Ik kwam de naam van deze persoon iets te vaak tegen naar mijn zin. Hier een kort stukje over wat ik vond.  
Donald Rumsfeld, de persoon die bekend staat als architect tegen het ‘terrorisme’.
Person_RumsfeltDonaldP
Deze persoon heeft niet echt veel van zijn verklaringen betreffende de oorlogvoering kunnen onderbouwen. Zo is in ieder geval duidelijk geworden m.b.t. de Irak oorlog, maar er zijn meer voorbeelden beschikbaar.
Nu kom ik zijn naam in verband met steeds meer zaken tegen.
 
Zo is hij tussen 1997 en 2001 de baas geweest bij Gilead Sciences. Dit bedrijf heeft in deze periode onder andere Tamiflu ontwikkeld. De waarde van de aandelen, waar hij zelf ook een aardige portie van bezat, steeg in deze periode flink. Toevallig werd de vogelgriep in deze periode namelijk een ‘probleem’, waar Gilead de oplossing voor had.

 Voor die tijd heeft hij gewerkt bij G. D. Searle & Company. Dit bedrijf ontwikkelde de eerste oraal in te nemen anticonceptiepil. In de periode dat Rumsfeld daar de leiding had kwam echter een ander interessant product op de markt: Asperetame/Nutrasweet.

Dit middel is op zijn minst discutabel. Laat ik het zo zeggen, Coca Cola durft het eigenlijk niet meer te verkopen en vervangt het door het extract van de Stevia Plant. Dit natuurlijke alternatief is verboden in Europa en de VS, om die reden is in deze landen Coca Cola nog op basis van Asperetaam.

Nu vraag ik me af: Is het toevallig dat Stevia plant extract verboden is, Asperetaam niet, en Donald zich hiermee heeft bemoeid? Laat ik het anders zeggen: Zou Aspertaam goedgekeurd zijn geweest zonder baasje Donald? 

Is de combinatie Donald Rumsfeld, uitbraken vreemde soorten griep (N1H1, wellicht laboratorium werk..), en Tamiflu als verbindende schakel toevallig? Hij had toegang tot US Army laboratoria waar ze biologische oorlogsvoering ontwikkelen. Hij heeft aangetoond het niet te schuwen om mensen de dood in te jagen op basis van leugens (Irak) en hij heeft ook getoond het niet te schuwen hier persoonlijk eventueel ook beter van te worden. Daarnaast is hij ‘toevallig’ overal op de juiste tijd en op de juiste plek.

Ingezonden door M H

 http://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Rumsfeld 
http://en.wikipedia.org/wiki/Aspartame
http://en.wikipedia.org/wiki/Aspartame_controversy

8 REACTIES

 1. Afgezien van het fout schrijven van Aspartaam ben ik het wel eens met de schrijver. Was mij ook al eerder opgevallen. Zo’n opsomming kun je m.i. ook van Dick Cheney maken…

 2. Dit Aspartaam zit wel in veel meer voeding producten, zoals Activia, Kind vitamines(kauw tabletten) en nog vele andere producten. Het zit al in meer dan 4000 producten.
  Google maar eens even en ziet hoe de staat ons aan het vergiftigen is.

  Scepticus [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Fugy [2]: Gewoon goed opletten wat je koopt. Als er op staat “Geen suiker toegevoegd” kun je er letterlijk vergif op innemen dat er kunstmatige zoetstoffen in zitten. Zo kun je ook haast geen zoetzuur meer kopen zonder kunstmatige zoetstoffen.

 4. Het verhaal, dat aspartaam giftig zou zijn, komt uit de hoek van de suikerproducenten, die een deel van hun markt zien verdampen in tijden van The War on Obesitas.

  Er is geen enkele aanwijzing, laat staan klinisch bewijs voor de toxiciteit van aspartaam in de gebruikelijke doseringen, zoals er evenmin enig bewijs is voor de bewering, dat suiker rechtstreeks diabetes zou veroorzaken.

  Het is daarentegen schier onbegonnen werk de strijd tegen publieke informatievervuiling te winnen.
  theiz [5] reageerde op deze reactie.

 5. @Spy-Nose [4]:
  http://www.ehponline.org/members/2007/10271/10271.html
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez?db=pubmed&cmd=search&term=aspartame
  Wetenschappelijke onderzoeken genoeg. Er is echter niet een vergelijkbaar degelijk bewijs die aantoont dat het niet schadelijk is.

  De strekking van het verhaal is overigens vooral dat dit wederom een voorbeeld is van het mengen van belangen van overheidsverantwoordelijk(en) en de machtige bedrijven. Iets waar wij als voetvolk niet beter van worden, dat niet in ons belang is, maar dat wel behoort te worden behartigt door dit soort individuen.

  Spy-Nose [8] reageerde op deze reactie.

 6. Zo is er nog zo’n naar mannetje. John Holdren. Obama’s ‘Assistent for Science en Technology’.

  Hij heeft vroeger een boek geschreven over de mogelijkheid om overbevolking tegen te gaan door het steriliseren van de bevolking. Stiekum, via het drinkwater.

  Hij is ook zijdelings betrokken bij de verspreiding van Tamiflu, op dit moment.

  De geruchten dat Tamiflu meer zou zijn dan alleen een griepprik, klinken wat extreem.

  Maar dat het een man is die zijn geweten op een bijzonder laag pitje heeft staan, dat is wel duidelijk. Dat zo’n man de president adviseert, is stuitend. Tekenend voor de moraal van De Grote Verlosser.

 7. Rumsfeld is lid van een kleine groep lieden die ik geen mensen wil noemen omdat zij geen geweten hebben, en daar ook naar denken en handelen.
  In mijn onderzoek naar de geschiedenis van de huidige Westerse patentgeneeskunde ben ik deze ‘machtselite’ voortdurend tegengekomen.
  Ik ben hun strategieën, patronen en doeleinden gaan herkennen.
  Waar zij op uit zijn, is om ons, de ‘useless eaters’ krachtig te reduceren in invloed en aantal.
  Alle middelen zijn daarbij geoorloofd: vaccinaties, medicaties, chemicaliën, chemtrails, e het verpesten van voeding en drinkwater…
  Dit geheel komt neer op steeds dezelfde factoren:
  1. het dom maken van de bevolking (met aspartaam, vaccins, medicaties),
  2. het zwak en ziek maken en tenslotte doden van de mensen,
  en 3. het onvruchtbaar maken (vaccins, pesticiden, verpakkingsmaterialen).

  En nu zijn ze bezig een pandemie te starten.
  Om het doel van een permanente wereldbevolking van 500 miljoen een beetje te laten opschieten. Zie de Georgia Guide Stones…

 8. @theiz [5]:
  “Wetenschappelijke onderzoeken genoeg. Er is echter niet een vergelijkbaar degelijk bewijs die aantoont dat het niet schadelijk is.”

  De links betreffen slechts abstracts en niet de artikelen zelf.
  De relevantie en de waarde van deze onderzoeken kan ik op basis van louter abstracts niet beoordelen.

  Het tweede onderzoek (pseudotumor cerebri) is heel recent en nog niet gepubliceerd.

Comments are closed.