Let op wat establishment verslaggever Evan Thomas van Newsweek zegt over Obamanable op ongeveer 30 seconden in deze korte video:

[HTML1]Sjef van Oekel was zijn tijd vér vooruit met zijn uitspraak “IK WORD NIET GOED..”

Hattip LewRockwell.com

7 REACTIES

 1. Dit valt onder de categorie mentale voorbereiding van het plebs.

  The President of the World
  The One
  en nu, God.

  Religie is flexibel blijkt.

 2. Eén woord: wanker. Maar dat kennen de Amerikanen niet…

  @Ernest [3]: Veel van “onze donker getinte medemensen in de VS” hadden zeer goed door wat ze aan Obama hadden en moesten niets van hem hebben. Maar als zo’n beetje alle popmuzikanten linkse propaganda verspreiden/ondersteunen is de indoctrinatiefactor, met name bij jong volwassenen (qua leeftijd, dan) wel erg groot. Het zou me niet verbazen als vooral de bleekscheten, zeg maar het grachtengordel volk, deze usurpator in het witte huis hebben gebracht.

  Heeft iemand daar toevallig gegevens van, of mag dat niet gepubliceerd worden, qua racisme en zo?

  Evan Thomas geeft hier bijna met zoveel woorden toe dat Obama anti-Amerika is, en vindt het nog prachtig ook…

  Michel [6] reageerde op deze reactie.

 3. @Michel [6]: Dank voor de link. Oppervlakkig lezend (de percentages zijn ook wat lastig interpreteerbaar; stemmen afro-amerikanen altijd al tegen de 90% democraat?) lijkt Obama fractioneel populairder dan andere democratische kandidaten, over de hele linie, en zelfs bij de witten in ‘republikeinse’ staten.

  Persoonlijk vermoed ik dat dat meer met de absoluut geriatrische McCain en zijn superficial flut-running mate te maken heeft dan met Obama. Maar dat de zwarten massaal voor zijn kleurtje zouden zijn gevallen kan ik er niet uit afleiden. Naar mijn idee heeft men meer gestemd met het idee van “McCain is niks, geef Obama het voordeel van de twijfel”, gekoppeld aan wat onreglementaire ACORN activiteiten.

  Hetgeen dan wel weer zou bevestigen dat ook de gemiddelde Amerikaan meer op iemands mooie woorden afgaat in plaats van op zijn daden. Daden waarmee men nu wordt geconfronteerd, en die zijn populariteit inmiddels behoorlijk hebben doen afnemen. Zoals bij alle verkiezingen blijkt ook hier weer: Be careful what you wish for!

Comments are closed.