast netwerk van ondergrondse steden en tunnels te bouwen waar in een selecte vertegenwoordiging van alle culturen het menselijk ras zouden dienen verder te zetten. De rest van de mensheid zou voor zich zelf moeten zorgen aan de oppervlakte van de planeet.

  Alternatief 3

  Bestond er in om de buitenaardse en conventionele technologie uit te baten en al zo een selecte groep de aarde te laten verlaten en kolonies op te richten in de ruimte. Ik ben niet in staat om het bestaan van ‘

  Batch Consignments’ = grote zending,

  van menselijke slaven te bevestigen of te ontkennen. Zij zouden gebruikt worden voor handen arbeid in dit opzet, als deel van het plan. De maan, met codenaam Adam zou het onderwerp vormen van primaire interesse gevolgd door Mars, met code naam Eva. Als een vertragende actie, bevatten al de 3 alternatieven geboorte controle, sterilisatie en het in voeren van dodelijke microben om de groei van de aardse bevolking te controleren of te vertragen. Aids is slechts een van de plannen. Er zijn er andere. Er werd beslist dat de bevolking vermindert moest worden en dat het in het belang van het menselijk ras zou zijn om ons zelf te ontdoen van de ongewenste elementen in onze gemeenschap. Het gezamelijke leiderschap van de VS en de Sovjet Unie liet “alternatief 1″ varen maar gaven opdracht om virtueel werk te maken van

  alternatieven 2 en 3 te gelijker tijd. KORTE TUSSEN KOMST VAN FUO

  De gang van zaken in dit dossier, hoopt mij nu nieuwe gegevens te gebruiken ter ondersteuning met wat de oorspronkelijke schrijver, William Milton Cooper bedoelde. T.t.z. In een noten dop. De verschijningen in Fatima omstreeks 1917, zijn nog steeds een discussie punt. Zo wel bij geleerden als in het Vaticaan. Er zouden daar voorspellingen gedaan zijn die de haren ten berge laten rijzen… Wereld oorlog II was er één van. Wat betreft de”antichrist” zijn er al heel wat speculaties gemaakt. Doch de data’s komen niet uit. Tenzij men destijds doelde op de “Islam”? Zoals we nu wel zeker weten is het in het Midden Oosten een broei nest van (burger)oorlogen, zoals tegen Bin Laden, Afghanistan, Irak en de kwestie Israel-Palestina. Zou dit alles een voorbode zijn van W.O. III ?Sinds 1993 zijn er heel wat nieuwe archeologische vondsten en daar mee gepaard gaande vertalingen gedaan. D.w.z. Meer en meer bewijzen stapelen zich op dat: het Christendom als mede de meeste – om niet te zeggen allemaal – religieën ontstaan zijn als “sekte”. Het zijn af kooksels van de ware toe dracht. Helaas zijn de meeste echte sporen – De Echte Waarheid -groten deels vernietigd toen men de bibliotheek van Alexandrië verwoestte. Daar bij, meer en meer gegronde geruchten willen bewijzen dat J. Chr. niet aan het kruis stierf. Het was een soort “Copperfield achtig” gedoe dat daar ten toon werd gespreid. Jezus zou nà Zijn “dood”nog lang geleefd hebben in Frankrijk! Zelfs gehuwd en vader van verscheidene kinderen. Ook sinds de jaren ’90 zijn vertalingen gedaan qua oude teksten van de Sumeriërs. Die vertellen ons dat; volgens hun kalender, er om de zo veel tijd een “nieuwe zon” ontstaat. D.w.z. We leven nu in de 5 de zon. Rond het jaar 2012 zal die zon eindigen, wat wil zeggen, dat de aarde zal vergaan zoals meer maal s is gebeurd. Het gros van de mensheid verdwijnt en alles zal op nieuw beginnen. Wellicht vanaf het stenen tijdperk. Dat is toch duidelijk niet?Dat de “mens” is ontstaan door toe doen van aliens, is geloofwaardiger dan dat we”af stammen” van de apen. Toen wij ons in een primair stadium bevonden en de aliens hier op aarde aan kwamen, hebben zij ons zo als we nu zijn, gecreëerd door toedoen van DNA proeven, genen en chromosomen van hun, samen met die van de primaten. En dié aliens waren en zijn onze “goden”. Dit dateert van tientallen duizenden jaren her. Door dat de aardse natuur zich niet laat manipuleren, deden er zich af en toe natuurlijke catastrofes voor die de ondergang betekende voor bijna de gehele mensheid. Van nul af aan moest de mens opnieuw beginnen. Door mondelinge overdracht kwamen de god s diensten tot stand. Want er waren goden geweest… De ware toe dracht werd vergeten, ging verloren. Doch die heeft altijd bestaan. Stenen in scripties getuigen daar van. Nu pas, zijn we weer in staat ze te vertalen.Hopelijk trekt men er de goede conclusies uit. Té ver gezocht? Kijk dan maar eens naar het tv-nieuws. De Poolkappen slinken zien der ogen, het water zal overal stijgen. Meer en meer vulkaan uitbarstingen komen voor. Onze weer s omstandigheden veranderen. Waar voorheen sneeuw om zeggen s onbekend was, liggen er nu pakken van. Waar vroeger vrij veel droogte was, verdrinken nu de mensen in kolkende stromen… Wel licht het begin van het zo veel ste einde der beschaving. Ik wil geen doem denker zijn, maar het spreekt voor zich. Qua ruimtevaart wil men binnen enkele jaren stations bouwen op de maan als mede op Mars…Tot zover mijn noten dop.

  TERUG NAAR HET DOSSIER

  In 1959 was de Rand Corporatie gastheer voor een diep ondergrondse constructie symposium. In het rapport van dit symposium werden machines afgebeeld en beschreven dieeen tunnel zouden kunnen boren met een diameter van 45 voet aan een snelheid van 5 voet per uur. Het toont ook prenten van grote tunnels en ondergrondse kluizen die mogelijk complexe steden zouden kunnen herbergen. Het lijkt dat sinds anno 1985 van all-out ondergrondse constructies een belangrijke vooruitgang heeft geboekt.De heersende machten beslisten dat een manier om de buitenaardse projecten en andere zwarte projecten te financiëren, de klemzetting van de illigale drugs markt was. Een jong ambitieus lid van de raad voor buitenlandse Relaties werd hier voor benaderd. Zijn naam is George Bush, die toen president was en CEO (Chief Executive Officer) van Zapata Oil, met een basis in Texas. (Om misverstanden te vermijden, de G. Bush waar we het over hebben, is de vader van de huidige president W.Bush.) Zapata Oil experimenteerde met de nieuwe technologie van boringen in zee. De gedachte was juist dat de drugs konden verscheept worden van Zuid-Amerika naar de plat formen in zee en dit door visser s boten. Van daar uit konden de drugs aan land gebracht worden door normaal transport dat gebruikt wordt voor het vervoer van goederen en personeel. Op deze wijze zouden douane of de wet niet verplicht worden de cargo te door zoeken. G. Bush ging akkoord om te helpen en organiseerde de operatie in samenwerking met de CIA. Het plan werkte beter dan eender wie ook had gedacht en heeft zich sinds dien wereldwijd uit gebreid. Op dit ogenblik zijn er vele andere methoden om illigale drugs in het land binnen te smokkelen. Toch moet er altijd aan gedacht worden dat het

  G. Bush was die begon met het verkopen van drugs aan onze kinderen.

  De CIA controleert nu om zeggen s alle illigale drugs markten ter wereld.Het officiële ruimte programma werd gesponsord door president Kennedy. In zijn onthullende verklaring toen hij onder mandaat stelde dat de VS een mens op de maan zouden zetten voor het einde van het decennium (einde jaren ’60). Al hoe wel hij onschuldig was in zijn mening maakte dit mandaat het mogelijk aan de verantwoordelijke om vaste bedragen van geld door te sluizen in zwarte projecten en ze zo te verbergen voor het echte ruimte vaart programma. Een gelijkaardig programma diende in de Sovjet Unie voor het zelfde doel. In feite bestond er reeds een samen werking tussen aliens, de VS en de SU over een basis op de maan. Op dat zelfde ogenblik sprak Kennedy zijn woorden. Op 22 mei 1962 landde een ruimte tuig op Mars en bevestigde het bestaan van een omgeving waar leven mogelijk zou kunnen zijn. Niet lang daarna begon men met de op richting van een kolonie op de planeet Mars. Vandaag bestaan er op Mars steden die bevolkt zijn door speciaal geselecteerde mensen met verschillende culturen en bezigheden die zij mee brachten van de aarde. Een publiek raadsel van antagonisme tussen de VS en SU werd in al die jaren behouden om projecten op te richten in de naam van Nationale Verdediging, waar wij in feite het dichtst bij de buitenaardsen staan.In zekere zin ontdekte president Kennedy gedeelte s van waarheid betreffende drugs en aliens. Hij stelde een ultimatum in 1963 aan MJ-12. President Kennedy verzekerde hen dat hij het drugs probleem zou oplossen als zij het niet deden. Hij informeerde MJ-12 dat het zijn bedoeling was de aanwezigheid van buitenaardsen aan het Amerikaanse volk mede te delen in het daar op volgende jaar en beval een plan te ontwikkelen om deze beslissing kracht bij te zetten. President Kennedy was geen lid van de raad van Buitenlandse Relaties en wist niets af van “Alternatief 2 en 3”. Op internationaal vlak werden de gebeurtenissen gevolgd door een Uit voeren de Comité, bekend onder de naam Policy Committee. In de VS werden zij gevolgd door MJ-12 en in de SU door haar zuster organisatie. Kennedy’s beslissing veroorzaakte angst in de harten van zij die verantwoordelijk waren. Zijn moord werd op gedragen door het “Policy Committee” en de opdracht werd uit gevoerd in Dallas, zo als we weten, door agenten van MJ-12. President JFK werd vermoord door de geheim agent die zijn wagen bestuurde in de auto colonne en dit feit is duidelijk zichtbaar in

  de film. (Klik op dit filmpje)

  LET OP DE BESTUURDER EN NIET OP KENNEDY ALS JE NAAR DE FILM KIJKT !!

  Al de getuigen die zich dicht genoeg bij de wagen bevonden om te zien hoe William Greer, Kennedy neer schoot, werden zelf binnen de twee jaar na de feiten vermoord.De Warren Commissie was een grap en leden van de raad van Buitenlandse Relaties maakten deel uit van het panel. Zij slaagden er in het Amerikaanse volk te misleiden, als ook de rest van de wereld. Vele andere burgers die het alien geheim trachtten te onthullen, werden ook vermoord tijdens die bewuste jaren.

  (Klik ook op het artikel “Geheimzinnige Dood van UFO Onderzoekers”.)

  Gedurende de periode van het Amerikaanse ruimteonderzoek en de maanlandingen, werd elke lacering begeleid door buitenaardse tuigen. Een maan basis Luna genaamd, werd ontdekt en gefilmd door de Apollo-astronauten. Koepels, spitsen en grote ronde structuren die op vergaarbakken leken, grote T-vormige tuigen die zo genaamde aan genaaide sporen na lieten in het maan oppervlak en zo wel extreem grote als kleine ruimte tuigen zijn zichtbaar op de foto’s.Het is een verzamelde Amerikaanse, Russische en alien basis. Het ruimte programma is in feite een grap en een ongelooflijke verspilling van geld. “Alternatief 3” is een werkelijkheid en helemaal geen science fiction. De meeste van de Apollo-astronauten waren erg onder de indruk van deze ervaring en hun leven en verklaringen geven de ernst van deze onthullingen weer en het effect van de daarop volgende opdracht die hen de mond snoerde. Zij kregen de opdracht om te zwijgen of zouden de uiterste straf, namelijk de dood, ondergaan. Een astronaut sprak toch met de Britse TV producers en bevestigde veel van de beweringen van “alternatief 3”. In het boek:”Alternatief 003″, werd het pseudoniem Bob Groden gebruikt i.p.v. de werkelijke identiteit van de astronaut. Er werd ook beweerd dat hij in 1978 zelfmoord pleegde.Dit kan door geen enkele bron bevestigd worden en ik geloof dat meerdere zo genaamde feiten, in het boek beschreven, werkelijk des informatie zijn. Ik geloof vast dat deze verkeerdelijk info het resultaat is van de druk op de uitgevers en is bedoeld om het effect op de kijkers van de Britse tv-uitzending, getiteld: “Alternatief 3” teniet te doen.De hoofdkwartieren van de internationale samenwerking zijn gevestigd in Genéve,Zwitserland. Het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van verschillende betrokken overheden, zowel als de uitvoerende leden van de groep, bekend onder de naam Bilderbergers.Vergaderingen werden door het beleid s committee gehouden, indien noodzakelijk, op een

  nucleaire onderzeeër onder de pool ijskap.

  De geheimhouding is zodanig dat dit de enige manier was dat die vergaderingen niet af geluisterd konden worden. Ik kan zeggen dat het boek minstens 70 % waarheid bevat, uit mijn eigen ervaring en de kennis van mijn informatie bronnen. Ik geloof dat de valse informatie een poging was om een over een komst te sluiten met de Britse tv met informatie die vals bleek te zijn, net zoals het Eisenhower Briefing Document dat in de VS werd uitgebracht onder het contingentie plan Majestic Twelve en waar van ook kon aan getoond worden dat het vals was.Sinds onze samenwerking met de aliens begon, zijn wij in het bezit gekomen van technologie die ons tot het uiterste verbaasde. Er bestaat een ruimtetuig, Aurora genaamd dat in Area 51 regelmatig rondjes maakt. Het is een 1-trap s schip dat T.A.V. genoemd wordt.(Trans Atmosferisch Voertuig). Het kan vanop de begane grond gelanceerd worden op een startbaan van ongeveer 10 km lengte, in de ruimte rond cirkelen, op eigen kracht terugkeren en op de zelfde landing s baan aan komen. Wij doen regelmatig vluchten met atoom aan gedreven buitenaardse tuigen op Area 51, S-4 in Nevada. Onze piloten hebben interplanetaire reizen gemaakt in dit toestel en zijn naar de maan, Mars en andere planeten gevlogen. Wij werden belogen i.v.m. de echte origine van de maan, de planeten Mars en Venus en de echte toestand van de technologie waarin wij ons vandaag bevinden. In 1969 ontstond een confrontatie tussen menselijke wetenschappers en de aliens in de ondergrondse labo van Dulce. De aliens namen veel van onze wetenschappers als gijzelaars.Delta Forces werden in gezet om hen te bevrijden, maar waren niet opgewassen tegen de alien wapens. Van onze mensen werden er 66 gedood tijdens deze actie. Daar om trokken wij ons terug uit alle samen werking s projecten en dit voor minstens twee jaar. Toen had een herziening plaats en wij begonnen nog maal s tussen beide te komen. Tot op heden gaat de samenwerking verder.Toen het Water gate schandaal begon, had president Nixon de bedoeling om de storm te laten luwen, in de mening dat hij niet verdacht kon worden. MJ-12 had echter een andere mening. De Intelligence besloot wijselijk dat een beschuldiging s berechting de boeken zou open doen en zo de afschuwelijke geheimen toonbaar zou maken aan het menselijk oog. Nixon kreeg de opdracht om ontslag te nemen. Hij weigerde en zo werd de eerste militaire staats greep ooit in de VS af ge kondigd. De verenigde staf chefs zonden een uiterst geheime boodschap naar de bevelhebbers van alle Amerikaanse strijd krachten over de hele wereld.Deze boodschap luidde als volgt: “Van af het moment dat u deze boodschap ontvangt zult u geen bevelen meer uitvoeren door het Witte Huis. Bevestig ontvangst”. Deze boodschap werd precies vijf dagen voordat Nixon toegaf en publiekelijk aankondigde dat hij zou aftreden, verzonden.Ik heb deze boodschap persoonlijk gezien. Toen ik mijn CO (Command Officer) vroeg wat hij zou doen vermits de boodschap duidelijk een schending was van de grondwet, kreeg ik te horen: “Ik denk dat ik ga wachten en zien of er bevelen komen van uit het Witte Huis en dan zal ik beslissen”. Er kwam geen communicatie van uit het Witte Huis, maar dat wil niet zeggen dat die communicatie er niet was.

  Milton William Cooper; schrijver van deze info

  Tijdens al de jaren dat dit aan de gang was leken Kamer en Senaat en de Amerikaanse burgers te weten dat er iets niet in orde was. Toen het Water gate schandaal aan de oppervlakte kwam,deden ze met de massa mee en iedereen dacht dat de instellingen schoon geveegd zouden worden. President Ford richtte de Rockefeller Commissie op om de klus te klaren. Dat is toch wat iedereen dacht. De eigenlijke bedoeling was om de Kamer en Senaat de pas af te snijden en de echte dek mantel lopende te houden. Nelson rockefeller die aan het hoofd stond van de commissie die de inlichtingen gemeenschap moest onderzoeken was lid van de raad voor buitenlandse Relaties en was de gene die eisenhower hielp om de MJ-12 macht structuur op te bouwen. Rockefeller maakte net genoeg bekend om de honden op afstand te houden. Hij gooide een paar beenderen in de Kamer en Senaat en de dek mantel bleef gewoon bestaan.Later zou Senator Church de beroemde “Church hoor zittingen” leiden. Hij was ook een prominent lid van de raad voor Buitenlandse Relaties en hij deed net het zelfde als Rockefeller.De dek mantel zege vierde op nieuw. Toen Iran Contra er aan kwam dachten ze dat het er deze keer uit zou moeten stromen. Op nieuw mis. Ondanks bergen documenten die op drugs smokkel en andere verborgen monsters wezen, de dek mantel gleed er door. De Kamer en Senaat leken zelfs er voor uit de weg te gaan om de problemen die net onder het oppervlak lagen te vermijden. Zou het kunnen zijn dat de Kamer en Senaat van alles op de hoogte zijn(waren) en er niet aan komen? Behoren zij tot de uit verkoren groep die geselecteerd zijn voor de kolonie op Mars wanneer de ondergang van de aarde begint? Het is voor mij onmogelijk om het hele financiële rijk dat gecontroleerd wordt door de CIA,de NSA en de raad van Buitenlandse Relaties, dat het geld van de drugs en andere geheime particuliere ondernemingen controleerd en wit wast uit de doeken te doen, maar kan u dat gene vertellen wat ik weet. De hoeveelheid geld is meer dan je je kan voorstellen en is verstopt in een enorm netwerk van Banken en holdings. Eerst en voor al zou je eens moeten kijken naar de

  J. Henry Schröder Bankin Corporation, Schröder Trust Company, Schröder Limited (Londen), Helbert Wagg Holding Limited, J. Henry Schröder-Wagg § Co. Limited,Schröder Bebruder and Company (Duitsland), Schröder Muchmeyer and Company,Castle Bank en haar holdings, de Asian Development Bank, en de Nugan Hand Octopus van Banken en holding s.

  Een rampen plan werd op gesteld door MJ-12 om iedereen op een verkeerd spoor te zetten,mochten ze te dicht bij de waarheid komen. Het plan kreeg de naam: Majestic Twelve. Het werd uit gevoerd door het uit brengen van het “Eisenhower Briefing Document”, door Moore, Shandera en Friedman waar van de bedoeling was dat het authentiek was. Het document is vals. Het document vermeld het Presidentieel Besluit als °092447. Een nummer dat niet bestaat en niet zal bestaan voor een lange tijd, gezien het huidige tempo. Truman schreef uit voeren de besluiten in de orde van 9000, eisenhower schreef in de orde van de 10.000, Ford kwam zelfs aan 11.000 en Reagan kwam zelfs niet verder dan 12.000 nummers. Presidentiële Besluiten worden achter een volgens genummerd, wie dan ook het Witte Huis beheert voor op een volgende redenen, om verwarring te vermijden. Het Presidentieële Besluit is slechts één van de vele fatale fouten die zich in het document bevinden. Tot nu toe heeft het plan het volgende op zoeking s systeem verworpen voor de volgende jaren met als resultaat het verkwisten van geld om te zoeken naar informatie die niet bestaat. Het resultaat was een total verspilling van een toelage van

  $ 16.000 geschonken door het UFO-onderzoeksfonds aan Stanton Friedman om informatie in te winnen.

  Stanton Friedman

  Vele duizenden manuren zijn nodeloos geweest bij het zoeken naar een “rode haring” als je twijfelt over de geheimen van de regering en om u door de rozen tuin te geleiden kan u beter nog maal s op nieuw beginnen te denken.Een ander conceptie plan is in de maak en heeft heden invloed op u allen. Er bestaat een plan om de bevolking voor te bereiden op een eventuele confrontatie met een buitenaards ras. De mensen worden overstelpt met films, radio, advertenties en TV-spots over het al dan bestaan van de echte aanwezigheid van buitenaardse wezens. Dit houdt het goede en slechte in. Kijk rond en blijf aandachtig. De buitenaardsen zijn van plan hun aanwezigheid kenbaar te maken en de overheid is u aan ’t voorbereiden om niet te paniekeren. Het ergste contingentie plan is ook uit gebracht en nu ook in werking.Reeds lange jaren hebben zij drugs in gevoerd en verkocht aan mensen, vooral aan de “armen”en de “minderheden”. Maatschappelijke Welvaart programma’s werden op gezet om een afhankelijk niet-werkend element van onze maatschappij te vormen. Daarna zijn ze begonnen met het verplaatsen van het sociale wel zijn naar het ontwikkelen van een grote criminele klasse, die niet bestond in de jaren 1950 en begin van de jaren ’60. Zij moedigen de aan making en in voer van dodelijke militaire wapens aan voor het gebruik in de criminaliteit. Het was de bedoeling om het gevoel van onzekerheid aan te moedigen en het Amerikaanse volk vrijwillig te doen ontwapenen. (Dat is ook wat nu in ons (apen)land gebeurt. De nieuwe wapen wet wordt als zo danig verstrengd dat vele mensen hun eigen wapen(s) in leveren, zo dat wij ons niet meer kunnen verdedigen als het er op aan komt. Zo als wij ook weten zitten heel wat Belgische politiekers in bepaalde mysterieuze organisaties. Zo als de Bilderberg groep, de Vrijmetselarij enz. Het zijn dié groeperingen die hun macht s positie drukken op de politieke agenda. Hoe wel ze beweren van niet. En het zijn dié groeperingen die werken aan de Nieuwe Wereld Orde (NWO). Doch hoe vreemd het ook moge klinken, is het feit dat er slechts één politieke partij géén deel uit maakt van groeperingen, namelijk het Vlaams Belang. Volgens het VB moet het kunnen om wapens te bezitten. T.t.z. Legale wapens. Zij willen ook de sport schutters, jagers en verzamelaars te ge moet komen, zo dat zij hun wapens niet verliezen.Kortom, legale wapens. Het VB drukt ook op het feit dat criminelen haast nooit legale wapens gebruiken, die trouwens veel te laks worden aan gepakt in dit land. Dus de gewone brave man wordt hier geviseerd. Onder het mom van door gedraaide of dolle schutters, wilt men die wapen wet verstrengen. Dit is m.i. allemaal zand in de ogen van extreem linkse organisaties.Met een keuken mes kan men ook iemand vermoorden… Dus zal er misschien daar ook nog een wet op komen dat men geen al te grote messen meer in huis mag hebben, of is dit te ver gezocht?) Er werden relletjes op gezet om het proces te versnellen. Door het gebruik van drugs en verdovende middelen in het programma Orion genaamd, probeerde de CIA deze gebruikers in te prenten het vuur te openen op school pleinen en al zo het anti-wapen systeem uit te lobbyen. Dit plan is goed gevorderd en werkt tot nu toe zo als gepland. Dit plan mag niet slagen. Als gevolg van de gewelddaden in de natie willen zij het Amerikaanse volk er van overtuigen dat er een anarchistische toestand heerst in de grote steden. Zij werken nu aan deze zaak tijdens de nacht op TV, en dagelijks in de kranten. Toen de publieke opinie voor dit idee gewonnen was wilden zij beweren dat een terroristische beweging voor zien van nucleaire wapens, de VS is binnen gedrongen en dit wapen tot ontploffing te brengen in één van die steden. De overheid wil dan de constitutie ontbinden en Martial Law benoemen. Het geheime alien leger van geïmplanteerde mensen en alle dissidenten die zich kunnen voor doen als eender welke persoon die ze kiezen zullen samen gebracht worden en naar concentratie kampen gebracht die reeds op verscheidene plaatsen in het land bestaan. Deze kampen hebben elk ongeveer een oppervlakte van 1 miljoen m². Zijn de mensen die zij in deze concentratie kampen willen plaatsen bestemd om slaven werk te verrichten dat nodig is in de ruimte kolonies? Deze groepen noemt men Batch Consignment. De media, radio, tv,kranten en computer netwerken zullen genationaliseerd en in beslag genomen worden.Iedereen die weerstand bied zal aan gehouden worden of gedood. Deze volledige operatie werd herhaald door de regering en militie in 1984, onder de code naam REX 84 en het verliep vlot.Als deze gegevens bevestigd worden zal de geheime overheid volledig zijn. Uw vrijheid zal je nooit terug krijgen en je zal leven in slavernij voor de rest van je leven. Ja had beter wakker geworden en het NU gedaan.Phil Klass is een agent van de CIA en dat staat vermeld in de documenten die ik gezien heb tussen 1970 en ’73. Eén van zijn taken als luchtvaart expert was het ontmaskeren van alles wat met ufo’s te maken heeft. Alle militaire gezag s dragers werden verplicht om voor hem informatie i.v.m. het uit leggen van ufo contacten of waarnemingen aan het grote publiek of aan de pers. William Moore, Jamie Shandera en Stanton Friedman zijn, wetend of onwetend (zonder dat ze het zelf beseften) agenten van die geheime regering. Ik probeer te geloven dat zij dus onwetend waren al hoe wel William Moore’s rapporten gebruikt werden voor een Defense Investigative ID-Card en het feit dat zijn eigen verklaring aan Lee Graham dat hij een agent van de regering was doet mij ernstig twijfelen, als de rapporten echt zijn.Lee Graham belde mij thuis en toen ik het hem vroeg bevestigde hij dat Moore dit inderdaad gedaan had. Stanton Friedman heeft mij en vele anderen, verteld dat hij jaren geleden hielp een nucleaire reactor te ontwikkelen, te activeren en dat die niet groter was dan een basketbal, was zuiver, produceerde waterstof en werkte als een droom. Het waren zijn woorden, niet de mijne. De enige brandstof die in zulk een motor zou passen en als bij product waterstof produceert en dat is precies wat het laatste zal zijn waarmee dat type van ruimte voertuigen zich zal voort bewegen, samen met nucleaire energie en water. In die tijd was de enige plaats in het heel al waar men zulke technologie kon krijgen bij de aliens. Is hij werkelijk onwetend? Ik weet het niet. Hij was een lid van de Moore, Shandera en Friedman opzoek s team en zij waren het die aan de basis lagen van het MJ-12 contingence plan. In de documenten die ik zag tussen ’70 en ’73 stonden lijsten van individuelen die men op het oog had met als doel hen te recruteren omdat het contingency plan, beter bekend als MJ-12 voorgesteld zou kunnen worden aan het publiek door mensen die bekend en gerespecteerd werden. Bruce Maccabee, Stanton Friedman en William Moore stonden op die lijst. Ik weet niet of deze recrutering wel degelijk heeft plaats gevonden of niet. Ik weet wel dat de verdere gebeurtenissen niet aan geven of B. Maccabee betrokken was, maar de acties van Friedman en Moore zijn heel verdacht. Ik weet dat alle grote ufo onderzoek s organisaties het doel waren voor infiltratie en controle door de geheime overheid zoals in NICAP het geval was. Ik geloof dat deze inspanningen succes vol waren. Het is mogelijk dat de meeste ufo publicaties ook gecontroleerd werden. (Dat is ook zo. Want toen ik nog werkte onder de naam UROS en nadien FUO, moesten wij steeds een exemplaar van ons tijdschrift sturen naar de Belgische Koninklijke Bibliotheek ter inzage. Ook wilde verschillende Amerikaanse ufo organisaties steeds een exemplaar van ons magazine, zo genaamd “er uit wisseling”.)Tot op heden bestaat MJ-12 nog steeds. En werkt zo als het altijd deed. Het is gemaakt van de zelfde structuur, zes van de zelfde posities in de regering en zes van de uit voeren de leden van de raad van Buitenlandse Zaken en/of trilaterale commissie. De Majorty Agency for Joint Intelligence is publiekelijk beter bekend als Senior Interagency Group. Tenslotte is het heel belangrijk te begrijpen dat de raad van Buitenlandse Zaken en zijn uit loper de Trilateraal commissie het land niet alleen controleren maar ook bezitten. Lang voor W.O.II waren zij behulpzaam bij het beslissen over het beleid van de VS regering. Sinds W.O.II waren zij de enige bron van beleid voor de VS regering. De raad van Buitenlandse Zaken, Trilateraal commissie en hun buitenlandse tegen hangers leggen verantwoording af aan de Bilderbergers.Bijna elke regering van hoog niveau en hoog ge plaatste militairen van belang sinds W.O.I inclusief presidenten, zijn lid geweest van de raad van Buitenlandse Zaken en/of Trilater

Comments are closed.