fed_auditDe Federal Reserve criminelen beginnen nu het congres te bedreigen. Via hun afpersingstechnieken die lijken of maffiose toestanden. Ze dreigen met de rente te verhogen als er een audit komt van de Federal Reserve.

Te gek voor woorden.
 
Ron Paul is de pleitbezorger voor een diepgaand onderzoek naar wat de FED werkelijk uitvoert. Ons inziens zeer terecht want de FED is een van de hoofdschuldigen van de crisis waarin de wereldeconomie terecht is gekomen. En die nu in het politieke bestel alleen nog maar meer macht krijgt om de crisis die ze zelf veroorzaakt hebben, “op te lossen”,

 Meer over deze openlijke bedreigingen in:

http://www.thedailybell.com/bellPage.asp?nid=444&fl=1
http://www.reuters.com/article/wtUSInvestingNews/idUSN0945907120090709
Het beste is gewoon om de Federal Reserve per direct op te doeken en de dollar weer door het Amerikaanse ministerie van financiën (Treasury Dept.) te laten uitgeven.

Het topmanagement kan dan worden vervolgd wegens fraude in geschrifte en oplichting en samen gezellig met Bernie Madoff hun laatste dagen slijten.

(Met dank aan Albert)

33 REACTIES

 1. Is het de schuld van de Fed dat geld geen waarde heeft en dat onze vriendjes de banksters mogen bankieren op fractioneel-reserve basis?

 2. Zorro Geithner is vandaag in de Golf aangekomen en hij moet zeggen dat de dollar toch zo goed is en dat ze hun olie-inkomsten daarin moeten blijven steken.
  http://bphouse.com/honest_money/2009/07/13/zorro-est-arrive-dans-le-golfe/

  Geithner must feign inexistent value of dollar
  http://bphouse.com/honest_money/2009/07/13/geithner-must-feign-inexistent-value-of-dollar/

  Geithner is niet van de Fed maar van de treasury. Ja, ik weet het, twee handen op enen buik.

  Het is de schuld van de goevernementen, niet van de centrale banken die van de goevernementen afhangen.

  R. Hartman (NI) [7] reageerde op deze reactie.

 3. Dit verschijnt op mijn twitter

  edmundo
  Heading into downing st for a briefing with the Chancellor and Tim Geithner. Will try to press the US treas sec on the plight of the dollar
  22 minutes ago from Nambu

  Da’s Edmund Conway van The Daily Telegraph
  http://twitter.com/edmundo

 4. @Dikke Leo [5]:
  Er zitten helaas wat hik-ups in de video, maar Inspector General Coleman antwoordt na aandringen van Grayson, dat zij niet weet, waar 9 biljoen USD ($ 30.000/burger) off-balance-sheet transacties van de Fed naar toe zijn gegaan, waarop Grayson tenslotte tegen de voorzitter zegt, dat hij geschokt is.

  “Rep. Alan Grayson asks the Federal Reserve Inspector General about the trillions of dollars lent or spent by the Federal Reserve and where it went, and the trillions of off balance sheet obligations. Inspector General Elizabeth Coleman responds that the IG does not know and is not tracking where this money is.”

 5. Hoe je deze 2 zinnen achter elkaar kan zetten is mij een raadsel.

  “En die nu in het politieke bestel alleen nog maar meer macht krijgt om de crisis die ze zelf veroorzaakt hebben, “op te lossen”,”

  “Het beste is gewoon om de Federal Reserve per direct op te doeken en de dollar weer door het Amerikaanse ministerie van financiën (Treasury Dept.) te laten uitgeven.”

  Waarom niet gewoon de geldpers aan het congres geven? Een congres dat verdrinkt in de wetgeving met bergen porc. Een congres dat ooit oeps zeo toen uitkwam dat ze alle social security geld hadden uitgegeven, toen de premie verhoogden met de plechtige belofte om dit keer wel een spaarpotje aan te leggen en het vervolgens weer allemaal uitgaf.

  Hoe je kunt denken dat als je een gelddrukmonopolie aan een criminele club moet geven, die dankzij de initatie van geweld te dure rotzooi aan machteloze brugers slijt (200k$ per bijstandgerechtigde aan de belastingbetaler aftroggelt), is mij een raadsel.
  Is er soms iets speciaals aan de FED waarom het verkeerde gelopen is? Waarom niet gewoon dezelfde mensen de geldpers laten bedienen, maar ze nu overheid noemen. Gewoon een andere pet opzetten, dat zal de zaak veranderen [sic].
  Het ging niet mis door de naam, of door de mensen die er inzitten, maar omdat hun monoplie met overheidsgeweld werd verdedigd. Hierdoor zakt de kwaliteit van alles in en stijgt de prijs. Maar het maakt niet uit wie er zit of welke pet hij opheeft, of welke naam hij draagt.

 6. De F van FED is Federal terwijl dat het al helemaal niet is. Is een privé bank en is ontstaan uit de Rockfellers, Warburg, Rothschield, en nog een paar van die prettige mensen. Zij zijn ook de NWO; zij bepalen de oorlogen met wie, wanneer en hoelang. Het maakt hun niet uit wie er wint; verdienen doenen ze sowieso. De FED is een criminele club met criminele praktijken die met hun tengels overal inzitten (ook in het congres). Zij bepalen de politiek. Ooit wilde een president van ze af; is m niet gelukt. Ik kan het nu even zo snel niet vinden. Boek van Peter Stuiveberg maar eens lezen, dan worden veel dingen duidelijk voor jullie.

  pcrs [18] reageerde op deze reactie.

 7. Reuters is CFR en is opgekocht door de Rothschild’s!!
  Al het gecontroleerde en gemanipuleerde goudnieuws gaat via Reuters of Bloomberg! Kijk alleen al naar de domme berichten op kitco.com… zo doorzichtig, verdeel en heers via nieuwsberichten..

  AUB kom niet aanzetten met een Reuters bericht, want dat is indoctrinatie nieuws! Dat neemt niemand serieus die de forums heeft gelezen hoe het wereldje werkt…

  Hier is het bewijs…
  http://www.youtube.com/watch?v=vmB6TIX8uZw

  Verder is onderstaande interessant..

  http://www.youtube.com/watch?v=rwGinJLM-E0&feature=related

  Hier Arnold, Warren en Jacob op de foto…LOL
  en ook Rothschild met Prescot Bush (papa van George sr. en opa van George jr.)

  Die broer van George had een functie voor de beveiliging van het World Trade Center in New York schijnt…

  Spy-Nose [16] reageerde op deze reactie.

 8. @Rothschild [13]:
  Thanks.

  @Rothschild [14]:

  http://www.youtube.com/watch?v=CG4l9vGfXIw&NR=1

  Er duiken twee namen op uit de geschiedenis (7’40”):
  Adam Weishaupt en Albert Pike.

  Is er volgens u betrouwbare lectuur over hun geesteskinderen op het internet?

  “There has been Anti-Semitism, the Nazis, Hitler, Auschwitz, but was that their fault? They see but one thing: we have come and we have stolen their country. Why would they accept that?”
  Quote van Nahum Goldmann in Le Paradoxe Juif, pp. 121-122.
  Rothschild [17] reageerde op deze reactie.

 9. @Spy-Nose [16]:

  Betrouwbare lectuur over hun geesteskinderen?
  Nee, voor mij is niks betrouwbaar en die gedachte moet je verder brengen in de zoektocht.

  Samual, Prescot, George sr., en George jr., dat is een lange onafgebroken machtslijn waarbij Samual al contacten had met Rockefeller..

  Het zijn geïsoleerde mensen met absolute macht maar dat komt vanzelfsprekend niet op het nieuws omdat zij het ten slotte bepalen…Betrouwbare info zal niet of moeilijk te krijgen zijn…
  Het gaat erom om gebeurtenissen (via CFR) te rijmen met wat er in werkelijkheid gebeurt (realiteitstoetsing).
  Als er op veel vragen geen antwoord wat gegeven, betekent dat er aan getwijfeld moet worden en bij 911 is dat gigantisch…

  Met geld kun je werkelijk de wereld creëren zoals je die wil. Mensen indoctrineren via je eigen media en laten geloven dat Bill Gates de rijkste man is/was ect.. Mensen laten geloven dat terroristen achter 911 aanzitten…wie dat nog denkt is goed geïndoctrineerd.
  Spy-Nose [19] reageerde op deze reactie.

 10. @MareJane [12]:
  Een paar mensen kunnen nooit zoveel macht hebben als niet een hele grote groep ‘brave burgers’ het geweld steunt dat het mogelijk maakt. Ipv je blind te staren op illuminatie en Rockefellers misschien goed te kijken naar je eigen steun van de initiatie van geweld. Want als je voor democratie bent en dus voor dwang van je medemens een gedeelte van zijn leven op te offeren voor jouw doelen, dan ben je er zelf de oorzaak dat bepaalde mensen ongelofelijke macht verkrijgen.
  Dan maakt het verder niet uit hoe de poppetjes heten. Het begint bij het goedkeuren van de initiatie van geweld door Jan met de Pet. Dat maakt het mogelijk, op dat moment verkoopt hij zijn ziel: als hij in principe het gebruik van dwang op zijn medemens niet meer afkeurt en voor een politicus stemt.

  Spy-Nose [19] reageerde op deze reactie.

 11. @Rothschild [17]:
  “Nee, voor mij is niks betrouwbaar en die gedachte moet je verder brengen in de zoektocht.
  Samual, Prescot, George sr., en George jr., dat is een lange onafgebroken machtslijn waarbij Samual al contacten had met Rockefeller.

  Het zijn geïsoleerde mensen met absolute macht… Betrouwbare info zal niet of moeilijk te krijgen zijn…”

  Die Samual en consorten kunnen in hun eentje nooit zoveel macht verzameld hebben als ze feitelijk hadden.
  Dat zegt @pcrs [18] ook al:

  “Een paar mensen kunnen nooit zoveel macht hebben als niet een hele grote groep ‘brave burgers’ het geweld steunt dat het mogelijk maakt.”

  Dat gaat altijd via beïnvloeding, massapsychologie. En de sterkste organisaties op dat gebied zijn religies en met name in Eurabie en N.-Amerika de Joodse en Christelijke religies.

  En als ik lees, dat Paus Ratzinger namens de katholieke kerk zijn “excuses” maakt aan het Jodendom wegens schending van humanitaire rechten en de Holocaust, begint het bij mij toch behoorlijk onaangenaam te kriebelen. Hij had net zo goed zijn excuses kunnen maken aan het adres van de Islam. Bovendien hebben Joden en Islamieten zich ook schuldig gemaakt aan schendingen van mensenrechten.

  Maar ik heb nog nooit gehoord, dat een Jood of Islamiet zijn excuses aan andersdenkenden maakte. Ratzinger en zijn miljard adepten lijken hun langste tijd wel gehad te hebben, zeker als het alleen aan die andere religies zou liggen.

  Overigens werden de historische figuren Weishaupt en Pike volgens mij niet voor niets expliciet genoemd.

  De eerste wordt wel aangeduid als de oprichter van de Illuminati en de tweede was een Freemason hotemetoot, allebei geheime organisaties (net als de CFR, de Bilderbergers, de Skulls&Bones, etc.).

  En wat 9/11 betreft, dat begint toch steeds duidelijker te worden. Zie ook de draad “Doorbraak in aanslagen 911” en de links naar andere websites.

  Het wijst steeds in dezelfde richting.
  http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/fiveisraelis.html

 12. Ik vind de kracht en doorzettingsvermogen van Ron Paul gewoon echt ongelovelijk. Die man is voor mij gewoon een held. Je zou denken dat het na de verloren primaries afgelopen zou zijn met zijn invloed, maar dat is zeker niet het geval, als deze wetgeving aangenomen wordt schrijft hij gewoon geschiedenis. Het perfecte voorbeeld van hoe gerichte akties meer effect hebben. De strijd naar vrijheid zou gewoon een lappendeken van gerichte akties moeten zijn. Dat hele grootte succes komt dan vanzelf wel.

 13. @Spy-Nose [4]: Shaw zei het mooi: the choice between the corrupt few (FED) or imcompetent many (congres en daarmee wij het plebs).

  Persoonlijk heb ik meer vrees voor de domme massa dan de corrupted few, maar ik geef toe dat het kiezen is tussen twee kwaden.

  Ik hoop dus dat de wet het niet haalt!

  Spy-Nose [22] reageerde op deze reactie.

 14. @Armin [21]:
  In dit geval begint het er nou juist op te lijken, dat die “domme massa”, althans het Congres (niet wij dus) slimmer is geworden. Of zit jij hier een beetje arrogant te slapen?

  Wat men zich in het Westen ook nog maar nauwelijks realiseert is natuurlijk, dat Amerika al sinds halverwege de 19e eeuw de facto een Zionistische staat is.

  De meesten weten ook niet, dat het Zionisme eigenlijk al zo’n 3 millennia in praktijk gebracht wordt.

  Hoe dom kan de massa zijn. 🙂

 15. Zionisten zijn in tegenstelling tot de gewone Joodse man of vrouw het gevaar voor de vrije wereld dat zijn de zionisten maar even On-topic graag.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Reserve_Transparency_Act_of_2009

  Ron Paul voor de echte libertijnen onder ons en niet de pseudo libertijnen zoals Alexander Pechtold en de zijnen of die pseudo libertijnse tegenhanger Marc Rutte

  Ron Paul is bezig met de Federal Reserve Transparancy Act dat een audit van de FED en later op basis van de uitkomst van die audit ontmanteling van die FED voor elkaar te krijgen. Mooi dat er in de VS zo’n initiatief is maar hoe staat het erbij in ons polderlandje? Laten wij Nout Wellink en vooraanstand Bilderberger en CFR lid ermee wegkomen dat straks Wouterke Bos als zijn opvolger er vandoor gaat met onze belasting gelden.

  Ik weet nog niet hoe maar wij libertijnen hebben een echt aansprekende man of vrouw nodig die onze boodschap kan en wil overbrengen bereid zijn het risico te lopen te eindigen als een zekere kale profeet in 2002 voor hem of haar.

 16. “hoe staat het erbij in ons polderlandje?”

  Beroerd. Wij schrijven er over. Micha Kat is een van de mensen die er over bericht: http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7153. Anderen schrijven er over.

  Supertramp heeft een song: Crime of the Century. Maak er maar wat meer van. Deze oplichting is zo groot dat zelfs de “besten van de besten”, want dat zijn toch de mensen die geacht worden ons te vertegenwoordigen, niet in de gaten hebben wat er aan de hand is (alhoewel ?).

  En wat die politiek betreft: “we” hebben geen aansprekend persoon nodig, “we” moeten wakker worden en het niet langer meer pikken ! Niet één, maar allemaal. We´re mad as hell and we don´t take it any more.

  Beinvloed je omgeving. Ga niet wachten op de volgende kale, die sowieso niet lang te leven zal hebben, “we” moeten allemaal die kale man worden, als het ware. Verandering moet bottom-up gebeuren, kale top-down mannen hebben het nakijken.

  Spy-Nose [25] reageerde op deze reactie.

 17. Ok we zijn het er over eens de zogenaamde nationale euhum… centrale banken die moeten ook in Europa aanpakken, vraag is hoe en met welke middelen. De Alex Jones methode is not done, maak je je alleen belachelijk mee, je zult zowel de hoger opgeleiden als de man in de straat moeten overtuigen om twijfel te hebben en aan te geven dat ze wel degelijk een stem kunnen hebben mits ze die ook opeisen. Soms moet je provoceren om de aandacht te trekken van de dit slapende volk genaamd Hollanders, dumb it down voor het gewone ‘volk’ dat zich nu vermaakt met Show Nieuws van Albert Verlinde en Ivo’s Niehe’s TV Shows.

 18. @Spy-Nose [25]:
  @Anthony [26]:

  Als men zich inspant om de slechts voor een piepklein deel gebruikte hersencellen een beetje beter te benutten, kan men weten dat het hier niet jofel is. Maar ja, zoals Anthony al aanduidt laat men zich liever vermaken door brood en spelen, wat natuurlijk prima is, moet men zelf weten, maar ze moeten me over zoveel tijd niet aankomen met “ich habe es nicht gewusst” want dan schiet ik hard in de lach.

  “Ich hätte es wissen können aber der Balkenende hat gesagt das alles paletti war”.

  Carry on, citizen.

 19. Hmm dan maar contra guerilla marketing technieken toepassen? Geen fluwelen handschoen aanpak maar gaan voor de knockout. Dat velen te dom zijn om voor de duvel te dansen wil nog niet zeggen dat ik maar op mijn handen moet gaan zitten duimen te draaien, no way, not on my watch. Zoals ik al eerder aangaf enough is enough, no more

  Andre [30] reageerde op deze reactie.

 20. Overigens heeft Ron Paul nu 270 co-sponsors en dat zijn er al veel meer dan ik had mogelijk gehouden. Hij zou er 290 nodig hebben om zelfs een veto te kunnen doorbreken.

Comments are closed.