- Vrijspreker.nl - https://www.vrijspreker.nl/wp -

Zaterdag 30 mei, middernacht: Klimatosoof op tv – help m een handje!

Onder de naam “De NON’ maakt de VPRO een televisieprogramma waar Nog Onbekende Nederlanders de gelegenheid krijgen een verhaal te vertellen. zaterdag 30 mei krijgt de Klimatosoof hier 10 minuten de tijd (na middernacht). Nou ja tien minuten… dat hangt eigenlijk van U af! Tijdens het programma kunt U via SMS-jes duidelijk maken of U vindt dat de Klimatosoof door mag praten of zo snel mogelijk moet ophoepelen. Het SMS-nummer wordt tijdens de uitzending bekend gemaakt.

U kunt tijdens de uitzending ook commentaar/vragen kwijt via de telefoon: 0909-0080 (0.35 ct per keer). U komt dan in principe in de uitzending en Uw naam verschijnt op de aftiteling.

Als de Klimatosoof dat 10 minuten vol houdt is de streep gehaald en wordt hij geacht niet meer onbekend te zijn. De Klimatosoof zal betogen dat de temperatuur op aarde in de afgelopen jaren niet is gestegen en dat er geen enkele reden is om te vrezen voor een klimaatcrisis. Dus bespaar hem een smadelijke afgang en SMS om dit verhaal zo lang mogelijk op de buis te houden. Alvast bedankt.

Uitzending: Zaterdagavond 30 mei om 24.00 uur