[HTML1]Hattip lewrockwell.com. Overigens heet de varkensgriep geen varkensgriep maar Mexicaanse griep; het varken is immers een onrein dier volgens sommigen..

6 REACTIES

 1. achja,

  ik zou wel eens willen weten hoe veel mensen gestorven zijn aan de laatste “gewone” griep. Prima hoor dat ze achter de schermen van het ergste uitgaan en de virulogen de boel goed ind e gaten houden.

  Maar ook die houden de hype er goed in.

  Ik hoorde bij de wereld draait door Ab Osterhaus zeggen dat het heel gevaarlijk was. Er was ten slotte in de VS al 1 dode gevallen. En dat in een land waar de gezondheidszorg niet minder is dan in Nederland. Ik zou graag deze meneer Osterhaus nog eens willen wijzen op de velen en velen onverzekerde bewoners van dit land voor ziektekosten. Zonder Visa behandelen ze je soms niet eens als je als buitenlander dar op de stoep staat.

  Ook laten ze je daar gewoon zo lang wachten in de wachtkamer. Dat mensen daar onder de neus van het medisch personeel sterft die niks doet. We hebben allemaal de beelden gezien en volgens vrienden uit de VS id dit geen uitzondering. Ze laten je zo lang wachten dat je bijna gestorven bent.

  dus…..

  Andre [2] reageerde op deze reactie.

 2. @trudy [1]:

  Om nog maar te zwijgen over de valse verwachtingen die gewekt worden door dit overheids-gekrakeel, alsof papa alles oplost en op kan lossen.

  Iedereen heeft kunnen zien hoe goed diezelfde overheid heeft gefunctioneerd tijdens Katrina, maar de meesten zijn dat uiteraard al weer lang vegeten..

  Pandora [3] reageerde op deze reactie.

 3. Als ik het goed begrepen heb, is er elk jaar een griepgolf die je ‘pandemie’ zou kunnen noemen. Tot dusver ben ik het eens met de mensen die deze ‘pandemie’ massahysterie noemen.

  Waar zou de wereld toch zijn zonder politici die zich met elk detail willen bemoeien?

  Het drama in Apeldoorn van de week liet goed zien dat de politiek ondanks alle grootspraak over ‘veiligheid’ eigenlijk niets goed in de hand kan houden. Zelfs niet een eenvoudig evenement. Laat staan een pandemie als er een keer een echte uitbreekt.

Comments are closed.