Onder de naam “De NON’ maakt de VPRO een televisieprogramma waar Nog Onbekende Nederlanders de gelegenheid krijgen een verhaal te vertellen. zaterdag 30 mei krijgt de Klimatosoof hier 10 minuten de tijd (na middernacht). Nou ja tien minuten… dat hangt eigenlijk van U af! Tijdens het programma kunt U via SMS-jes duidelijk maken of U vindt dat de Klimatosoof door mag praten of zo snel mogelijk moet ophoepelen. Het SMS-nummer wordt tijdens de uitzending bekend gemaakt.

U kunt tijdens de uitzending ook commentaar/vragen kwijt via de telefoon: 0909-0080 (0.35 ct per keer). U komt dan in principe in de uitzending en Uw naam verschijnt op de aftiteling.

Als de Klimatosoof dat 10 minuten vol houdt is de streep gehaald en wordt hij geacht niet meer onbekend te zijn. De Klimatosoof zal betogen dat de temperatuur op aarde in de afgelopen jaren niet is gestegen en dat er geen enkele reden is om te vrezen voor een klimaatcrisis. Dus bespaar hem een smadelijke afgang en SMS om dit verhaal zo lang mogelijk op de buis te houden. Alvast bedankt.

Uitzending: Zaterdagavond 30 mei om 24.00 uur

8 REACTIES

 1. hmm, niet om het een of ander maar volgens mij is het wel redellijk aangetoond dat de aarde opwarmt, of dit ook een direct gevolg is van onze aanwezigheid daarop dat waag ik dan nog te betwijfelen, tenslotte is zelfs olie een natuurprodukt dus komt er alleen co2 vrij bij verbranding die eerst is opgenomen door de plant c.q. boom voor deze is vergaan en verwerkt tot olie zeg maar. Verder een leuk initiatief en zal zeker kijken.

  R. Hartman (NI) [8] reageerde op deze reactie.

 2. Wedden dat er op allerhande slinkse websites al een soortgelijke (maar dan omgekeerde) oproep staat? Ik vrees dat ie de 10 minuten niet zal halen.
  Maar men weet het nooit.
  Als iemand hier technologisch goed is uitgerust, kan ie het opnemen en hier als (youtube) clip posten.

  R. Hartman (NI) [8] reageerde op deze reactie.

 3. Het is het Colosseum van de 21e eeuw. Voor de leeuwen dit zogenaamde vermaak, beetje jammer..alsof het er toe doet.

 4. Links Nederland heeft weer mooi laten zien wat hun tactiek is: mondsnoeren.

  Het mondsnoeren kwam onmiddellijk op gang zodra Theo opkwam: voordat ie iets kon zeggen kreeg ie al telefoon en de bel ging echt voor je ’t wist. Op nog geen twee minuten lag ie eruit. zonder te luisteren zijn ze nee nee nee nee nee beginnen SMS’en.

 5. Je had je zowiezo beter weggehouden van zulk kneusjesprogramma Theo.

  Je hoort niet tussen wortelfluiters en ander soort halvegares. Wat zal links Nederland het fijn hebben gevonden dat je je hiervoor wou te kijk zetten.

 6. @flap [2]: “hmm, niet om het een of ander maar volgens mij is het wel redellijk aangetoond dat de aarde opwarmt”
  Dat is ook niet de discussie, opwarmen en afkoelen doet deze aardkloot al vele milennia.

  “of dit ook een direct gevolg is van onze aanwezigheid daarop dat waag ik dan nog te betwijfelen”
  En dat is dus de claim waar het om gaat.

  @Scrutinizer [3]: Kristallen bol?
  Dapper van Theo dat hij het probeert, maar natuurlijk ook wel een tikkie naïef als hij verwacht had een eerlijke kans te krijgen. Anderzijds: niet geschoten is altijd mis…

Comments are closed.