anthraxDe discussie rond de islam als geloof en de impact op de westerse samenleving is weliswaar off-limits voor iedereen in de Haagse politieke smeerput met uitzondering van de PVV, maar leeft wel degelijk gezien het aantal reakties op diverse artikelen op de Vrijspreker. Het leeft ook nogal in de islamitische wereld.Op Gary North’s website verscheen onlangs een artikel over een gevaar waar niet veel ruchtbaarheid aan wordt gegeven door de `wijze opperhoofden´ die zich thans o.a. drukmaken over de regulering van de economie en de taco-griep.

Een professor uit Koeweit laat zich in de hieronder te bewonderen video op een niet mis te verstane wijze uit over de technische haalbaarheid en de morele wenselijkheid van een aanslag op de VS door middel van anthrax. Het publiek in de zaal begroet zijn suggesties met instemming, zoals te zien is.

Het transcript van de video is hier te vinden en dit artikel van North is in deze context ook het overwegen waard om te lezen, net zoals dit artikel op worldnetdaily.com.

Het woord is aan Dr. Antrax:

[HTML1]

Opvallend is dat men het goedje met een investering van een schamele 25.000 USD kan produceren (zie ook North zijn artikelen); in handen van iemand met de voor dat doeleind ‘juiste’ mindset (het vernietigen van kafirs bijvoorbeeld) voorwaar geen pretje, met name ook vanwege het feit dat de overheid met z’n `wijze opperhoofden´ niet in staat zal zijn om op een dergelijk event adequaat te reageren, althans in de zin van dienstbaarheid aan de onderdanen. Net als met 9-11 zal een dergelijk event door toename van de greep van de overheid op de samenleving verstrekkende gevolgen hebben voor de individuele vrijheid en deze verder onder druk zetten. Geen wonder dus dat ‘links’ het prima vindt zo. Al met al geen prettige gedachte, wel ?

31 REACTIES

 1. @Wethouder Hekking [30]: Meneer Wethouder,

  Ik leg u niets in de mond. U noemt zich zelf redelijk, wat zeer discutabel is!

  Over het ‘bijna niets te vinden behalve…’ Merkt u het woord BIJNA in die zin. Ik zei niet dat die video het enige is, maar dat het voornamelijk om deze video gaat. Heel veel discussie-sites als deze die het hebben over deze meneer. Geen enkel wetenschappelijke publicatie van een prof. dr. Dat is een beetje vreemd. Ook misschien voor uw neus, die precies dat doet wat ie mij verwijt. Niet ver kijken…. U verwijst zelf naar een forum als bewijs voor een prof. dr. Dat is zeer betrouwbaar zou ik zeggen. Toch misschien proberen om wat verder te kijken dan uw neus lang is, niet ? Is dat nou zo moeilijk ? (Ik denk dat dit voor u meer van toepassing is!!!)

  Ik probeer aan te geven dat het wel heel simpel is om op een site als deze zo een video te plaatsten. Zoals u in de titeltekst van deze site kunt lezen gaat het hier om het streven naar perfectie en het vinden van de waarheid. Ik zie niet hoe een NEP-vidao daaraan bijdraagt. Daarom vraag ik, met name aan degene die deze video plaats, maar ook aan diegenen die beweren dat het wel heus echt is, om mij te vertellen waar de verdere bewijzen zijn.

  U leest niet goed meneer wethouder. Ik heb u nooit sympathie jegens de heer Wilders verweten. Ik zei slechts: “Maar ik denk dat veel mensen uit onvrede en angst op een gek als Wilders gaan stemmen, omdat er weer mensen zijn als u die allerlei paranoide verhalen over (Wilders’ sterkste punt) de islam de wered in brengen.” Er staat letterlijk “VEEL MENSEN”, dus niet ‘meneer wethouder’. Maar blijkbaar voelt u zich wel aangesproken als een Wilders-stemmer. Beetje verder kijken (lezen) dan uw neus lang is, niet ? Is dat nou zo moeilijk ?

  Misschien toch maar een extra cursus lezen erbij nemen, niet ? Lezen is niet moeilijk hoor!

  Gr. G.

Comments are closed.