De tweede Amerikaanse revolutie is begonnen…

[HTML1]

Bob Basso, die hier Thomas Payne vertolkt, is naar aanleiding van deze video op het Witte Huis ontboden

9 REACTIES

 1. Geweldige video.
  Luister een tweede keer en vervang (in gedachte) de Amerikaanse toestanden door Nederlandse.
  Dan hoor je een oproep die veel Nederlanders zich kunne aantrekken.
  Ook hier zijn de politici, parlementariers, onze bazen geworden in plaats van onze dienaren.
  Ook hier worden de werkers steeds meer uitgemolken, betutteld en achtervolgd.

  Een voorbeeld is het verraad van Lissabon waar het volk officieel overtuigend tegenstemde en waar de politici toonden er lak aan te hebben wat het volk wil.
  Ook hier hebben zij Nederland verraden en de soevereiniteit prijsgegeven aan (niet eens gekozen) politicie in Brussel. Ook hier hebben ze het hele “verdrag” niet eens gelezen, laat staan begrepen.

  En het Nederlandse volk? Dat deed niets!
  Wat moet er gebeuren om wakker te worden?

  Libertas [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Libertas [2]: En dan komt er een raar mannetje die ervoor (waarvoor eigenlijk?) gestudeerd heeft ons vertellen dat we meer VOC mentaliteit moeten gaan vertonen. Waarom laten we ons nog wat gelegen liggen aan overheden en media, we weten nu wel dat die weg doorlopend is. Kunnen we niet en wig drijven tussen de opgeklopte-lucht economie van witte-boorden-criminelen en de reële economie die door hardwerkende mensen met het hart op de goede plaats in stand gehouden wordt? Een eigen munteenheid of iets? Waar en hoe te beginnen?

 3. “We are a nation of laws, and do not reward lawbreakers”
  “Start no war unless you intend to win it”
  “2 years in the militairy or 2 years in community service”
  “Service, honour and duty to country”

  Lekker libertijns allemaal…. Leuk dat hij aandacht vraagt, maar hopelijk luisteren de mensen er niet te letterlijk naar.

  R. Hartman (NI) [9] reageerde op deze reactie.

 4. @ Libertas

  VOC mentaliteit is toch de (ongekozen) leiders op het dek aan het roer en de (werkers)slaven geketend in het onderruim aan de roeispanen . Ik denk dat lord JP dat bedoelde;-)

  Waar en hoe te beginnen?
  Ik weet dat men in Canada en elders bezig is met het opzetten van de freeman society. Deze hebben een aardig concept om dit ook daadwerkelijk ten uitvoer te brengen.

  Zie http://www.thinkfree.ca

  Het nadeel is volgens mij dat de meeste Nederlanders nog steeds van mening zijn dat we niet het recht hebben te klagen en dat we blij moeten zijn met hoe het is qua rijkdom en vrijheid in vergelijking tot elders in de wereld. Zolang hier geen Nederlanders massaal sterven van de honger en leven in tentenkampen gaan onze ogen niet open en blijft de massa in de waan van demo(n)cratische vrijheid leven.

 5. 15 April : American Tea Party Niet dat het wat zal uithalen, Amerika is hard op weg om van een Republikeinse natie te veranderen in een Fascistische dictatuur. Met de nieuwe Internet Bill heeft Obama inmiddels ook de mogelijkheid om, wanneer de NWO het nodig vind, het complete Internet af te sluiten. Vrijheid en genieten daarvan duurt net zolang totdat de Elite het welletjes vind en ingrijpt. Patriotten en Libertijnen kunnen daar niets aan toevoegen of afdoen. Mannen als Glenn Beck bijv. moeten ook hun “grote muil” houden, want stel je voor dat je verborgen zaken aan het grote publiek aan het licht brengt. De NWO zal daarvoor hard en genadeloos uithalen. Het begint met repressieve censuur, wat volgt is velen malen erger en gaat ieders voorstellingsvermogen te boven.

  Vr. Gr. Pineut

 6. @nathan [4]: @Pineut [8]: Libertijns?
  Libertinisme is de levensfilosofie dat (sic) absolute individuele vrijheid voorstaat. Een libertijn wordt ook wel een vrijgeest genoemd. (Wikipedia)

  Let op het woordje absolute. Moraal, religie en geweten moeten verworpen worden. Ziehier het grote onderscheid met Libertarisme, dat individuele vrijheid begrenst met het verbod op inbreuk op gelijke rechten van een ander, het verbod op dwang.

  Zie ook de woordenlijst (rechtsboven aan de pagina).

Comments are closed.