vuur_aanblazen
Volgens onze alwetende overheid, en ook diverse “economen”, is een geldinjectie in de economie het beste om de economie weer in een stroomversnelling te krijgen. De overheid geeft geld uit aan bedrijven, en die medewerkers krijgen dus meer geld, gaan dat geld weer uitgeven, bedrijven moeten leveren, etc. Een prachtig systeem.
 
Ik probeer altijd de meest efficiënte weg te vinden. Ik stel dan ook het volgende voor: de Europese centrale bank hoeft geen geld meer te drukken: dat doe ik wel voor ze.
De machines koop ik ook wel, op afbetaling…. Ik ga dan dat gedrukte geld wel even heftig uitgeven.
Natuurlijk doe ik dit alles niet voor mijzelf, maar om de economie te redden!

Keynes zou er geen bezwaar tegen kunnen hebben.
Weet iemand met wie ik contact kan opnemen?
 
Ingezonden door Frenkelfrank

3 REACTIES

  1. Vergeet niet wel een percentage voor jezelf te houden he, als ‘onkostenvergoeding’. Dat doet de overheid ook.

  2. Nou, nadat je de machine hebt, mag je contact met mij opnemen, dan zal ik je helpen met het uitgeven van de biljetten die je drukt. Je ziet, ook ik ben gaarne bereid me op te offeren voor het algemeen belang 😉

Comments are closed.