dief3

Dit is het vervolg op “Wij komen de woning controleren”-Deel 2 De dreigbrief” Graag eerst lezen.

Voor de liefhebbers die willen weten hoe dit verhaal zich verder ontwikkelt,
ik heb zojuist een gesprek gehad met dhr Kool, (verstond ik daar wethouder Kool? het zal toch niet!)  van de gemeente Den Haag om wat meer informatie in te winnen over de juridische basis voor de mogelijke  staats-inbraak.


Het bestand valt hier te downloaden:
(10.2MB, het gesprek duurt ongeveer 10 minuten)
http://www.megaupload.com/?d=4IH1CZEO

Ik zou zeggen: pak de popcorn erbij en genieten maar!
Achternaam en adresgegevens zijn overigens verwijderd uit het audio bestand.

De juridische basis is mij nog steeds niet duidelijk na het gesprek.
Een ander gezinslid, die morgen wel thuis is, begint een beetje moe te worden van het geheel.  Kans is dat de deur morgen door deze persoon wordt opengezet om  er maar van af te zijn. Er wordt nog even intern beraad over gevoerd!

Mij gaat het er vooral om, om de Gestapo-praktijken van de gemeente
te openbaren.

Mijn dank gaat uit naar Vrijspreker.nl, R.Hartman voor het
plaatsen van het stuk op hetvrijevolk.com en een niet nader te noemen
andere weblog die er wellicht morgen wat mee gaat doen.

Ingestuurd door Devidas

75 REACTIES

 1. @Hub,
  Mocht dit een staartje krijgen en Devidas zou op kosten gejaagd worden, dan stel ik voor dat de VS een hulpfonds voor hem opricht.
  Indien je hiertoe overgaat, doneer ik alvast EUR 50.

  @ Devidas,
  Veel sterkte in je strijd.

 2. haha goed bezig jongens. Naar aanleiding van deel 2 zijn we zelf ook even op onderzoek gegaan en inmiddels bijna alle gemeentes van nederland benaderd voor meer onderzoek en verklaringen.

  Je lacht je dood. Er zijn zelfs gemeentes die hier niet vanaf weten en er zijn gemeentes die denken dat het om een grap gaat, ja echt waar 🙂

  Ik wacht nog op een reactie van Den Haag en dan zullen ook wij (star-people) hier een artikel over schrijven en hier aandacht op vestingen. Ondertussen dicht houden die deur hehe.. plak maar een bordje op je deur iets als “op deze deur staat 50.000 volt” hehe. Of maak een afspraak gaan we ze aanvallen met waterpistolen 🙂 count me in.

  en idd plaats wat webcams thuis zodat we het tafereel kunnen volgen hihi… Den haag den haag waar zijn ze mee bezig.

  Warme, zeer warme nee hete zweterige groetjes van deze kant

  peter koers

  Devidas [70] reageerde op deze reactie.

 3. @Devidas: heb eens uitgezocht of die link (in je bezwaarbrief naar de “redactie”van de HPB) naar de site van Ernst H.B. werkte. Bleek niet het geval. Bestaat die info nog?
  Gaarne de correcte link.

 4. Ik heb deze artikel(en)ook gelezen(o.a.bij Niburu.nl)en ik schrik echt van het feit dat Nederland al meer zich schikt naar de NWO,maar dit terzijde;
  Als Nederlander(se)ben je niet verplicht om wie dan ook in je huis te laten.En dit maakt niet uit of het een koopwoning is of een huurwoning.
  Er moet een geldige reden hebben plus een bevoegdheid die is af gegeven door de rechtbank(officier).De reden moet bijv.zijn:drugs(dealers)wapenbezit etc.Maar niet voor dit soort zaken.
  Zelfs als mevr.B.W.A.van Oranje-Nassau met haar kids bij je aan de voordeur staan mag/kan je hen nog de toegang weigeren.
  Kortom,je bent niemand verplicht om uberhaupt de deur te òpenen!
  Overigens,zijn zij verplicht om ruim voor de datum je in kennis te stellen dat “men”langs wil komen voor het èèn of ander plus de reden waarom.Dit,omdat je dan vantevoren hen weer kunt aanschrijven,voor een ander afspraak/datum/bezwaar maken.
  Zo kan iedereen wel aankomen dat iemand bij jouw naar binnen wil!
  Dacht het niet!
  Ook wil ik gelijk even gebruik maken van dit alles,dat het mij opvalt,dat de laatste jaren eigenlijk dat de Nederlandse bevolking zich steeds meer over zich heen laat lopen door ons regering/gemeente etc.
  We zijn net makke schapen.Ik wil niet stoken of onrust zaaien,maar waar is onze geestdrift,onze temperament,òns wil..?
  Wij hebben onze rechten en niet alleen plichten.
  Ik mag dan wel 46 jaar zijn,maar als ik zo links en rechts om mij heen hoor waren er vroeger(’60’s-’70’) bijna alleen maar demonstraties om de kleinste dingen en nu?Helemaal niks.
  Mensen,ik wil wat gaan doen om dit eens bij de politiek duidelijk te maken dat het maar eens af gelopen moet zijn.(demonstraties)
  Als je mee wilt doen hoor ik het graag,want het duurt echt niet lang meer dan hebben we alleen maar plichten en geen rechten.De NWO staat al te wachten op een geschikte moment om toe te slaan.
  Je kunt een mailtje te sturen naar:stopnwo1@gmail.com

 5. @Sheena
  Waar staat NWO voor?

  Ik word gek van al die figuren die maar te pas en te onpas afkortingen gebruiken.
  Ik ga de bond tegen afkortingen oprichten. De BTA.

 6. Nieuwe Wereld Orde.
  En het is de bedoeling van de NWO,dat er 1 regering komt,1leger,1munteenheid en dat alle mensen gechipt worden met al je gegevens erin,zodat je te pas en onpas gevolgd wordt in je doen en laten.
  Meer over de NWO kun je vinden op deze site en Niburu.nl en op Google.
  Zoek daar maar eens op naar:
  Gordon Brown en de Nieuwe Wereld Orde.
  Je nekharen zullen recht omhoog gaan staan wat je dan zoal leest.

 7. geluidsbestand is al niet meer te downloaden wat een kk.. please ff opnieuw uploaden 😀

 8. Geweldig dat dit nog steeds leeft. Er volgt binnenkort een dikke update.

 9. @Devidas [194570]:

  Jah hoor geen probleem, even kijken hoe ik dat doe misschien kan ik ze verzamelen en in 1 pakketje doorsturen. 100 keer iets doorsturen is ook wat zeg 🙂 Maar idd zitten leuke dingen tussen voor een vervolg stukje.

  Je zou ook de rapporten van de ombudsman erbij moeten pakken. Er zijn ook recente rapporten.

  Je mag me anders ook wel mailen op info@star-people.nl. Direct contact is leuker en beter. En anders stuur ik het wel naar vrijspreker.

  Groetjes en fijne zondag nog..
  peter

 10. @Ron de Weerd [194572]: Dank voor de link. De poll eronder is dan weer te triest voor woorden:

  Het doen van anonieme tips ‘loopt de spuigaten uit’ en kan grote gevolgen hebben voor de beschuldigde. Moet het anoniem doorgeven van tips worden verboden?
  53,3% Nee
  46,7% Ja
  Aantal deelnemers: 4302

  De meeste reageerders zijn dus, ondanks het bericht dat ze net gelezen hebben, vóór anoniem (=laf) klikken. Men denkt kennelijk nog steeds dat het alleen een ander kan overkomen…

Comments are closed.