zaterdag, 2 mei 2009
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Voor iedereen die nog overweegt te stemmen voor het Europarlement

boek_the-great-deceptionLees: “The Great Deception: Can the European Union Survive?” 

Daarna bent u dan waarschijnlijk genezen.  
 
Het boek “The Great Deception: Can the European Union Survive?” staat al maandenlang op de voorpagina van de Vrijspreker als een belangrijk boek. Hieronder meer er over. 
 
Dit weekend viel ons op dat Bart-Jan Spruyt er op zijn blog onder ander het volgende over zei: “Het is geschreven door de Britse journalisten Christopher Brooker en Richard North en heet The Great Deception. Het geeft, in een uitmuntend gedocumenteerde studie, de ‘geheime geschiedenis’ van Europa: dat alle acties vanaf het begin gericht zijn op één supranationale regering en de bevolking dat niet mocht weten.

Lees een uitgebreidere recensie op de Vrijspreker 

U kunt het boek bestellen op Amazon.com en het binnen enlele dagen in huis hebben.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Cultuur, EU, Internationaal, Politiek, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. pien schreef op : 1

  Hi Hub

  Ik heb een bijdrage en die wilde ik sturen naar info@, maar ik krijg de mail terug vandaar dat ik het zomaar doe ind e hoop dat je het wil plaatsen.

  Hierbij een bijdrage tot een discussie.

  Het vraagt ook wat geestelijek oefening om niet in schaarste te denken, maar in overvloed. Overvloed in energie, kennis, etc. WAt als de uitdaging is om de overvloed te gebruiken met z’n allen.

  Misschien een interssante discussie voor een nieuwe economie “Het linux model”. Wellicht meer overlap met Ayn Rand dan op eerste gezicht.

  video.google.nl

  Groet
  Pien

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. Hub Jongen (auteur van dit artikel) schreef op : 2
  Hub Jongen

  @pien [1]:
  Typisch. Ik heb het echter wel ontvangen en beantwoord met advies waarvan ik een groter resultaat verwacht.

 3. Ivo Cerckel schreef op : 3

  Mijn commentaar staat hieronder

  Verhofstadt heeft een Europlan
  08:00 – 03/05/2009 Copyright © De Tijd
  www.tijd.be
  UITREKSELS
  Guy Verhofstadt, lijsttrekker voor Open VLD bij de Europese verkiezingen van 7 juni, heeft een Europlan, dat een uitweg moet bieden uit de financieel-economische crisis. Het is uitgewerkt in een nieuw boek, ‘De weg uit de crisis – Hoe Europa de wereld kan redden’, dat vanmorgen werd voorgesteld aan de Katholieke Universiteit Leuven.
  +
  Om het vertrouwen te doen weerkeren, moet er een Europese financiële regulator komen, moeten de banken worden geherkapitaliseerd en moet er een Europese bad bank worden opgericht, waar alle toxische producten kunnen worden bijeengebracht.

  COMMENTAAR UITREKSELS

  Neen, Mijnheer Verhofstadt. Er moet GEEN Europese financiêle regulator komen. We moeten AF van ongedekt en oninwisselbaar papiergeld en van fractioneel-reserve bankieren. In uw jeugd zou U mij geantwoord hebben dat dat onmogelijk kan gevraagd worden van een politieker. Toen had U gelijk! bphouse.com Geplaatst door Ivo Cerckel op 03 mei 2009 om 08:45

  Crisis-aanpak? Ge hebt de crisis zelf veroorzaakt. Trek u terug. Laissez faire, laissez passer, le monde va de lui-même. Geplaatst door Ivo Cerckel op 03 mei 2009 om 12:08

  HIERONDER OOK

  From The Sunday Times
  May 3, 2009
  ECB to slash interest rates to record low
  David Smith
  business.timesonline.co.uk

  Have your say
  The ECB would announce on Thursday non-standard measures to aggravate the crisis. Thats the result of unbacked paper money and fractional-reserve banking. Even former Thatcherite Belgian prime minister Verhofdstadt argues in his new book The Road out of the Crisis for a European financial regulator.
  Ivo Cerckel, Siquijor, Philippines