Ambtenaar4/”We zijn het er vast over eens. De politiek wordt er niet geloofwaardiger op. We verwijten de burger gebrek aan normen en waarden maar we staan er als politici alleen niet bij stil dat wij onszelf ook wel eens onbewust asociaal en dictatoriaal gedragen.”/
 
Kent u de website onbewustasociaal.nl al?  Er wordt zelfs reclame voor gemaakt.

De boodschap is duidelijk: u deugt voor geen meter. En dat mag u desgewenst ook nog testen.

www.onbewustdictatoriaal.nl bestaat daarentegen niet, maar als deze zou bestaan, kunt u als politicus de volgende tests doen.

/Hebt u weleens democratische beslissingen van het volk zoals het EU-referendum genegeerd?/

Indien ja, 12.342.365 mensen ergeren zich aan u!

/Hebt u weleens maatregelen genomen die de vrijheid en privacy van burgers ernstig aantast?/

 Indien ja, 14.667.311 mensen ergeren zich aan u!

/Hebt u weleens onjuiste informatie over pandemieën en vaccinaties verspreid?/

 Indien ja, 11.562.685 mensen ergeren zich aan u! 

Ingezonden door Sen Huwa

8 REACTIES

 1. @Lagoa [402]: Klopt inderdaad, zie de reactie van Sen Huwa. Vindt het zeer asociaal dat “we” met z’n allen weer eens over 1 kam worden geschoren. In en in triest. Wie bepaald trouwens van sociaal is en wat niet???

 2. Deze site (onbewustasociaal.nl) tutoyeert en kleineert mij. Ze geeft me geen inzichten waar ik zelf niet op gekomen zou zijn en beledigt daardoor mijn intelligentie.
  Ze heeft geen contactpagina waarop ik mijn gal zou kunnen spuwen, dus ik denk dat de SIRE-medewerkers hebben zitten slapen tijdens de cursussen Ambtenaar 2.0.
  Bovendien is de site er volgens mij op ingesteld iedereen als asociaal te kunnen wegzetten. Zoals alle mensen zie ik mijzelf niet als asociaal. Ik zie mezelf zelfs als voorkomend en omdat ik zo eerlijk was om te zeggen dat ik mijn tas wel eens op een treinbank zet, ben ik (onbewust) asociaal. Ik krijg niet de mogelijkheid me te verweren: als iemand een zitplaats zoekt, zet ik mijn tas opzij.
  Maar waarschijnlijk bén ik asociaal: ik heb zin om ontzettend onbeschoft uit te vallen tegen de Beatrijsen Ritsema van SIRE. Maar ja, die contactpagina.

 3. @jan [406]:

  Goed stuk. Het is tegenwoordig gewoonte van de overheid om de burger te stigmatiseren als asociaal, radicaal en activistisch.

  Tegengeluiden zijn hard nodig om het beeld te corrigeren.

 4. Door vooral hard te roepen dat de burgers asociaal zijn,allemaal, krijgen, diegene die dat roepen, de ruimte om prettig door te graaien, druk op de burgers te verhogen
  en familie en vrienden te bevoordelen.

  De tv spot betalen we zelf en maken ons er ook nog druk over! schei toch uit!!!!!!

  groeten.

Comments are closed.