Een pleidooi voor het gebruik van THC-olie bij de bestrijding van allerlei kwalen, waaronder kanker.

[HTML1]

18 REACTIES

 1. @pcrs [1]:

  Nee. Op de een of andere manier mag THC wel, maar THC in sterk geconcentreerde vorm (THC-olie) weer niet. Beetje vergelijkbaar met bier wel toestaan en strorum bijvoorbeeld niet. Kortom: compleet belachelijk en hoogstwaarschijnlijk iets met een farmaceutische achtergrond.

  En aangezien je bij het vervaardigen van dit spulletje bij wijze van spreken je keuken uit je huis kunt blazen, is het ook niet iets dat ik snel zelf ga maken… Heel erg helaas… Mochten er trouwens wel mensen zijn die beschikking over THC-olie hebben, dan houd ik mijn ten zeerste aanbevolen.

  pcrs [10] reageerde op deze reactie.

 2. @pcrs 1
  Wat ik begrepen heb uit het filmpje, is dat het om
  hemp-oil gaat.
  In een amerikaanse krant heb ik een artikel gelezen over graviola,een product gemaakt uit de bladeren en de schors
  van de soursoptree uit het zuidamerikaanse regenwoud.
  Aan dit product worden min of meer gelijksoortige
  eigenschappen toegeschreven als aan deze hemp-oil.
  Ik heb dat indertijd besteld bij Euro Energy Resources.
  Ik kan nog geen inf. geven over de werking hiervan; ben
  altijd erg wantrouwend t.o.v. alternatieve geneesmidd.,
  maar in de trant van “niet geschoten is altijd mis” doet een
  mens wel eens wat.
  Misschien is bij bovengenoemd bedrijf,
  http://www.specialenergy.nl e.e.a. te achterhalen

 3. In naam van iedereen die de meestal erbarmelijke strijd tegen kanker niet overleefde : DIT KAN TOCH ONMOGELIJK WAAR ZIJN !!!

  Het kan toch zeker niet waar zijn dat een kanker-patiënt in terminaal stadium kan genezen door een paar druppeltjes van deze hennepolie en verder kan leven alsof er nooit iets gebeurt is.

  En als dat wel zo is dan hebben mensen die dit tegenhouden om welke reden dan ook heel wat uit te leggen aan alle mensen wereldwijd.
  ik ken namelijk helemaal niemand die geen dierbaren op te vroege leeftijd is verloren aan de gevolgen van kanker.

  Dat zou dus niet nodig geweest zijn als men maar geweten had van dit wondermiddel, wat al eeuwenlang stiekem bestond en vroeger wereldwijd gebruikt werd ??

  In één woord ongeloofwaardig.

  Anarchiel [5] reageerde op deze reactie.
  Michel [8] reageerde op deze reactie.
  Tim [15] reageerde op deze reactie.

 4. @Dirk [4]:

  Ga eens Googlen zou ik zeggen. Je wordt helaas keihard voorgelogen. Zaken als chemo leveren nou eenmaal VEEL meer geld op dan zo’n lullig stinkplantje.

  Dirk, ik kan je ook de documentaire “The Union” aanbevelen. Gaan je tenen nog veel krommer van staan, maar oh zo leerzaam.

  De mensheid wordt met opzet weggehouden van natuurlijke middelen. Alleen maar om geld te verdienen. Alles draait om dat gore geld waardoor er miljarden mensen levens lijden die veel beter en mooier hadden kunnen zijn.

  Het is om te kotsen, maar het is helaas niet anders. Ik ken verschrikkelijk veel mensen die baat hebben bij marihuana (inderdaad, ook kankerpatienten) maar het wordt nog steeds zwaar onderdrukt. Geld. Meer niet.

  Ik kan me voorstellen dat je het misschien ongeloofwaardig vindt, maar er zijn echt veel meer verhalen bekend van THC als kankergenezer.

 5. “SETH: Using the same tests used to judge new chemotherapies, the SETH team discovered that this herbal compound kills human brain tumor cells at a concentration that is nontoxic to normal brain cells. A computerized microscope captured images of the cells every 5 minutes to compile the time-lapse videos. After 20 hours of treatment, Δ9-THC kills all cancer cells but leaves normal brain cells alive. Cell death is evidenced by cells shrinking to inanimate whitespheres.

  Here’s the photos:SETH. Parallel experiments were performed testing the effect of Δ9-THC on human brain cancer cells (glioblastoma multiforme, or GBM) and also on normal brain cells. Putting this herbal compound through the same tests that a new chemotherapeutic agent would go through revealed a potent and remarkably specific anti-cancer effect. Both types of cells were treated with the same concentration of Δ9-THC but after 20 hours only the cancer cells died. Cell death is seen in the lower right panel as cells shrinking to inanimate white spheres.”

  Het is helaas zeer droevig te melden dat deze SETH groep alweer de levenskracht ontnomen is door – hoogstwaarschijnlijk – wederom onze farmavrienden maar dit is dus wetenschappelijk onderbouwd materiaal waarin aangetoond wordt dat THC anti-kankerwerking heeft.

 6. @Dirk [4]:

  Er zijn al meerdere geneesmiddelen tegen kanker bekend als je er naar op zoek gaat. Vitamine B17 heeft ook veel research achter zich, en de werking daarvan is ook aangetoond. Feit is alleen dat B17 een geheel normaal bestanddeel is van zo’n 50 vruchten, noten en groenten, maar wel bij wet verboden is. De stof zelf heet Laetrile en valt onder de categorie nitrilosiden. Ook bewezen is dat hele volksstammen die een dieet hebben rijk aan nitrilosiden zoals de hunza in Pakistan en de Eskimos, dat die een kankervrij bestaan hebben/hadden. Ook doet vermoeden dat de kankerplaag van de laatste 100 jaar grotendeels door ons voedsel komt, of het gebrek aan goed voedsel. De link met B17 is snel gelegd, gezien het vrijwel geheel uit het westerse dieet verwijderd is. Het zit in bijv: bittere amandelen(dus niet in gewone), abrikozenzaad, cashews, wilde bosbessen(dus niet de supermarkt variant), etc. Het probleem met deze stof is, dat deze erg bitter smaakt, en daarom weggekweekt wordt uit ons voedsel dat dit van nature wel bevatte.

  http://www.vitaminb17.org/

  Ik weet niet of dit alles waar is, maar ik weet wel dat ik uitstekend zelf kan beslissen om dit te gebruiken of niet, en dat onze regenten dit niet dienen te reguleren.

  In Canada is er veel research naar de stof DCA gaande, die hetzelfde effect schijnt te hebben. Er zijn zelfs mainstream media in de VS die dit aan het voetlicht hebben gebracht.

  http://www.newscientist.com/article/dn10971-cheap-safe-drug-kills-most-cancers.html

  Ook heb ik het een en ander gelezen naar elektrotherapie van dr. Bob Beck en de effecten op kanker en bacteriologische en virale ziekten. Ook daar heb ik persoonlijk veel vertrouwen in gezien het electro-magnetische karakter van ons lichaam en alle andere leefvormen daarin.

  Er zijn teveel mogelijkheden, en soms is het enorm moeilijk de feiten van de fictie te onderscheiden. Een ding weet ik wel. Het zal niet uit de geldmachine die Big Pharma heet komen. Die zien dit soort middelen graag meteen onderdrukt worden.
  flap [9] reageerde op deze reactie.

 7. @Michel [8]:
  Een ding weet ik wel. Het zal niet uit de geldmachine die Big Pharma heet komen. Die zien dit soort middelen graag meteen onderdrukt worden.

  Daartoe aangemoedigd door de overheden. Het is in hun belang dat het controleerbaar is wat wij tot ons nemen, waar wij dat doen en waarom wij dat doen. Zonder de aanmoedigingen van de overheid zal de Big Pharma niets anders resten dan zelf of zulke preparaten te gaan produceren dan wel alternatieven daarvan.

 8. @pcrs [10]: Ja, net als hier zijn hennepprodukten zonder hun verdovende werkingstoffen toegestaan. Verder valt canabis onder de drugswetgeving

 9. Beste……….
  Ik heb nog ongeveer 60 gram pure hennepolie
  van zeer goede kwaliteit.

  Groetjes,Daniel.

 10. Bedenk dat rondom kanker een multibillion dollar business is gebouwd die zal moeten blijven bestaan omdat daar zovelen van afhankelijk zijn en daar hun brood verdienen. Denk aan alle universiteiten, hoogleraren, onderzoekcentra, maar ook de elektronica, computerindustrie enz. tot aan verzekeringen aan toe. Deze tak van sport wordt alleen maar groter. Zal er ooit een kuur gevonden worden? Dan kan die tak wel opdoeken en dat zal niet gebeuren. Zij varen wel bij ziekten. Kanker zal dus behandeld worden maar niet genezen. Men spreekt nu toch al over kanker als zijnde een chronische kwaal. Lid worden maar vooral lid blijven van de apotheek brengt geld in het laadje.

 11. @Dirk [4]: ik kan jullie allemaal vertellen dat dit wel degelijk werkt en dat het gewoon uiterst laag en zielig is dat dit niet gebruikt wordt. Een familie lid die dichtbij mij staat is er goed mee genezen van kanker in een ver stadium.
  Heb je misschien vragen of wil je wat informatie over de bestrijding van kanker met dit wondermiddel? Je kunt me altijd mailen op: TimChardet8@msn.com

  groetjes!

 12. @Ramona [16]: ook ik ben op zoek naar hennepolie inverband met kanker van een van mijn naasten wie kan mij informeren die genezen is van kanker door het gebruik van wietolie mail mij svp.
  jan.
  email. bejalinden@orange.nl

Comments are closed.