dreigbrief


Dit is het vervolg op mijn vorig stuk (graag eerst lezen):

 Het verhaal heeft inmiddels een staartje gekregen.
Ik ben inmiddels wat wijzer geworden (maar niet banger), het onderdeel van de staatsmaffia dat mij (en in nog een aantal andere Haagse wijken, wellicht binnenkort ook bij u?) bedreigt, opereert onder de naam: de Haagse Pand Brigade (meer informatie  in bijgevoegde 1e scan). Deze “brigade” controleert alle woningen in bepaalde wijken.
 


De dreigbrief die mij gezonden is heb ik bijgevoegd (2e scan).
 
Erg interessant vond ik vooral het volgende:
 
-“U bent wettelijk verplicht mee te werken aan het onderzoek”
 (is er iemand juridisch genoeg onderlegd om dit uit te zoeken?)
 
-“In het onderzoek zullen alle kamers van de woning betrokken worden.” En vervolgens:
 Indien u weigert aan dit onderzoek aan dit onderzoek mee te werken wijzen wij u erop  dat wij de mogelijkheid hebben om op een later tijdstip de woning te betreden met een  machtiging tot binnentreden zonder toestemming en aanwezigheid van de eigenaar.”
 
-De belachelijke tijden die genoemd worden. Bellen tussen 8.00 en 16.00 om te smeken voor uitstel,  de staatsmaffia in mijn woning binnen laten tussen 14.00 en 15.00 op een werkdag.
De dans der improductieven zet zich gestaag voort, maar ik pieker er niet over om mee te doen.
 
Ik wacht rustig af tot het beestje zijn ware intenties laat zien. Forceer de deur maar open.
Ik heb niks te verbergen in mijn woning, en geweld zal ik nooit gebruiken, maar niemand kan me verbieden om te filmen in mijn eigen woning! Mocht ik thuis zijn als de staatsmaffia probeert in te breken, dan zal ik dit ook zeker doen. De beelden gaan linea recta naar dumpert.nl, youtube.com en natuurlijk vrijspreker.nl!
 
Ingezonden door Devidas  

De ingescande brieven:

.dreigbrief

.informatie-haagse-pand-brigade

87 REACTIES

 1. “En wat nou Privacy! Jouw en mijn gegevens staan in honderden databanken: verzekeringen, gemeente, rijk, huisarts, ziekenhuis en weet ik veel wat al niet meer.”

  En dat is voor de gemeente Den Haag kennelijk voldoende reden om er bij die wantoestanden nog een illegale schep bovenop te doen.

  En dat vind Edje wel prima zo, want die gestapo-acties passen wel in zijn politionele verzorgingsstaat.

  Je vraagt je af, wanneer zulke beroepsparasieten er nu eindelijk een keer uitgelazerd worden en produktief werk moeten gaan zoeken.
  Andre [62] reageerde op deze reactie.
  R. Hartman [63] reageerde op deze reactie.

 2. @Spy-Nose [61]:

  “Je vraagt je af, wanneer zulke beroepsparasieten er nu eindelijk een keer uitgelazerd worden en produktief werk moeten gaan zoeken.”

  Vergeet het maar, waarde Spy-Nose. Neem nou bijvoorbeeld een Jozias van Aartsen, Bilderberg lid (hoe kan het ook anders):

  http://en.wikipedia.org/wiki/Jozias_van_Aartsen

  Een paar jaren “rechten” (bwahaha) “gestudeerd” en vervolgens in de politiek. Produktief werk ? Die parasiet weet niet eens wat dat is, daarvoor heeft hij te lang te makkelijk op de zak van een ander geteerd. Kotsmisselijk word ik van deze types die met hun gezwollen taalgebruik de wijsheid in pacht menen te hebben en beschikken over andermans’ leven. Ze zijn het nog niet waard om mijn zwembad schoon te maken, al zouden ze het kunnen !

 3. @Spy-Nose [61]: Eerlijk is eerlijk, Ed neemt wel duidelijk afstand van de Gestapo praktijken. Maar voor de rest heb je gelijk. Het do-gooders gehalte blijkt altijk sterker dan de moraal…

  Die ‘misstanden´ kunnen uitsluitend bestaan omdat beide partijen die toestaan. Als iemand wordt ‘uitgebuit’ ervaart die iemand dat kennelijk als het minste kwaad, anders deed-ie wel aangeffte (bwahahaha).

  Maar de do-gooders weten het altijd beter…

 4. Waar hebben jullie over ??? Iets te zeggen over voormalige Sovietunie ???Belachelijk, of zijn jullie blind of jullie leven in een matrixachtig gebeuren … Wij worden toch opgenomen op iedere stapje die we maken,zien jullie geen kameras op straat, geen boer kunnen laten in je eigen huis dat ie geen echo geef in een of andere politie station of erger een of ander groot wit huis met allemaal dikke maffiozos in strakke pakken en donkere sunglases die informatie gebruiken in alle mogelijke manieren van komercieel tot krimineel.En nog iets te zeggen over de Sovietunie …belachelijk…Dat land kan een symbool zijn van vrijheiden voor hedendaagse Europa en USA.Kom op als jullie je toesteming niet geven voor dit en dat ,zij gaan toch een manier vienden om dat wat ze bedacht hebben te doen, dus geen reden voor paranoide gedachten jongens.En nog sterker , noemen ze dat demokratie en iemand die voor zijn vrijheiden pleit is gewoon een of andere anarchist, maar eigenlijk wij kunnen als volk geen ene verandering brengen in maatschapij zonder toesteming van hooge pitten en dan gaan on dan bombarderen met propaganda hoe was dat geen gooie idee en morgen als jullie op je werk zitten krantjes rustig te lezen , gaan jullie ook de zelefde liedje zingen…Geen reden tot paniek …welterusten …

 5. Heb je dat ook nagevraagd bij de politie?
  Dat lijkt me erg zinvol, denk ik.

  Jana

 6. PROJECT L.U.C.I.D — het 666 universeel controlesysteem van het beest

  Het 666 universeel controle systeem van het beest is ontworpen en wordt in de Verenigde Staten en over de hele wereld ingevoerd. We wisten dat het eraan kwam. Het is er nu en spoedig zal er geen plaats meer zijn om u te verbergen. Een griezelige nachtmerrie — een totalitaire politiestaat — is nabij. Dat is de grondige en goed gedocumenteerde boodschap en gewichtige waarschuwing van dit boek. Denk vooral niet dat u en uw geliefden zullen kunnen ontsnappen aan dit reusachtige computersysteem dat op ons pad ligt. Als project L.U.C.I.D eenmaal volledig operationeel is zal iedere man, vrouw en kind in de afschuwelijke cyberelektronische greep van dit computersysteem vallen. Lees verder: http://www.openbaring.org/lucid.html

  R. Hartman (NI) [69] reageerde op deze reactie.

 7. Bij http://www.prisonplanet.com van Alex Jones had ik hier al van gehoord.
  Maar dat ging uiteraard over Amerika.
  Tja mensen, de NWO rukt op, ook in Nederland.

  Heel goede reactie van degene die dit meegemaakt heeft. Iedereen zou op deze manier tegen dit soort agressieve praktijken in moeten gaan.
  Maar helaas, angst (en het onverwachte van zoiets idioots) laat de meeste mensen het besef even vergeten dat zíj eigenlijk de baas zijn (uiteindelijk staat de overheid in dienst van het volk en niet omgekeerd).
  Natuurlijk is er geen “wet” die dit soort krankzinnig gedrag toestaat.
  Die zal nog gemaakt moeten worden.
  Zal ook wel gebeuren als we het allemaal maar blijven pikken.

  Goed gereageerd! Ik hoop dat je een hoop mensen inspireert met dit verhaal om hetzelfde te doen.
  Bedankt voor je verslag.

 8. Nou ..ik hoef aan dit alles niet zoveel meer toe te voegen..

  Eigenlijk is er door zovelen van u al uit de kast getrokken…
  Even in het kort over mijzelf, ik ben een pittige tante van 63..heb dus ook nog een rustige tijd gekend in mijn jeugd..in de vijtiger jaren waren nog maar weinig spectaqulaire uitspattingen, de eerste tv kwam in de straat.. voor de politie op de fiets had je als puber respekt..etc etc..maar zoals het nu is…nou lieve mensen , het moet echt niet gekker worden ..als ik nu dit weer lees, voel ik langzamerhand toch iets gaan borrelen hoor…en dat zijn niet mijn hormonen of mijn genuttigde bruine bonen!
  Ik heb deze ‘on-gein’ nog niet meegemaakt..hoop ik ook niet ,want er komt niemand met een voet over de drempel die geen bewijs kan leveren dat ik iets uitvoer wat niet door de beugel kan..dusss..buiten blijven!!!!
  Ik ben heel vreedzaam,maar ook Ik kom nu aan mijn ‘incasseringsgrens’.

  Het wordt hoe langer hoe krankzinniger in ons land, ‘ZE’ proberen ons leven wordt hoe langer hoe onaangenamer/onleefbaarder te maken ..
  Is het niet de ‘CHEMTRAILS’ in de lucht waar we ziek van worden, de straling van de ‘UMTS masten’, Kankerverwekende /ASPARTAAM/in ALLE LIGHTprodukten/zoetjes, Kankerverwekkende FLUOR in tandpasta’s ook de idioterij omtrend de Varkensgroep ..BULLSHIT, alle berichten die worden verspreid, zijn puur op onze Angst gericht!!
  We gevven de ‘VOGELGRIEP’ gehad, was ook zo gevaarlijk zeiden ‘ZE’, waanzin!
  Ineens moesten miljoenen meisjes van 12jr worden ingeent tegen BAARMOEDERHALSKANKER..toen dat niet aansloeg, moesten de jongetjes maar worden ingeent.. weer BULSHIT..de injectie waren namenlijk bedoelt deze kinderen op latere leeftijd ONVRUCHTBAAR te maken !

  Kijk AUB voor verdere informatie naar de videoclips op..

  http://www.niburu.nl/index.htp?articleID=21260

  LAAT U VOOR NIETS INJECTEREN AUB, U WORDT allen VERGIFTIGT!!

  R. Hartman (NI) [70] reageerde op deze reactie.

 9. @Lilian [68]: Beste Lilian, Welkom op de Vrijspreker.

  Aan kritisch vermogen geen gebrek, dat is duidelijk. En aan humor ook niet, trouwens 😉

  Je punt is duidelijk, en je hebt helemaal gelijk. Zoals Michael Badnarik het zeer helder stelde: HERE I draw my line in the sand! And don’t you cross it!

  Probleem is dat velen die lijn maar blijven verplaatsen, totdat ze zichzelf in een hoek geverfd hebben. Opkomen voor jezelf vraagt nu eenmaal meer moed en energie dan maar braaf ja knikken omdat het je (nog!) niet teveel kost.

  Veel leesplezier (en hopelijk kritische inbreng) op deze site.

  PS, je link werkt helaas niet… (404, pagina niet gevonden).

 10. O, blijkbaar doe ik iets fout R.Hartman..;-)

  Kijk bij http://WWW.NIBURU.NL dan bij gisteren 8-7, onder
  ”Vaccinatie ,nu wordt het serieus ”…hopenlijk kan ik je hiermee wel van dienst zijn .

  Groetjes.

 11. Niet laten intimideren, geen zorgen er over maken, lekker slapen, laat ze maar lekker blaffen.

 12. Sinds een poos is er een nieuwe wet, wanneer de politie vermoed dat jij met iets “illegaals” bezig bent mogen zij zonder pardon je huis binnentreden onder het mom van veiligheid, als je waarde hecht aan je privacy zul je wel wat te verbergen hebben.
  Maar voor zover ik weet geld dit nog niet voor de gemeente alleen voor politie/justietie.

  Vooral de deur dichthouden en communiceren via raam en balkon. Huisvrede is huisvede en daan blijf je met je poten van af

  Suc6 met de veiligheidsmaffia

 13. @Bon Vivant [45]:

  huisjesdieven, huisjesdieven… Nou nou..

  Wanneer een eigenaar een huis een jaar leeg laat staan neem ik deze graag in bruikLEEN gezien een belaatbare huurwoning niet voor het oprapen ligt.

  Niets mis met vastgoedeigenaren met de neus op de feiten drukken en speculatie met panden voorkomen/proberen aan te tonen.

  Wonen is een mensenrecht

  Bezit is diefstal

  Leegstand is misdaad

  R. Hartman (NI) [77] reageerde op deze reactie.
  Liberty 5-3000 [78] reageerde op deze reactie.

 14. @nn [74]:
  “Bezit is diefstal”
  Mag ik uit deze weldoordachte reactie afleiden dat u nog nooit zelf op eerlijke wijze bezit heeft vergaard, gewoon door er voor te werken? Iemand die werkt voor zijn geld, en van het deel dat hij na de gedwongen afdracht van beschermingsgeld aan de staatsmafia overhoudt jaren spaart om iets moois te kunnen kopen, waardeert het bezit van dat moois namelijk nogal.

  Alleen iemand die nog nooit op eerlijke wijze iets heeft verkregen kan een dergelijke uitspraak doen.

  “Wonen is een mensenrecht”
  Niets is minder waar. Leven is een mensenrecht. Leven in de vrijheid te handelen zoals je goeddunkt, zonder diezelfde vrijheid van anderen geweld aan te doen.

  Niemand heeft recht op geluk, maar iedereen heeft het recht er naar te streven.

  Wonen is pas een recht als je zelf je woning op eerlijke wijze in bezit hebt verkregen. Dat bezit geeft je namelijk het recht die woning naar je eigen inzicht te gebruiken, bv. om er te wonen. Wonen in een huurwoning is een privilege, tegen betaling verstrekt door de huiseigenaar, vastgelegd in een vrijwillig aangegaan contract waaraan beide partijen rechten (in juridische zin) kunnen ontlenen.

  Vriendelijk verzoek om een volgende keer iets beter na te denken en uw eventuele opvattingen van rationele onderbouwingen te voorzien. Loze kreten slaken is nogal zinloos.
  Alvast bedankt.

 15. @nn [74]:
  “Bezit is diefstal”
  U hebt dit met uw vingers neer zitten typen wat al het bewijs is van eigendom.

  “Leegstand is misdaad”
  “Wonen is een mensenrecht”

  Is dit een mening of een feit?
  Hoe leeg moet een woning zijn?
  Hoe lang moet het leeg staan? Is dat een uur/ 2 uur/ een dag/ een week?

  Kan ik ’s nachts zomaar de HEMA kraken bijvoorbeeld?
  Als ik 5 minuten van huis weg ben, mag dan iemand mijn huis kraken?

  Mag de politie mij arresteren als ik mijn woning verlaat aangezien leegstand misdaad is?

  Kortom. Kom eens met wat specifiekere uitleg.
  Ik kan hier ook wel loze kreten neer plempen, maar dat zegt nog niet dat ik capabel ben om te denken.
  Als je alleen 2+2=4 kan noemen zonder dat je de rekenmethode weet maakt dat je niet erg slim.

 16. Fijn ook als je net even een op vakantie bent. De periodes in de brief zijn bizar kort (eerste bezoek: 10 juni, brief gedateerd 15 juni met aankondiging van een tweede bezoek op 25 juni – en als je dan niet thuis bent, rammen ze de deur plat.

  En dat terwijl je net op 9 juni voor een maandje naar Australie bent vertrokken. Kom je terug van je fijne vakantie, heeft de roverheid eens fijn ingebroken. Ja, beste mensen, het is voor uw eigen bestwil.

 17. Je kan natuurlijk ook zelf een briefje schriven, ongeveer zo

  In het kader van de Wet Openbaarheid van bestuur verzoek ik hiermee, gelet op de in bovengenoemde wet voorgeschreven termijnen, om volgende informatie:

  1) een kopie de akte van beediging van de toezichthouder die op xxx Juni verzocht mijn woning te mogen betreden. Dit om in staat te zijn of het zich hier om een toezichthouder zoals bedoelt in de wet handelt.

  2) een kopie van de preciese werkbeschrijving van de vermeende toezichthouder. Dit om te kunnen controleren of de door hem uitgevoerde aktie inderdaad tot zijn opgaven behoord

  en zo kan je nog veel meer aanvragen. Bijvoorbeeld het raadsbesluit, de notities en het schriftverkeer over de beraadslaging en (heel belangrijk om onverwachte documenten te vinden) alle andere beschikbare schriftelijke stukken. Op die manier heeft de gemeente in ieder geval nog meer werk. Leuk spelletje.

  Veel succes

Comments are closed.