[HTML1]

8 REACTIES

 1. @pien [1]: Ron Paul werd serieus bedreigd.

  Ron Paul had de wereld ten goede kunnen veranderen.
  Helaas zijn de schaduwkrachten veeeeeeeel te sterk.
  Zoals de Bilderberg Conferentie in Athene afgelopen week.
  Zij weten wat de consequenties van het huidige beleid zijn.
  Voor het volk rampzalig…
  Voor de Bilderbergers nadert de voltooiing van de eeuwenoude droom… een wereldregering.

 2. @pien [4]:

  Als dit soort politieke leiders dat gaan roepen, worden ze helemaal afgebrand. Kijk naar LaRouche. De man is verketterd als anti-semiet en rascist, terwijl ik toch weinig kan ontdekken dat daarop duid. Zo gek ver zitten RP en LaRouche niet eens uit mekaar. Ze benoemen dezelfde problemen, al is het op een andere wijze. Het enige wat echt verschilt is de oplossingen die ze aandragen. Op dat punt vindt ik LaRouche minder goed.

  Ik denk dat Schiff en Paul al meer dan genoeg doen en roepen om de normale mensen te waarschuwen. Dan hoef je geen naampje te geven aan de idioten. Beide heren bereiken telkens weer een nieuw niveau van helderheid en logica.

 3. De roepende in de woestijn… helaas is hij zo ongeveer de enige.

  Het (m.i.) interessantste punt in de film is zijn verwijzing naar de voormalige Sovjet Unie die instortte doordag er geen geld meer was om het (failliete) systeem overeind te houden. Ik denk (net als Paul) dat wij hier aan de vooravond staan van iets vergelijkbaars.

 4. Het zou fijn zijn als de Politieke libertariërs ook eens een intern onderzoek zouden doen.
  We kunnen namelijk wel altijd naar de overheid wijzen als we inefficiëntie zien, maar 100 jaar Libertarisch gedachtegoed heeft ook nog niet veel opgeleverd.
  Iets met splinter en balk.

Comments are closed.