euneecomiteOp weblogs.nos.nl/europa staat een aardig artikel van Jens-Peter Bonde waar veel uit te leren is over Nederlanders. Hij toont aan dat de EU de Nederlanders heeft bedrogen. De meeste dingen kloppen. Kan iedereen zo zien en controleren. Echter met een kleine variatie: Niet de EU heeft de Nederlanders bedrogen, maar Balkenende, Timmermans en ander Haagse nomenclatura leden. 
 
Lees het artikel van Jens-Peter en bedenk wat er gebeurd is:

Na het overtuigende NEE van het referendum heeft Balkenende onder het oog van alle Nederlanders de kaft van de grondwet veranderd, de artikelen in een andere (minder duidelijke) volgorde gezet, het vlaggetje en het liedje “naast” het stuk geplaatst, en toen heldhaftig verklaard dat er nu een HEEL ANDER STUK gemaakt was. Terwijl veel van zijn collega-staatshoofden op hetzelfde moment verklaarden dat ook dit nieuwe stuk hen helemaal gaf wat zij met de grondwet bedoeld hadden.
En het Nederlandse volk stond er bij en keek er naar!!

Het volk kan nu nog een teken geven van protest.

Het beste is m.i. niet met het spel van Europese verkiezingen meedoen.
Een opkomst van maar 20 % of minder zou fantastisch zijn.

Ik weet dat er nog veel libertariërs zijn die nog niet zover zijn en die toch vinden dat je via de verkiezingen op de minst slechte moet stemmen. Als je dat per se wil, dan vind ik LIBERTAS nog de beste keus. Al kun je de bezwaren daartegen ook elders in de Vrijspreker uitgebreid lezen. Bvb in het recente artikel van Oscar: “Captivitas”.

Op het onderwerp WEL of NIET stemmen zullen we nog wel eens terugkomen. Graag uw inbreng al

4 REACTIES

 1. Ach, je kent de Nederlanders toch? Een gote bek maar als het er op aankomt dan stemmen ze gewoon weer hun ingeroeste partij. Omdat oma, opa, vader en moeder óók die partij stemde…. inhoudelijk stelt het niets voor en kijkt men er niet eens naar, maar o wee als je er aan komt.

  Ik stem NIET, we hebben toch al NEE gezegd?

 2. 1. Het beleid en de wetten in de EU wordt bepaald door de Europese Commissie. Dit is een zelfbenoemd orgaan met zelfbenoemende leden.

  We mogen stemmen voor het EU parlement. Het EU parlement mag adviezen geven aan de EUropese Commissie. That’s all.
  De leden van de “EU regering = EU Commissie” zijn zelfbenoemd er komt geen formateur aan te pas en de leden van de EU Commissie kommen mimmer uit het EU parlement.

  2. Het zijn geen Europese verkiezingen. (Als ik zou stemmen) Zou ik uitsluitend uit Nederlandse partijen kunnen kiezen.
  Zeg de 2de kamer verkiezingen en ik mag uitsluitend een partij uit mijn provincie kiezen.
  Als het echt EU verkiezingen zouden zijn dan zou je uit alle partijen van alle EU landen mogen kiezen.
  En als het dan echt invloedrijke verkiezingen zouden zijn, dan kies je de leden van de Europese Commissie= EU regering.

  3. Feitelijk is het natuurlijk zo dat er geen referendum in welk Europees land is geweest of u uw zelfbeschikkingsrecht af wenst te staan aan leden in een 2de kamer of dat de EU Comisie voor u besluiten gaat nemen.
  Op de 1ste plaats is de mens als zelfbeschikkend individu geboren. Dat zelfbeschikkingsrecht is onder geweld afgenomen en toen noemde we het democratie (d.w.z. derden gaan bepalen dat zij met uw geld olie bronnen gaan veroveren)
  Er zijn zelfs hele volksstammen die denken dat democratie en vrijheid hetzelfde is. (Echt waar, die mensen heb je !)

 3. In mijn optiek is een proteststem (dus op een anti-EU partij) nog altijd de meest duidelijke stem.

 4. Gewoon naar het stembureau gaan.
  Als er per computer gestemd moet worden, dit eenvoudig weigeren. Dan werkt de stemmachine niet meer. Of er wordt dan gemakshalve stembusfraude gepleegd.
  Wordt er met papier gestemd, het stembiljet in ontvangst nemen en met dit biljet naar huis gaan.
  Dan kloppen de aantallen niet meer.
  In ieder geval is saboteren beter dan niet gaan.
  Dan kunnen wij onze minachting ten opzichte van de politici tonen.
  Gewoon tegen de mensen van het stembureau zeggen, dat ze maar een proces verbaal moeten opmaken. “Stemmen? Nou het gebodene op deze menukaart staat me wel erg tegen. Ik ga maar weer naar huis.”

Comments are closed.