vrijh_meningsuitNieuwe wetten, regelingen en contoles staan voor de deur. De komende week (5 mei ?) gaat het Europarlement daar over praten/stemmen.
De Wall Street Journal heeft een artikel dat waarschuwt voor deze inbreuk. Dat artikel waarschuwt ook voor de misleidende politieke taal waarin het wetsvoorstel doet alsof het allemaal voor uw bestwil is. Zie hieronder.
  
In het artikel “EU reaches deal on Telecom Reform” staat dat er een overeenkomst IS en dat de EU politici het al eens zijn..

Het eindigt met :” The compromise is close to the council’s view on restricted Internet access, while involving language about the right to Internet access as a fundamental freedom, European Parliamentarian Malcolm Harbour, a key policy maker on the issue, said Tuesday.

The language ensures that any restrictions imposed on an individual’s Internet access would have to be motivated by a serious breach of the law, Mr. Harbour added.

If passed, the new laws would have an impact far beyond the one issue. The package provides for a new pan-European regulatory body, with oversight in most European telecoms matters.

Regulators could therefore split up integrated telecoms companies to boost competition and issue guidelines on how Europe’s radio spectrum should be divided. [nadruk door Red.]

Write to Peppi Kiviniemi at peppi.kiviniemi@dowjones.com   

 Het is interessant te weten dat ook in Amerika politici al lang bezig zijn met te trachten de Internet-Vrijheid te beperken.

 Zie ook: http://auds77.livejournal.com/10482.html

15 REACTIES

 1. De EU heeft zich stiekem ontwikkeld tot een dictatuur.
  Een vereiste van een dictatuur is de volledige controle over de media.
  Dit laatste is, met dank aan de linkse kerk, een vrijwel voldongen feit.
  Alleen het Internet valt tot nog toe buiten deze controle, tot groot verdriet van onze onderdrukkers.
  Op het Internet wordt de corruptie, het falen, de vriendjespolitiek, het islamiseren en de onderdrukking van de Europese burgers genadeloos onthuld.
  Het Internet ook onder controle brengen is logiserwijs de volgende stap in de totale onderdrukking van de Europese burgers en de afschaffing van de democratie.
  Stem PVV.

 2. Ben trouwens benieuwd hoe ze de liquidatie van koningsgezinden van gisteren gaan weten te misbruiken voor verdere vrijheidsbeperkende maatregelen.
  Autobezit aan banden leggen? Of snelheidsbegrenzers die werken op signalen van door de overheid geinstalleerde zenders waardoor je bv. inderdaad nog maar max. 30 kan rijden aan scholen omdat je auto electronisch geblokkeerd wordt en dit dan misbruiken om de snelheid tot 10 km per uur te begrenzen als je binnen een straal van 500 meter van de koningin komt?

  donjon [3] reageerde op deze reactie.

 3. Het internet is een niet te tolereren mogelijkheid de staatsmedia te omzeilen en moet daarom gecontroleerd worden.

 4. @donjon [3]:

  “Geen nood,…. de creativiteit van de mens ‘kruipt toch waar ze niet gaan kan/mag’!”

  Door dit soort maatregelen maken ze zich nog gehater dan ze al waren en zagen ze daarmee uiteindelijk de poten onder hun eigen stoel vandaan.

 5. Nja, na een bezoek aan de vrijpreker blijkt dat je p.c. vol staat met virusen, trojans en andere onwelgevallige meuk.

  Wel handig is dat je d.m.v. die meuk er achter kunt komen wie die neus en zijn fan zijn. 🙂

  Iets met IP adressen of zo……

  Observator [7] reageerde op deze reactie.

 6. Harm Schouten, zo is het, en niet anders.
  Stem PVV te beginnen op 4JUNI.

 7. @nachtwaker [10]:
  och m’n beste, wat ‘onze Lord’ al eerder schreef: we gaan desgewenst ‘ondergronds’ verder.
  maw; Wij laten ons niet mangelen binnen regeltjes die worden voorgeschreven vanuit Bruxelles.

 8. Dan beginnen al onze infobronnen toch gewoon met een gratis abonnement email nieuwsbrief.

  Simpele oplossing toch.

 9. Ik begreep onlangs dat in de Reichsdag in 1933 ook al eens de wet op de privacy m.b.t. de communicatie was aangepast op initiatief van een niet populair iemand. Vanavond maar weer herdenken en morgen weer de vrijheid vieren. Helpt toch niet!

Comments are closed.