person_barroso_macht“Lieve mensen, hartelijk dank dat jullie allemaal, via jullie leider en mijn vriendje Jan Peter Balkenende, je vertrouwen in mij hebt uitgesproken. Daardoor is de kans groot dat ik mijn mooie goed betaalde baan nog 5 jaar langer kan houden.”

23 REACTIES

 1. Graag gedaan meneer Barroso, wie u ook bent. Ik interreseer met niet zo in wat u te bieden heeft, Ik blijf lekker op mijnheer Balkenende stemmen want ik heb nogsteeds mijn biertje en mijn soap elke avond. Hij is heel slim, anders zou hij geen president zijn dus ik vertrouw dat hij wel goed kan oordelen wie onze vriendjes mogen zijn, daarom alsnog, GEFELICITEERD!

 2. ..ik kan er niets aan doen – ik ben zo teleurgesteld in hoe t blijkbaar werkt

  ik wist wel, dat ze ons wat voorspiegelen, maaar ben te moe om die gore club te etaleren. Doet er niet toe, of het nu vrijmetselaars, Valse Joden of Jezuiten zijn: t is hetzelfde ranzige zooitje

  http://www.youtube.com/watch?v=igdQJOLT-2M&eurl=http%3A%2F%2Fdotconnectoruk%2Eblogspot%2Ecom%2Fsearch%3Fupdated%2Dmax%3D2009%2D06%2D10T09%253A19%253A00%252B01%253A00%26max%2Dresults%3D50&feature=player_embedded

  Lone

 3. Ik kan me niet heugen dat ik mijn vertrouwen in deze meneer heb uitgesproken om over mijn vrijheid te mogen beslissen. Verder heb ik niet gestemd bij de 2e kamer verkiezingen die dhr. Balkenende aan de macht hebben gebracht.

  Er blijven dus maar twee keuzes over:
  1. ik behoor niet tot het nederlandse volk,
  2. ze liegen dat het gedrukt staat.

 4. Barroso heeft het mandaat gekregen van Balkenende, niet van het volk. Balkenende heeft zelf ook geen mandaat van het volk.

  Politici die werken zonder mandaat van het volk en/of zelf mandaten geven aan anderen, zijn geen volksvertegenwoordigers,

  maar regelrechte machtswellustelingen.

 5. Barroso hartelijk gefeliciteerd met je goed betaalde baan, en je zeker gesteld pensioen, dankzij mensen waarover jij meent het een en ander te kunnen of mogen zeggen.

  Je hebt alles mee, en wat let je om er mee op te houden.

  Je hebt geloof ik niet zo’n zware baan, dus volgens mij kun je gerust en evenals je zgn. vriendjes met je tachtigste met pensioen, om dan nog vol op te genieten van je vrijheid.

  Lichamelijk ben je dan nog niet afgetakeld, en kun je dan best nog wel in een of andere commissie zitten, tenminste als je geheugen je niet in de steek laat !!

 6. @Spy-Nose [5]:

  Simpel. Iets in de trant van:

  Barosso zegt: “Hee stuk stront -ja jij Jan Peter- kom eens van je luie reet en zorg dat ik herkozen… ehhh benoemd… wordt namens die nee-stemmers van je. Je hebt nog wat goed te maken na dat referendum”.

  Jan Peter zegt: “Ja lieve meester, ik ga het gelijk voor U regelen. Ik zal de kranten laten schrijven dat dit de wil van het volk is. Indirecte democratie. Zij zullen zo dankbaar zijn, Grote Eeuwige Zon.”

  Zegt Barosso: “Goed zo jongen, jij weet hoe het hoort”

  JP: “Dank U Meester. Mag ik van het weekend dan langkomen op de roze balletten?”

  Bar: “Sssst, niet hardop over praten. En als je het toch moet doen, noem het dan een bijeenkomst over het uitwisselen van emissie-rechten.”

  (disclaimer: iedere gelijkenis met echte personen of gebeurtenissen, inclusief namen, berust op toeval).
  M. van den Heuvel [11] reageerde op deze reactie.

 7. De positieve kant is: dit is weer een mooie gelegenheid om de ware -ondemocratische- aard van de EU in het zonnetje te zetten.

  Waarom geen verkiezingen houden? Het lijkt wel Noord Korea.
  Ergens in het nieuws las ik dat het EU-parlement “misschien ook een beetje mag meestemmen”. Zullen wij dat EU parlement voortaan maar “Volkcongres” noemen. Veel meer dan een applausmachine is het toch niet. Ik ben blij dat ik er niet op heb gestemd en mijn ‘mandaat’ nog ergens in de papierbak heb zitten.

 8. Vroeger zag je de gristenen met een kippenkont in de nek lopen je pikte de scheefnekken er zo uit….”hé, scheefnek vraag je om een klets in je kale nek?”…Nu zijn het net als de souteneurs van weleer keurig geklede heren met iets mer haar in het nekje….Mijns inziens zijn ze de rooie ratten voorbijgestreefd en nog erger dan erg omdat ze geloven dat ze uitverkoren zijn om het volk te leiden naar een, volgens hen, betere wereld…Alleen dat vergeet men daar in Brussel te vermelden dat ze net als de gekken hier onder leiding staan van een satanische macht. Deze mensen zijn bezeten en geloven in zichzelf…Dat soort gedachten ontwikkelde men ook kort voor 40-45 in Duitsland….het paspoort is reeds het zuivere bewijs en hier willen de gristenhonden recht praten wat (verrot) krom is???…

  IIS [10] reageerde op deze reactie.

 9. @Bon Vivant [7]:

  Ik zal de tijd toejuichen wanneer de bom barst en de duivels op de vlucht gaan (en dat gaat gebeuren) voor het gewone volk.

  Als ze hier weggaan, moeten we ze daarna nooit meer accepteren en toelaten in ons land.

  Een mooi voorbeeld is de tekenfilm Animal Farm uit 1954.

  Wat zal het fijn zijn als alle bedrijven de deuren gaan sluiten!!
  Laat maar klappen die zooi, ik ben er helemaal klaar mee!!

  Er moest geen man meer gaan werken.
  Liberty 5-3000 [12] reageerde op deze reactie.

 10. @Liberty 5-3000 [12]:
  “Wat daarna komt is een ander verhaal.”

  Een man op een wit paarsd?

  Zou het niet goed zijn als wij nu wegen vinden om meer mensen bewust te maken dar er wel een morele weg is om met elkaar samen te leven?
  De weg waarin ieder individu weer recht heeft op zijn eigen leven, en dat van anderen respecteert.

  Dat betekent onder andere de juiste artikelen op de Vrijspreker en meer lezers naar de Vrijspreker.
  Daar kunnen we allemaal aan werken. Al moet er natuurlijk nog veel meer gebeuren.

  Als het niet lukt die moraliteit op tijd over te brengen, hebben we na een crash binnen 4 maanden weer de dezelfde oude immorele situatie.

  Michel [15] reageerde op deze reactie.

 11. Het ratio denken moet er bij ons vanaf.
  We moeten weer puur gevoels mensen worden, dan pas kun je streven naar een werkelijk mooi leven.

  Zonder materialisme, je kunt dan wel zeggen dat lukt ons niet.
  Maar dit is wat de Bilderbergers willen, ons een paar eeuwen in de techniek terug plaatsen.

  Gebeurd het niet goedschiks, dan helpen ze ons wel even!!

  IIS [16] reageerde op deze reactie.

 12. @M. van den Heuvel [14]:

  Maar met materialistisch zijn is m.i. niet zo heel veel mis en het maakt dat men nog enigszins iet wil bereiken in dit redelijk zinloze bestaan, het is de scheefgroei in de verdeling van de markt (mede door het afknijpen van overheden van kleine ondernemers of zzp’ers) en het kunstmatig tot stand brengen van overdreven en onnatuurlijk veel luxe middels overfinancieringen en te veel gecreëerd geld. Progressie en het voortschrijden van innovatie is alleen oké zolang mensen er niet onder lijden of dat het toekomstige problemen kan veroorzaken. Maar het zijn de multinationals en vele burgers met ons die winst en hebzucht combineren tot een dodelijk virus die veel mensen heeft geïnfecteerd.
  M. van den Heuvel [17] reageerde op deze reactie.

 13. @M. van den Heuvel [17]:

  Ik krijg een dejavu….

  Ik zie best in dat er meer is dan spullen, en het hebben van nog meer spullen. Zelfs de natuurkunde begint langzaam maar zeker spiritualiteit te verklaren in een nieuwe blik op de natuur. Misschien duiken we wel een consiousnessshift in. Who knows.

  Maar op een of andere manier krijg ik nog steeds rillingen als ik je laatste zin lees….

  M. van den Heuvel [20] reageerde op deze reactie.
  M. van den Heuvel [21] reageerde op deze reactie.

 14. @M. van den Heuvel [17]:

  Maar het is de mens die ontevreden is en dat staat los van alle luxe. Ik kan met alle luxe om me heen erg tevreden zijn, maar zie ook hoe onbelangrijk deze zaken zijn. Ook streef ik niet naar meer of groter of duurder, ik zoek een balans in wat ik werkelijk nodig heb en waar ik heel goed zonder kan maar het leven misschien wel een stukje aangenamer maakt. Ik heb slechte tijden gekend en wist me ook te redden met weinig, maar zolang ik in dit korte leven wat zoete vruchtjes mag plukken zal ik het zeker doen. Maar en daar geef ik je gelijk de mens is in het algemeen ontevreden en wil meer dan goed voor ze is en het liefst allemaal in één keer. Ik erger me bijvoorbeeld aan mensen die alles of veel hebben en doen alsof het de gewoonste zaak van de wereld is…aan zulks gedrag of hooghartigheid kan ik me vreselijk storen. Maar er zijn ook mensen die hard hebben gewerkt en/of geknokt om iets te bereiken in het leven en deze mensen zijn toch down to earth gebleven, dit soort mensen gun ik hun succes en geluk…en hun luxe.

 15. @M. van den Heuvel [20]:

  Daar heb je zeker een punt. We gaan er zeker niet aan ontkomen, en het zal denk ik ook zeker veel groter zijn als de media ons probeert wijs te maken. Ik doe ook me best om klaar te zijn voor dit, voor zover mogelijk.

  Dan nog zie ik geen directe link met het principe van eigendom en het vergaren van eigendom niet. Het is het systeem dat deze chaos faciliteert. Niet de wens je arbeid te gebruiken om eigendom te vergaren.

  Maar ik krijg na je laatste 2 reacties het idee dat ik je niet helemaal goed geïnterpreteerd heb. Bedankt voor de reactie.

 16. @M. van den Heuvel [20]:

  Interessant verhaal. Jammer dat het hoge aluhoedjes gehalte van xandernieuws de geloofwaardigheid er van onderuit haalt.

  Waar in de randstad kun je makkelijk goud kopen en waar kun je zilver krijgen zonder dat je Btw moet betalen?

Comments are closed.