person_koendersbertElke keer als die man ergens naar toe gaat, komt er een NOS bericht met de mededeling dat Bert Koenders weer miljoenen geld (dat hij van de belastingbetaler heeft gepikt) extra gaat uitdelen. Houd de man thuis. Dat spaart de belastingbetaler dan miljoenen.
 
Zo is Bert nu weer naar de GAZAstrook geweest. En prompt komt het bericht dat Koenders er weer 4 miljoen euro extra belastinggeld weggeeft.

Pijnlijk is dan ook nog dat er in hetzelfde NOS-bericht staat:

Miljoenen zijn verloren gegaan
Miljoenen aan Nederlands belastinggeld zijn de afgelopen jaren verloren gegaan. Toch zegt Koenders toe dat Nederland opnieuw zal investeren, in de kennelijke vooronderstelling dat de grenzen met Gaza onder internationale druk binnenkort open gaan.”

7 REACTIES

 1. Ach ja, en niks helpt. Het is gewoon een “dealtje”. Vraag me wel af wat er dan voor ons burgerts in zit of voor de overheidspersoon…? ja precies !

 2. De Nederlanders zullen dit wel moeten pikken! Ze hebben 4 jaar lang het mandaat gegeven aan o.a. deze meneer en dan zullen ze zich hiermee moeten conformeren. Dat is nu eenmaal het nadeel van de zogenaamde “democratie” die ik persoonlijk een “democratisch gekozen dictatoriaal bewind” noem. Jammer dat met de eerstvolgende verkiezingen de mensen dit allemaal weer vergeten zijn. We hebben uiteindelijk maar één partij die hier krachtig tegen aGeert…

 3. Koenders moet aan de ketting, die zo kort is dat hij de bakkerij waarin hij z’n zoete broodjes bakt niet meer uitkomt. Laten we maar zeggen, dat Koenders z’n enige recht het aanrecht zou moeten zijn.

  Net als die andere schertsfiguren in dit rariteitenkabinet zou ik ook hem mijn zwembad niet schoon willen laten maken.

  Heb je dat gelezen, Bert ?

  Helaas zal hij, nadat hij bij de volgende verkiezingen gedumpt wordt, wel weer een of ander baantje bij een lokale overheid krijgen, zodat hij daar ook nog wat kan zieken.

  Zum Kotzen.

 4. Het is niet alleen Koenders, maar vooral de Ambtenaren die hem aansturen. Deze ambtenaren (oa uw en mijn “NSBer” buren) zijn de degenen die hard aangepakt moeten worden. Laat hen weten dat ze fout zitten, dat hun werk nutteloos en destructief is, kijk hen vervolgens met nek aan en negeer ze verder, beter verdienen ze namelijk niet.

 5. nutteloos: eerst graaft de overheid n kuil , om m daarna trachten te dichten …

  (reis)verbod minister economische zaken= onnut ministerie ontwikkeling zamenw

  tbv afschaffing marktstorende subsidies , handelsbarrieres , importheffingen die (ook) de ontwikkelingslanden economisch schade brokken (afhankelijk maken)

  dan kan koenders wegblijven OM de schade daarvan (deels) te “herstellen” .

  burgerbelang?
  volksvertegenwoording = de 2e partij kamer der partij ,politiek -en staatsbelangkamer ..tbv de deurwaarderdemocratie

 6. Ach, Koenders is nu eenmaal een exponent van de ‘goede doelen maffia’, een kliek grootverdieners, tevens allen PvdA’ers die onderling de centen verdelen, er lekker belangrijk mee doen en het land dat ze met onze belastingcenten volpompen uiteindelijk ellendiger achterlaten dan dat ze het aantroffen.
  (Toen Koenders vorig jaar met de 5 groote onwikkelingshulporganisaties om tafel zat was hij omringt door enkel partijgenoten).

  Ontwikkelingssamenwerking heeft aar een doel, en dat is het eigenbelang van politici en bemoeials)

 7. Beste Bert .
  Gaarne wil ik je bij deze enkele suggesties aan de hand doen! Geld geven aan criminele organisaties lijkt mij ,maar ook je achterban niet zo een goed verhaal!!
  Geld geven waar millioenen Nederlanders zeer hard voor hebben gewerkt en zelf de tering naar de nering moeten zetten lijkt mij niet slim!!Maar Bert is niet meer van deze deze aarde ,Bert komt van een andere planeet ,de planeet ,WETEN IN PACHT , op deze planeet ,wonen mensen die er de gewoonte van maken ,andermans huis te verkopen ,zonder dat de eigenaar op de hoogte wordt gesteld !
  Na de verkoop ,lopen deze mensen met de neus omhoog en geven aan welke goede doelen ze wel niet dienen en hoe goed ze wel niet zijn!!Beste Bert , ga zo door mijn zoon ,je achetrban zal je laten zien en je verlaten!! Bert ,ik wens je veel wijsheid en probeer eens te zien ,welke vooruitgang in de laatse 50 jaar op het gebied van ontwikkelngshulp is geboekt!!
  Jaap Koopman Schoonbeek.

Comments are closed.