anthraxDe discussie rond de islam als geloof en de impact op de westerse samenleving is weliswaar off-limits voor iedereen in de Haagse politieke smeerput met uitzondering van de PVV, maar leeft wel degelijk gezien het aantal reakties op diverse artikelen op de Vrijspreker. Het leeft ook nogal in de islamitische wereld.Op Gary North’s website verscheen onlangs een artikel over een gevaar waar niet veel ruchtbaarheid aan wordt gegeven door de `wijze opperhoofden´ die zich thans o.a. drukmaken over de regulering van de economie en de taco-griep.

Een professor uit Koeweit laat zich in de hieronder te bewonderen video op een niet mis te verstane wijze uit over de technische haalbaarheid en de morele wenselijkheid van een aanslag op de VS door middel van anthrax. Het publiek in de zaal begroet zijn suggesties met instemming, zoals te zien is.

Het transcript van de video is hier te vinden en dit artikel van North is in deze context ook het overwegen waard om te lezen, net zoals dit artikel op worldnetdaily.com.

Het woord is aan Dr. Antrax:

[HTML1]

Opvallend is dat men het goedje met een investering van een schamele 25.000 USD kan produceren (zie ook North zijn artikelen); in handen van iemand met de voor dat doeleind ‘juiste’ mindset (het vernietigen van kafirs bijvoorbeeld) voorwaar geen pretje, met name ook vanwege het feit dat de overheid met z’n `wijze opperhoofden´ niet in staat zal zijn om op een dergelijk event adequaat te reageren, althans in de zin van dienstbaarheid aan de onderdanen. Net als met 9-11 zal een dergelijk event door toename van de greep van de overheid op de samenleving verstrekkende gevolgen hebben voor de individuele vrijheid en deze verder onder druk zetten. Geen wonder dus dat ‘links’ het prima vindt zo. Al met al geen prettige gedachte, wel ?

31 REACTIES

 1. Wat is deze man ziek! En een deel van zijn publiek ook. Maar de korte momenten dat we in het publiek kunnen ‘kijken’ zien we Allah-zij-dank ook gefronste wenkbrouwen. Ik stem zeker op Wilders! En ik wacht met spanning af of gematigde moslims hun afgrijzen uiten…en public…want duivels als deze professor kunnen alleen van binnenuit onschadelijk worden gemaakt.

  GB [5] reageerde op deze reactie.

 2. Wetenschap en religie is een vreemde onwenselijke combinatie.

  De Koran op deze wijze citeren naar eigen vrije interpretatie is godslastering.

  Deze man is duidelijk gestoord en zou zich geen moslim mogen noemen.

  Ik ben het helemaal met Richard eens dat de moslimsamenleving zich duidelijker tegen dit soort figuren moet uitspreken.

  Elk gebruik van geweld moet vermeden worden.

 3. Het is vanwege dit soort gekken nodig dat iedereen zich gaat verdiepen in de islam, zijn geschiedenis en de huidige situatie en opvattingen in de islamitische wereld.
  De theologie en wereldbeschouwing die door islamitische geleerden wordt afgeleid uit de koran en de hadith, zijn ronduit eng en alarmerend voor mensen in het Westen.

  Ik ben tegen een algehele verdachtmaking en heksenjacht op moslims in het algemeen, maar het kaf moet van het koren worden gescheiden. Van de 1 miljard moslims geeft het overgrote deel geen problemen, maar al is het maar 1% die dat wel doet, dan spreken we nog altijd over een reservoir 10 miljoen kwaad willende personen. En een groepje á la 9/11 is genoeg om al heel wat teweeg te brengen.
  Het zijn dit soort gestoorde dwazen die in heilige overtuiging hun perverse doelen willen verwerkelijken. Die figuren moeten meedogenloos achterna worden gezeten tot ze geneutraliseerd zijn. Staten die deze mensen ruimte bieden, moeten geïsoleerd en geboycot worden. In onze eigen Westerse landen mogen vele van deze figuren vrijelijk hun haat zaaien in de harten van jongeren en gelovigen. Ook dit moet pertinent stoppen.

  En er moet een verandering komen in de islamitische wereld. Men moet gaan hervormen, vergelijkbaar met wat de christelijke theologie heeft doorgemaakt. De theologie moet op de schop. Men moet komen tot een andere, vredelievende menselijke basisleer. De hegemonistische streven naar wereldheerschappij d.m.v. jihad moet worden opgegeven.

  Ik mis in de Westerse wereld de moed om deze ongemakkelijke waarheden onder ogen te zien. Men steekt de koppen in het zand, en probeert moslims te paaien door te veinzen dat de islam zo geweldig is. Wel, dat is het nu helemaal niet. Onze politici en bestuurders moeten stoppen met het verkopen van deze onzin. Zij moeten de bevolking eindelijk eens de waarheid durven vertellen.

 4. dit is de zoveelste kneus die het falen van de islamitische wereld probeert te verdoezelen door het westen te kleineren ik ben totaal niet onder de indruk van dit soort mafkezen,mochten de islamieten ons aanvallen dan garandeer ik je dat in europe en amerika in één keer alle neuzen dezelfde kant op staan en dan is het gebeurd met die zandvreters.

 5. @Richard [1]:

  *Ik stem zeker op Wilders! En ik wacht met spanning af of gematigde moslims hun afgrijzen uiten…en public…want duivels als deze professor kunnen alleen van binnenuit onschadelijk worden gemaakt.*

  En dat gaat NIET gebeuren. De gematigde moslim komt weer met de gebruikelijke riedel; je hebt wel gedeeltelijk gelijk MAAR….Israel….Palestina….discriminatie etc. Een kwestie van afgedwongen solidariteit tussen moslims vanuit de heilige Koran.
  De gematigde moslim maakt qua macht en invloed niet de dienst uit binnen de moslimwereld zoals alle Dhimmie’66-ers en andere positvo’s ons willen doen geloven.
  Pas als de gematigde moslim in DAAD zich keert tegen dit soort gekken reikt ik ze de hand. Het initiatief ligt bij hen.
  Tot die tijd ga ik voor die blonde Limbo 😉

 6. Al deze verschrikkingen van zaken die `kunnen` gebeuren wegen niet op tegen de zaken die dagelijks gebeuren om ons te `beschermen` tegen deze verschrikkingen.
  Laat u geen loer draaien.
  Er is altijd een terrorist aanwezig wanneer het nodig is.
  Er zullen altijd dieven en verkrachters zijn.
  Het blootstellen aan deze individuen zult u op 2 handen kunnen tellen in uw leven.
  Het blootstellen aan de diefstal en verschrikkingen van staatsterreur ondervind u dagelijks.

  Andre [7] reageerde op deze reactie.

 7. @Liberty 5-3000 [6]:

  Precies. Vandaar dat het zo belangrijk is om verder te kijken dan de neus lang is, en de feiten te onderzoeken zonder voorgekauwde meningen van anderen voor waarheid aan te nemen.

 8. Charmante man, zeker iemand met gevoel voor humor.

  Kleine waarschuwing, ik zou niet met 100% zekerheid willen zeggen dat deze video echt is. Op geen enkel moment worden de zaal en de spreker tegelijkertijd in beeld gebracht. Op 5:18 krijgen we voor een paar seconden de zaal te zien, juist op het moment dat de spreker ‘iets grappigs’ zegt en de zaal luid lacht. Als je echter goed kijkt dan zie je dat op de beelden helemaal niemand lacht. Ik vind het er allemaal erg dik opliggen, vooral dat verhaal over die ‘300.000 neo-nazi’s’ die van plan zouden zijn om een centrale op te blazen in de VS. Er is geen enkele aanleiding te veronderstellen dat er dergelijke plannen bestaan, laat staan dat er ueberhaupt 300.000 georganiseerde neo-nazi’s zouden bestaan in de VS. Wat voor belang zou die ‘dr.’ hebben om iets dergelijks in het openbaar te zeggen en de VS een excuus geven om hun overweldigende vuurkracht in te zetten tegen arabische landen.

  Heeft iemand concrete aanwijzingen dat die ‘dr.’ ook werkelijk bestaat en een bekende figuur is?

  Ik zeg niet dat de video fake is, wel zou ik willen aanbevelen een klein beetje achterdocht in reserve te houden. Het is erg eenvoudig zo’n videootje zelf in elkaar te zetten: je verzamelt wat microfoons, een achtergrondje, een vent met hoofddoek ernaast, een geluidsspoortje van een andere gelegenheid erin monteren alsmede een shot van een andere vergadering en de illusie van een grote publieke vergadering van ‘islamo-fascisten’ is in de wereld gezet.

  De VS zijn op oorlogspad en hebben een aanleiding nodig. Dat kan een nucleaire explosie zijn, het kan ook een anthrax aanval zijn.

  http://lewrockwell.com/orig10/celente6.html
  Phantom dollars, printed out of thin air, backed by nothing … and producing next to nothing … defines the Bailout Bubble. Just as with the other bubbles, so too will this one burst. But unlike Dot-com and Real Estate, when the Bailout Bubble pops, neither the President nor the Federal Reserve will have the fiscal fixes or monetary policies available to inflate another. With no more massive economic bubbles left to blow up, they’ll set their sights on bigger targets. Given the pattern of governments to parlay egregious failures into mega-failures, the classic trend they follow, when all else fails, is to take their nation to war. Since the Bailout Bubble is neither called nor recognized as a bubble, its sudden and spectacular explosion will create chaos. A panicked public will readily accept any Washington/Wall Street/Main Stream Media alibi that shifts the blame for the catastrophe away from the policy makers and onto some scapegoat.

  At this time we are not forecasting a war. However, the trends in play are ominous. While we cannot pinpoint precisely when the Bailout Bubble will burst, we are certain it will. When it does, it should be understood that a major war could follow.

  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=13614
  Pentagon Preparing For War With The Enemy: Russia

  Amerika staat financieel aan de rand van de afgrond, al dan niet gepland. Alle voorwaarden voor een grote oorlog zijn aanwezig die op vele plaatsen kan beginnen: Iran, Georgie, Balkan, Afghanistan of Pakistan.
  Spy-Nose [9] reageerde op deze reactie.

 9. @Ron Paul Fan [8]:
  That´s right. Hoe instabiel de internationale betrekkingen aan het worden zijn, moge blijken uit het volgende citaat:

  ´Last week the head of the U.S. Strategic Command, Gen. Kevin Chilton, told reporters during a Defense Writers Group breakfast on May 7 “that the White House retains the option to respond with physical force – potentially even using nuclear weapons – if a foreign entity conducts a disabling cyber attack against U.S. computer networks….”

  An account of his talk added “the general insisted that all strike options, including nuclear, would remain available to the commander in chief in defending the nation from cyber strikes.”´

 10. http://findarticles.com/p/articles/mi_m2501/is_1_26/ai_n6127229/

  Dit boek tijdens een project in Frankrijk in de boekhandel gezien en gelezen van de franse-joodse schrijver Emmanuel Todd. Die had in 1976 al de ineenstorting van de USSR beschreven, in 2002 voorspelde hij de ineenstorting van het amerikaanse imperium. Het begint er aardig op te lijken.

  Net een verse studie van Forbes over wie er het gelukkigste is op de planeet:

  http://www.forbes.com/2009/05/05/world-happiest-places-lifestyle-travel-world-happiest_slide_2.html?partner=yahootravel

  8 europese landen in de top 10, met Nederland op de derde plaats. Amerika staat niet in de top 10. Het tij begint te keren.

  Andre [11] reageerde op deze reactie.

 11. @Ron Paul Fan [10]:

  Kom kom. Sinds wanneer heb jij vertrouwen in WC-Eend ?

  “Geluk” dat men van elkaar geld kan stelen en zich met elkaar kan bemoeien. Het inkt op het papier niet waard.

  Het tij begint te keren inderdaad. De Berlijnse muur is de verkeerde kant op gevallen. Binnenkort iedereen in een Obammobiel, zeker in “tevreden” Nederland, dat niets liever roomser dan de paap is. Zum Kotzen bis zum geht nicht mehr.

  Afijn. Blij dat het Amerikaanse imperium ten einde is binnenkort; het Nederlandse is al lang geleden ten grave gedragen en wordt verder de grond in geholpen door linkse lutsers. Waterboarden die hap, en bij voorkeur net iets te lang onder water laten.

 12. Deze dr. is beslist echt.
  Dat soort lieden bestaat nu eenmaal. Ze menen geheel naar de koran te handelen door ‘pervers’ en ‘duivels’ Amerika met alle mogelijke middelen te bestrijden.
  Hoewel de man niet persoonlijk met een koffertje antrax naar Washington zal reizen. Dat laat hij liever aan goedgeloviger simpeler zielen over, die hij derhalve bij voorbaat de hemel in prijst.

  Ik mag werkelijk hopen dat geheime diensten dit soort terroristen op tijd opspoort.
  Want de veiligheid bewaken is beslist een kerntaak van de overheid.
  Helaas is het bij libertariers nooit goed.
  Faalt de overheid hierin: staan libertariers vooraan om het de overheid te verwijten.
  Slaagt de overheid hierin: staan libertariers eveneens vooraan, om de overheid al die controle te verwijten.

  Dat schiet zo niet op natuurlijk.

  Wethouder Hekking [13] reageerde op deze reactie.

 13. @beek [12]:

  Dat is de vraag nog maar bij deze meneer. Voorlopig heeft hij mij nog niks gedaan en blijft het bij spannende verhalen en wat geitengemekker in de zaal; daarentegen heb ik bijvoorbeeld dagelijks last van de parasieten uit het Haagse en het Brusselse, om van de hoofdrolspelers in het lokale gekkerdje nog maar te zwijgen.

  Dus wat wil je nou eigenlijk zeggen, beek ? Dat je een neo-con bent die niets liever anderen tasert, waterboard, martelt etc. en huisvredebreuk pleegt door je te bemoeien met de interne zaken van andere landen ? Dat je de bijbel verkeerd geinterpreteerd hebt ? Of juist goed, als je die afmeet aan de agressieve teksten die ook in dat boekje voorkomen ? Is dat het ?

  Moet Tjolk eens bij jou thuis “op bezoek” komen met z’n knokploeg uit Juinen terwijl het enige wat jij doet, afgeven op “libertariërs” is ?

  Was het je al opgevallen, dat de overeenkomst tussen jou en die randdebiel van een professor het doen van uitspraken is, die op zich geen kwaad kunnen ? Zal wel niet..

  beek [14] reageerde op deze reactie.

 14. Overigens is het nogal absurd dit filmpje direct maar weer aan de Amerikaanse politiek te koppelen.
  Memri heeft, voor zover mij bekend, geen directe banden met de Amerikaanse politiek.
  Memri lijkt me onafhankelijk te opereren.
  Memri wil vooral de uitingen van het gewelddadig islamisme per internet aan het publiek bekend maken.

  Wethouder Hekking [16] reageerde op deze reactie.

 15. @beek [15]:

  Na je aanvankelijke emotionele reactie ben je een uur en vijfentwintig minuten later dan toch nog in staat om wat losse flodders te debiteren. Prachtig, en bedankt voor je mening in deze.

  Zo zie je maar weer waar internet goed voor is: een avondlang vermaak, zelfs de steenvolkeren en beek (of verval ik nu in herhaling ?) doen leuk mee; dit alles onder het toeziend oog van tot rocksterren verworden “presentatoren”, in feite socialistische uitvreters die vegeteren op de Nazionale Omroep Socialisten en aanverwante subsidiesponzen.

  En daar is ook zo’n beetje alles mee gezegd. Het ware kwaad bestaat uit beek en consorten die hun pathetische paranoia op willen leggen aan de bevolking die het allemaal geen ruk interesseert en zich gewillig mee laat slepen in de socialistisch/islamistische stroom der (steen)volkeren. Was dat immers níet het geval, dan zou men met de mestvork op de stoep van het Catshuis staan om brillemans de politiek niet-zo-correcte waarheid onder de neus te wrijven, letterlijk.

  En zo kabbelen de beekjes en consorten gewoon verder en eroderen ze de samenleving met hun immorele handelen.
  beek [17] reageerde op deze reactie.

 16. Verschrikkelijk zijn die woorden inderdaad. Maar het is toch vreemd dat over deze prof. dr. geen andere informatie te vinden is op internet behalve deze video. Van een prof. dr. zou je meer publicaties verwachten, dan alleen een slecht gemaakte toespraakopname, of niet? Dus (ik durf het uiteraard niet zeker te zeggen, maar) dit lijkt mij een duidelijk voorbeeld van een nep-video, die er alleen voor bedoeld is om de mensen te laten zien hoe erg de islam wel niet is en om ons een goed gevoel te geven als we op Wilders gaan stemmen. Want als we niet op Wilders stemmen, dan nemen die moslims ons wel echt te grazen. Mensen open je ogen toch….

  Gr. G.

  Wethouder Hekking [19] reageerde op deze reactie.

 17. @beek [17]:

  “Waar hebben we dat eerder gezien?”

  Jij mag het zeggen.

  @G. [18]:

  “Want als we niet op Wilders stemmen, dan nemen die moslims ons wel echt te grazen. Mensen open je ogen toch….”

  Misschien kunt u wat tijd vinden en wilt u zich nader verklaren, meneer G. Ik heb concreet twee vragen; ik zou het zeer op prijs stellen indien u op deze concrete vragen concrete antwoorden zou willen geven:

  1. wat zou uw stemadvies zijn voor de mensen in het land ?

  2. bent u het met me eens, dat stemmen instemming met het aan verrotting leidende politieke bestel betekent en derhalve moreel gezien onverantwoord is ?

  G. [22] reageerde op deze reactie.
  G. [22] reageerde op deze reactie.

 18. @Wethouder Hekking [19]:
  Nou wethouder, hier komen uw antwoorden:

  1. Ik ben niet gebonden aan een politieke partij en ik vind dat iedereen zijn eigen keuze moet maken. Maar ik denk dat veel mensen uit onvrede en angst op een gek als Wilders gaan stemmen, omdat er weer mensen zijn als u die allerlei paranoide verhalen over (Wilders’ sterkste punt) de islam de wered in brengen. Die angst en die onvrede die meestal niet gekeerd is naar de islam, maar eigenlijk voortkomt uit onvrede over de eigen sociaal-economische positie, uit zich dan door maar de anderen de schuld te geven. Men moet een zondebok hebben als men ontevreden is en Wilders heeft die gevonden. Het is altijd makkelijk om een zondebok te zoeken dan iets aan het eigen gedrag of eigen leven te doen.

  2. Nee, hier ben ik het absoluut niet mee eens. Ik denk dat het altijd beter kan en dat we er altijd naar moeten streven, maar dat NL een zeer goed georganiseerde politieke omgeving heeft en uiterst bekwame leiders. Dan heb ik het niet zo zeer over de huidige regering (niet dat zij het erg slecht doen hoor), maar dan heb ik het over alle gekozen leiders in de afgelopen decenia. Zeker in vergelijking tot de leiders van de andere landen in Europa en de wereld. Dus ik ben het zeker niet eens met uw stemming.

  Ik hoop dat u tevreden bent met de concrete anwtoorden op uw concrete vragen.

  Gr. G.

  PS: Alvast mijn verontschuldiging voor de dubbele tekst hieronder. Deze was uiteraard ook niet aan Andre gericht.

  Wethouder Hekking [30] reageerde op deze reactie.

 19. @Wethouder Hekking [19]:
  Nou Andre, hier komen uw antwoorden:

  1. Ik ben niet gebonden aan een politieke partij en ik vind dat iedereen zijn eigen keuze moet maken. Maar ik denk dat veel mensen uit onvrede en angst op een gek als Wilders gaan stemmen, omdat er weer mensen zijn als u die allerlei paranoide verhalen over (Wilders’ sterkste punt) de islam de wered in brengen. Die angst en die onvrede die meestal niet gekeerd is naar de islam, maar eigenlijk voortkomt uit onvrede over de eigen sociaal-economische positie, uit zich dan door maar de anderen de schuld te geven. Men moet een zondebok hebben als men ontevreden is en Wilders heeft die gevonden. Het is altijd makkelijk om een zondebok te zoeken dan iets aan het eigen gedrag of eigen leven te doen.

  2. Nee, hier ben ik het absoluut niet mee eens. Ik denk dat het altijd beter kan en dat we er altijd naar moeten streven, maar dat NL een zeer goed georganiseerde politieke omgeving heeft en uiterst bekwame leiders. Dan heb ik het niet zo zeer over de huidige regering (niet dat zij het erg slecht doen hoor), maar dan heb ik het over alle gekozen leiders in de afgelopen decenia. Zeker in vergelijking tot de leiders van de andere landen in Europa en de wereld. Dus ik ben het zeker niet eens met uw stemming.

  Ik hoop dat u tevreden bent met de concrete anwtoorden op uw concrete vragen.

  Gr. G.

 20. @Kweetal [20]:

  Kweetal is waarschijnlijk wat verwend met al die beschaafde katholieken in het zuiden.
  De professor bestaat echt, en geldt als bekend schrijver en denker van de Moslimbroederschap.
  Zijn c.v. is op internet te lezen.
  Hij is professor in ‘politics’.
  Zijn rede heeft intussen wel de nodige tegenstand in Koeweit mogen ontmoeten.

  Ron Paul Fan [24] reageerde op deze reactie.

 21. @beek [23]:

  “Zijn c.v. is op internet te lezen.”

  Kun je ons even een link geven naar die CV of heb je die van horen zeggen?

  Bij voorbaat dank.

 22. @beek [25]: hahahahah nou heer Van Beek, u bent zeer overtuigend. U heeft bewijzen dat dit echt is, maar die moeten de mensen maar zelf zoeken. Op intrnet is bijna niets over deze pof. te vinden behalve deze rare video. En ook al bestaat er een prof. in Koeweit met die naam, wie zegt dan dat het ook inderdaad die man is die op deze video spreekt. Het zou deze site sieren om met wat meer bewijzen te komen dan alleen een slecht gemaakte video.

  Gr. G.

  Wethouder Hekking [28] reageerde op deze reactie.
  Wethouder Hekking [30] reageerde op deze reactie.

 23. Dit bedoel je?

  http://www.zoominfo.com/people/Alnafisi_Abdulla_101260580.aspx

  Dat is niet meer dan een webbot die het internet afstruint naar persoons-referenties. Zoominfo heeft niet meer dan deze snippet informatie gevonden:

  http://www.egy.com/victoria/VCletters.shtml

  That’s it.

  Abdulla F. Alnafisi of Kuwait (b. 1945). In 1961 received his G.C.E. from Victoria College in Cairo, Egypt and later, received his B.A. in Politics from the American University in Beirut in 1967. Dr. Alnafisi continued on in this field and received his Ph.D. in Politics in 1972 from Cambridge University, UK, Churchill College. At one point he served as a member of the Parliament of Kuwait, and from 1972-78 he acted as chairman of the Department of Politics at the University of Kuwait. Currently Dr. Alnafisi serves as a professor at the University of Kuwait.

  Wethouder Hekking [28] reageerde op deze reactie.
  Wethouder Hekking [30] reageerde op deze reactie.

 24. @Ron Paul Fan [27]:

  Er is verrekte weinig inderdaad.

  @G. [26]:

  Gaat u zélf eens zoeken, meneer G. Het is u al eerder in de oren gefluisterd om verder te kijken dan uw neus lang is; liever dan dat schopt u wild om zich heen. Het door u zo nagestreefde respect verdient u daar niet mee.

  Maar goed, een simpele google op de ‘goede’ man (“Abdulla F. Alnafisi of Kuwait”) levert bijvoorbeeld deze link op:

  http://forums.army.ca/forums/index.php?topic=85317.15

  Ergens in dat verhaal staan nog wat opmerkingen over de video.

  G. [29] reageerde op deze reactie.

 25. @Wethouder Hekking [28]: Heer wethouder,

  iedere opmerking van u is meer lachwekkend dan de vorige. Ik ben niet degene die deze slecht gemaakte video ter discussie stelt en op een site als deze plaatst. Dus zou ik van diegene die beweert dat dit inderdaad de waarheid is, verwachten dat deze met iets meer bewijzen komt.

  U verwijst naar een forum (forums.army.ca). Is dat uw bron, meneer wethouder????? Lijkt me zeer betrouwbaar hoor… Over verder kijken dan de neus lang is gesproken….

  Als dit echt een dr. is, waar zijn zijn studies? Op welke onderzoeken is deze dr. gepromoveerd? Als prof. zou hij toch flink wat publicaties moeten hebben. Slechts 1 video en enkele discusie-sites van enkele islamofobe medemensen is toch wat weinig bewijs… vind ik. Maar u vindt blijkbaar ‘al dat bewijs’ overtuigend. Getuigd van uw kritische blik op de wereld zou ik zeggen. Of beter gezegd, getuigd van uw gebrek eraan…

  En dan nog een reactie op uw persoonlijke opmerkingen: Ik streef niet veel respect na meneer wethouder, zeker niet van iemand als u.

  Gr. G.

  Wethouder Hekking [30] reageerde op deze reactie.

 26. @G. [29]:

  U heeft het wel in u om redelijke mensen zoals ik keer op keer de woorden in de mond te leggen en zélf aan te tonen waar u de bocht uit schiet.

  U stelt weliswaar vragen, maar u stelt die aan de verkeerde. U dient niet mij te vragen naar de antwoorden, meneer G., u dient daar zélf naar op zoek te gaan. Dat u dat niet heeft gedaan, blijkt uit @deze reaktie van u (26) waarin u het volgende stelt: “Op intrnet is bijna niets over deze pof. te vinden behalve deze rare video.” waarop @Ron Paul Fan in deze reaktie (27) door simpelweg zélf even te googlen aantoont, dat u het niet bij het rechte eind hebt en dat er wel degelijk iets anders dan die rare video is te vinden.

  Ik moet u verder zeggen, dat u blijkens @deze reaktie van u (21) mij een sympathie voor dhr. Wilders aanwrijft die er simpelweg niet is vanwege het feit dat hij als politicus meehelpt om de “democratische” dictatuur van de meerderheid in stand te houden, iets waar ik uit moraliteitsoverwegingen niet achter kan staan. Ik vraag mij af in hoeverre het zinvol is om u een aantal vingerwijzingen te geven naar de achtergrond daarvan, ervan uit gaande dat u daar zelf niet toe in staat bent natuurlijk. Maar u zult er ongetwijfeld als de kippen bij zijn om mij dat te vragen, niet ? U wilt ten slotte verder kijken dan uw neus lang is, niet ? Is dat nou zo moeilijk ?
  G. [31] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.