jesse-ventura-pointingJesse Ventura, oud-gouverneur van Minnesota en ex-Navy SEAL neemt in een TV-show de presentatrice op de korrel die wel wat ziet in de “verbeterde ondervragingstechnieken” zoals in Guantanamo toegepast is/wordt en heeft aan het einde nog een leuke uitspraak over Dick Cheney..[HTML1]

Even later verschijnt hij in de volgende show, waar hij een pro-overheids talking head over de flos helpt:

[HTML2]

[HTML3]

Hattip lewrockwell.com.

Waarom worden zijn vragen over 9-11 niet beantwoord ?

27 REACTIES

 1. @Liberty 5-3000 [66401]:

  Die hebben we gehad op kleine schaal. Adam Curry op Arrow Radio heeft enkele controversiele onderwerpen aangepakt, waarna zijn show gecancelled werd.

  Bladen als de Panorama en de Gaykrant hebben hetzelfde gedaan.

  Het probleem in dit land is, dat de media vastgeroest is. Geen enkele commerciele omroepen brand zich aan politiek in het algemeen, en het publieke omroep bestel wordt nog altijd gecontroleerd door de staat.

 2. Waterboarding, in het Nederlands soms als gesimuleerd verdrinken of schijnverdrinking omschreven, is een verhoortechniek waarbij de vastgebonden verhoorde een natte doek over het gezicht krijgt gelegd waarover telkens water wordt uitgegoten. Hierdoor krijgt deze het gevoel te verdrinken.

  Door mensenrechtenorganisaties wordt waterboarding als martelen aangemerkt. Na afloop van de Tweede Wereldoorlog zijn op aandringen van de VS verschillende Japanners ter dood veroordeeld , die deze techniek hadden toegepast op geallieerde krijgsgevangenen.

  Verenigde Staten

  Er zijn rapporten dat waterboarding gebruikt werd door de CIA in de strijd tegen het terrorisme. Officieel is het verboden in de VS voor alle wetshandhavers waaronder alle militaire agentschappen. Door de regering Bush werd echter gesteld dat waterboarding geen vorm van marteling zou zijn, en dat het voor de CIA niet verboden was deze harde ondervragingsmethode te hanteren.

  Mede hierdoor werd waterboarding ook een thema in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2008. Verschillende kandidaten hebben een standpunt ingenomen over het feit of waterboarding al dan niet een foltertechniek is. Onder andere John McCain (zelf gemarteld in de Vietnam-oorlog), Mike Huckabee, Chris Dodd en Barack Obama hebben expliciet gezegd dat het folteren is, anderen hebben geweigerd dat te onderschrijven. Bron: wikipedia

  Straks willen leraren op school in de US het ook om er achter te komen wie het gummetje naar het bord gooide…ik bedoel maar.

 3. Fantastische man die Ventura. Wat een passie en moed.

  Hij legt ook nog even fijntjes uit waar de grondwet van de VS voor stond.

 4. ‘Give me a waterboard and Dick Cheney and in an hour he’ll confess the Sharon Tate murder’.

  Ik volg deze heerlijke kerel al een tijdje.
  Hij heeft ze zekers op een rijtje.

 5. Ventura gelooft in de wetten van zijn land.
  Hij gelooft in waar Amerika voor staat.
  Hij is er trots op te hebben gevochten voor zijn land.
  Hij was gouverneur.
  Hij prijst de Mexicaanse overheid voor de controle maatregelen m.b.t. de varkensgriep.
  Hij heeft kritiek op de Amerikaanse regering, maar kan die in alle vrijheid uitspreken.
  Hij wordt er niet om vervolgd.

  Dat juist een anarchistisch ant-overheid kapitalist hiermee komt aanzetten.
  Zou iemand zo over Nederland spreken, kookte deze site over van verontwaardiging.

  Ron Paul Fan [9] reageerde op deze reactie.

 6. @Ron Paul Fan [66409]:

  Volgens beek verdienen mensen die vragen waarom er bepaalde relevante vragen door een overheid niet beantwoord worden, het niet om in de schijnwerpers geplaatst te worden.

  Op de vraag waarom de vragen van Ventura niet beantwoord worden, heeft witte-ruis generator beek zelf blijkbaar óók geen antwoord.

 7. Vragen die zo goed als mogelijk zijn beantwoord, met inzet van honderden experts, behoeven niet steeds opnieuw te worden beantwoord als sommigen die antwoorden domweg niet willen, wegens allerlei anti Bush vooringenomenheden en de sprookjes die daaruit zijn voortgevloeid.

  IIS [18] reageerde op deze reactie.

 8. De man praat gewoon wat sites na, met een nogal grote mond.
  Vraagt men wat nader, zegt hij al gauw dat hij dat ook niet weet, en herhaalt de dommige vragen die ’truthers’ ook steeds stellen, zonder in de antwoorden ge-interesseerd te zijn.

  Soort Amerikaanse Jan Schaefer, maar dan in beter fysieke conditie.

  Polity [16] reageerde op deze reactie.

 9. Heb de video net gezien… Ventura moet inderdaad eens gaan praten met bv prof. Jones of David Ray Griffin want er zijn nu veel sterkere argumenten dan Ventura ze gebruikt, met argument numero uno, dat nu onomstotelijk is vastgesteld dat de gebouwen zijn opgeblazen mbv nano-thermite.

  Ik kan me nog de beelden herinneren op de nederlandse televisie uit de jaren zeventig en tachtig van die sjofele dissidente schrijver Vaclav Havel of die nog onaanzienlijker electricien Lech Walesa. Na de omwenteling werden ze beiden president.

  If you break it, you own it.

  Wat dat betreft zijn mensen als Ron Paul en Jesse Ventura aanzienlijk beter gepositioneerd dan Havel en Walesa om straks de moreel volledig failliete amerikaanse boedel over te nemen als de waarheid omtrent 9/11 aan het licht komt en duidelijk wordt dat het gehele establishment dan wel niet direct medeplichtig was, maar wel passief medeplichtig in de zin dat ze allemaal hebben meegewerkt aan de cover up.
  Polity [16] reageerde op deze reactie.

 10. Wat een achterlijke vergelijkingen, met Walesa of Havel.
  Deze beiden daagden met grote moed een totalitair systeem uit.
  Havel belandde daarvoor in de cel, en Walesa was groots in zijn moedige optreden. Allesbehalve onaanzienlijk, maar geestelijk erg sterk.
  Terecht werden zij beloond met een presidentschap.
  Niet te vergelijken met zo’n Ventura, die vrij kan spreken, en niets in de weg wordt gelegd. En slechts dommige sites naspreekt.

  Ron Paul Fan [17] reageerde op deze reactie.
  IIS [22] reageerde op deze reactie.

 11. @Ron Paul Fan [66414]:

  Nu trek je conclusies die je eigenlijk nog niet zou mogen trekken, of heb je toevallig hard bewijs betreft de medeplichtig zijn?

  @beek [66413]:
  Volgens mij is zijn punt niet zozeer om de waarheid achter 9/11 op te halen. Wat hij eerder probeert aan te geven is dat de overheid daar niet meer gelijk is aan waar het oorspronkelijk voor bedoeld was, de overheid is teveel uitgegroeid en specifieker, geeft de burger beperkte of soms foutieve informatie.

  Ron Paul Fan [20] reageerde op deze reactie.

 12. @beek [66415]:

  Ik zeg toch dat ze niet gelijk zijn maar dat de genoemde Amerikanen aanzienlijk beter gepositioneerd zijn.

  De vergelijking die ik bedoel is dat ik in mensen als Ron Paul en Jesse Ventura de meest voor de hand liggende opvolgers om straks het politieke vacuum op te vullen als het establishment een controlled demolition gaat ondergaan.

  Hier het laatste boek van Ventura:

  http://www.amazon.com/Dont-Start-Revolution-Without-Me/dp/1602392730

  Het volgende gaat dus over 9/11. Dat zou wel eens een grotere impact kunnen hebben dan de boeken van David Ray Griffin, aangezien de gemiddelde Amerikaanse Volltrottel nu eenmaal meer affiniteit heeft met lui als Ventura dan met die intellectualistische Griffins.

 13. @IIS [66418]:

  Oh die honderden experts die zijn er wel hoor, helaas voor beek alleen aan de kant van de truthers:

  http://www.ae911truth.org/
  http://www.scholarsfor911truth.org/
  http://www.st911.org/

  … om er slechts een paar te noemen.

  Aan de kant van de zgn. debunkers heb je het blaadje Popular Mechanics (geschreven door een neefje van Chertoff) en NIST (betaald door de amerikaanse regering).

  Heb ik iets of iemand vergeten beek?
  IIS [21] reageerde op deze reactie.

 14. @Ron Paul Fan [66419]:

  Was het maar waar, was het maar zo dat het geen inside job was en dat het gewoon een aantal terroristen waren die een paar vliegtuigen konden kapen en daarmee twee of drie gebouwen neer konden halen en met een grote dosis geluk ook nog even het Pentagon mee konden nemen….Was het maar werkelijk zo.

  Ik persoonlijk vrees meer de gevestigde orde, de insiders, dan de dreigers van terreur….De gevestigde orde zal nog van zich laten horen (meer aanslagen) en de wereld duidelijk maken dat de zogenaamde extremisten met ALLE(*) middelen moeten worden bestreden…

  * Meer geld, wapens, oorlog, martelen, controles, bevolking chippen en DNA-databanken aanleggen.

 15. @beek [15]:

  Domme sites? En welke domme sites spreekt Jesse Ventura volgen ene Beek dan na?..En zat Beek erbij toen Jesse de sites las en daarna domweg napraatte? Heeft Beek wel eens gesproken met Jesse om te kunnen oordelen over wie Jesse werkelijk is?

  Wat steekt is dat Jesse de positie van Joden in de wereld en met name in Amerika ter discussie stelt en dat is voor Beekie als een accuzure pisstraal in zijn bleekscheterig fjries sjmøeltje .

 16. @Andre [66424]:

  Ik blijf op hem letten en zal hem tot het bittere eind (achter)volgen, de man moet gered en bevrijd worden van zijn starre en zure gedachten….Zijn vrind heeft het toch gezegd: “…na het zuur komt het zoet” 😉

  Hij moet ontzuurt en ontgift worden…Ik ga hem bevrijden van de spoken uit het verleden en een soort van exorcisme toepassen….
  beek [26] reageerde op deze reactie.

 17. @IIS [66425]:

  Je kunt je tijd aan nuttiger zaken besteden, want ik ben absoluut niet onder de indruk van de meeste van je opmerkingen, die voornamelijk als losse flodders worden verspreid.
  Zo’n leeghoofd als Ventura: zijn geklets zou aan te bevelen zijn? Ga toch fietsen.

  IIS [27] reageerde op deze reactie.

 18. @beek [66426]:

  Hmm, een beetje macho Beek?… Ventura was me al eerder opgevallen en toch mooi hoe een ruwe bolster een blanke pit kan bezitten.

  Ik ben wel onder indruk van jouw antwoorden ze zijn een goed voorbeeld voor mij hoe het niet moet en houden me scherp. Nogmaals mijn dank voor jouw aanwezigheid, het heeft me zekerder gemaakt en veel voordelen gebracht. Beshert kerel, beshert!

Comments are closed.