woensdag, 1 april 2009
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Veiligheidsbeleid: goed bedoeld?

freedom-of-information-act“Experience should teach us to be most on our guard to protect liberty, when the government purposes are beneficient….The greatest dangers to liberty lurk in the insidious encroachment by men of zeal, well-meaning, but without understanding.”

Rechter Louis Brandeis, 1927 (13 November 1856 – 5 October 1941) was een Amerikaanse advocaat, Rechter aan het Supreme Court en leider van de  Amerikaanse Zionistische beweging (1914-1918). Hij kwam in conflict met de Europese tak van de beweging o.l.v.  Chaim Weizman, maar bleef actief lid tot aan zijn dood.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Educatie, Libertarisme, Rechten, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.