[HTML1]

4 REACTIES

  1. Ik vind het altijd moeilijk om over dit soort onderwerpen een duidelijk standpunt in te nemen. Je komt namelijk heel moeilijk aan de juiste informatie.

    Nou is het niet moeilijk aan te nemen dat de VS vieze spelletjes speelt, gezien dat overal ter wereld lijkt te gebeuren. Daarnaast, when in doubt, follow your ethics.

  2. Waarom zou een land als Korea geen atoombom mogen hebben? Is dat niet meten met twee maten? Pakistan, Israel en India hebben er ook enkelen. Waarom moeten de Amerikanen alles hebben en mag niemand anders iets hebben? Noord Korea zou nooit iemand of iets durven aan te vallen en heeft er alleen maar enkelen uit zelfverdediging. Net als China. Ik zie geen enkele reden waarom Noord Korea of China, net als de Sovjet Unie vroeger, zouden of zullen aanvallen. Ze winnen er niks mee. Ze bedoelen te zeggen blijf met je poten van ons af, anders gooien we die dingen. That’s all. Amerika, Israel en de UK zie ik die A-bommen wel nog eens gooien. Op Theheran, Korea, Syrie, Cuba, Vietnam, Congo, Angola of Lybie bijvoorbeeld. Zo werkt het toch?

  3. Die gestoorde idioot in Noord-Korea leeft niet lang meer. Misschien dat hij nog iets wil opblazen om knallend het aardse leven te verlaten.

  4. Jammer dat hij het weer over de “taxpayer” moet gaan hebben. Stomme manier om liberals te winnen dit.

Comments are closed.