Anarchistische Web-TV met een flinke bite. Submedia.tv’s Stimulator met It’s The End Of The World As We Know It: A.C.R.O.N.Y.M.

[HTML1]

4 REACTIES

 1. Leuk. Is dit niet veels te annargisties voor de brave kapitalistische vrijspreker burgers? (denk aan Spaanse landbezetters)

  Anarchisme is een interessant onderwerp om over na te denken. Zelf maak ik mee dat ik gezien wordt als bijvoorbeeld sympatisant van tuig dat andermans huizen steelt en uitwoont, en de naam anarchisme misbruikt om hun wangedrag mee goed te praten. Praat dat bevooroordeelde krantenlezers maar uit hun hoofd.

  TerriërBram [2] reageerde op deze reactie.
  Oscar [4] reageerde op deze reactie.

 2. @Bon Vivant [1]:

  “Zelf maak ik mee dat ik gezien wordt als bijvoorbeeld sympatisant van tuig dat andermans huizen steelt en uitwoont, en de naam anarchisme misbruikt om hun wangedrag mee goed te praten. Praat dat bevooroordeelde krantenlezers maar uit hun hoofd.”

  Juist om die reden noem ik mezelf geen anarchist. Hoewel ik agressiemonopolisten met ultieme jurisdictie onnodig en onwenselijk acht om tot een geordende, rechtvaardige samenleving te komen; waarlijk een anarchistisch standpunt. Maar ik wil niet in verband worden gebracht met krakerstuig(nep-anarchisten).

  Hoewel ik ook voorstander ben van het er op na houden van privébezit en de afwezigheid van gewelddadige interventie tussen personen die op vrijwillige basis afspraken maken en goederen ruilen noem ik mij ook geen kapitalist. Natuurlijk ben ik een voorstander van kapitalisme, maar ik wil niet in verband worden gebracht met bankierstuig en de patjepejers van bedrijven die verstrengeld zijn met de staat(nep-kapitalisten).

Comments are closed.