[HTML1]

Hattip lewrockwell.com

12 REACTIES

 1. Alweer de vinger op de juiste zere plek.
  Wat Ron Paul aantoont dat in Amerika fout gegaan is en gaat, gebeurt in de EU precies op dezelfde manier.

  De afgelopen week hebben de EU opperhoofden zich weer heerlijk zelf bevredigd door nog meer regels voor te stellen en de Europese Centrale Bank nog meer macht te geven en ook nog de FED erbij in te schakelen.

  GB [2] reageerde op deze reactie.

 2. @vrijspreker [1]:

  Op zich wel begrijpelijk natuurlijk. De zittende macht (die gefaald heeft) zal nooit haar eigen falen toegeven en zichzelf opheffen.
  Dan zou wel zo moeten maar zo werkt het niet.
  Dit geldt voor de VS (Fed), dit geldt voor de EUSSR (ECB) en dit geldt ook voor de Nederlandse Bank (Wellink).

  Daarom nog meer regulering, nog meer ongedekt geld, nog meer bailouts en uiteindelijk nog meer corruptie.

  In the end zal het niet helpen en de crash zal alleen nog harder aankomen.
  Kapitalisme kan alleen maar bestaan bij een 100% vrije markt en een volledig gedemonopoliseerd monetair systeem.
  Hoe dat laatste er precies uit moet zien is de vraag maar dat het huidige monetair systeem op de schop moet is een basisvoorwaarde.

 3. @Paul Martens [3]:
  “ook vraag ik mij af of we deze logica niet op een of andere manier onder de aandacht kunnen brengen van de burgers van NL en/of EU. ”

  Daar zijn we in feite mee bezig. Het groeit wel, maar VEEL te langzaam.
  Daarom moeten we nog meer de goede ideeen krijgen en uitvoeren. Meer mensen (en collega-sites) er bij betrekken en die dan ook weer.
  Olievlek procedure.

  Resultaten hangen ook af van hoeveel mensen de mogelijkheid en de wil hebben om de barricaden op te gaan!

 4. @Free-M. [5]:

  Jammer dat we dit niet op CNN, FOX of MSNBC zien.

  Zoals Pelosi zelf zegt. Zij vindt dat Helfeld onder valse voorwaarden het interview heeft aangevraagd. Dat impliceert natuurlijk dat ze het niet had gedaan als ze de vragen van tevoren had gekend. Zo werkt het met dit soort mensen. Als de vragen niet bevallen, lopen ze gewoon weg.

  Erg leuk om te zien. bedankt voor de link.

 5. Goed te zien dat ik niet de enige ben die de logica van Ron Paul in zie en de complicaties ervan. Zolang we centrale banken vrijspel geven komt er nooit een einde aan deze treurige ponzi-scheme achtige wereld.

  Viva la revolution

 6. als ik zo vrij mag zijn, laten we een ludieke actie beginnen die lijkt op waar de marketing mensen zo goed in zijn,nieuwsgierigheid wekken bijvoorbeeld een landelijke bus reclame campagne, folderen in de bus of pleinen met de vraag in hoeverre de Nederlanders de rol van de DNB kennen en de ECB en hun dubieuze rol in de kredietcrisis. Dat moet de aandacht trekken van de mainstream huichelende media boys, of wat te denken om Rita Verdonk eens hier op te aan te sporen.

  Andre [9] reageerde op deze reactie.

 7. @Anthony [8]:

  Ik denk dat ik het antwoord weet. Of Rita Verdonk nou de aangewezen persoon is om aan te sporen, vraag ik me af. Sowieso is de vraag waar en op welke manier zoiets het meest effectief aan is te pakken. In ieder geval is daar geld voor nodig. Ik zie meer in het onafhankelijk maken van blogs en adverteren op internet, laten we zeggen pokersites en andere populaire sites. Wellicht dat vastketenen aan het 2e kamergebouw zoals die jokers van groenpies dat doen, ook een optie is.

  Zo maar wat ideeën.

 8. ik wil best daar een bijdragen aan leveren, geld inzamelen en google-ad campagne starten oid. ik schat voor beetje effectiviteit dat we 2500 EURO nodig zullen hebben als start voor het optimaliseren van een dergelijk blogs. Ik kan niet veel missen op dit moment behalve misschien server ruimte voor een dergelijk blog en een 10 EUR per maand

 9. Ja, doen! Het is interresant om te lezen hoe President Jackson zich in die tijd zich vrij maakte van het juk vande centrale banken. Maar ik ben het er mee eens dat je eerst draagvlak moet creeeren voordat je echt aan iets kan beginnen; nieuwschierigheid wekken is een goed begin, maar hoe? mezelf vastketenen voel ik me gelijk zo een hippie en dat wil ik ook weer niet ;p!

  Leuk & viva la revolution!

 10. Mooi een co-sponsor heb ik dus al Gregory, Andre mogelijk ook??? wie volgt.

  Geen geld donatie maar eerder een brutaal blog dat net ietsje meer mainstream is dan dit blog en tegelijkertijd dumb it down beetje http://www.foodlog.nl en http://www.ergogenics.org en van diezelfde auteur http://www.willemkoert.nl en zijn persoonlijke strijd tegen bestuursvoorzitters van Universiteiten die wel subsidies aannemen maar lak hebben aan kwaliteitsherstel van het hoger onderwijs.

  Een domeinnaam is zo geregistreerd en ik geef de voorkeur aan een .org en .eu – pure HTML, wat wel meer werk is maar niet handig crasht. WP kan maar… kan wel gehackt worden.

  Reacties graag via mijn mail als ik zo vrij mag zijn.

Comments are closed.