person_balkenendeobamaPresident Barack Obama heeft uw president Jan Peter uitgenodigd om naar de G20-top in september in Pittsburch te komen om te luisteren naar de gesprekken van de 20 groten der aarde!

 
NOS:

Obama nodigt premier uit voor G20

President Obama heeft Nederland voor de G20-top in september in Pittsburgh uitgenodigd. Obama deed dat tijdens het gesprek dat hij vanmiddag in het Witte Huis had met premier Balkenende. Die heeft de uitnodiging aanvaard.

Nederland had al eerder laten weten dat het graag bij de top aanwezig zou zijn. Balkenende en Obama spraken ongeveer een half uur met elkaar in Washington. Daarna schoven minister Verhagen van Buitenlandse Zaken en zijn Amerikaanse ambtgenoot Clinton aan bij het overleg.

Op de agenda staat onder meer de oorlog in Afghanistan en de inzet van de Nederlandse troepen daar.

10 REACTIES

 1. Zie hier: http://www.nu.nl/algemeen/2041763/nederland-mag-aanschuiven-bij-g20.html

  Wat een hoop geslijm van beide kanten :/

  Zie, http://www.elsevier.nl/web/10241113/Nieuws/Laatste-24-uur/Premier-wil-wel-meedenken-over-Guantnamo-Bay.htm
  “Tot nu toe weigerde Nederland gedetineerden over te nemen, maar vandaag zei Balkenende dat ‘er in ieder geval een oplossing moet komen en dat Nederland wil meedenken en meewerken aan een oplossing.'”

  Aanvullend van Nu.nl (zie 1e link)
  Als de sluiting vastzit op enkele gevangenen, dan zal Nederland het nog eens bezien”, zei Balkenende.

  Hoppa, een paar woordjes en onze premier is verkocht. Betrouwbare hap. Nu kijken wat de kamer gaat doen.

 2. Op de agenda staat oa.?

  Afghanistan, onverminderde trouw aan Amerika, afghanistan, Nederland gaat daar niet weg, Afghanistan, etc.
  En, Balkenende houd de deur op een kier naar Obama. Dat is pas lachen in het journaal.

 3. Tevoren hoorde je de NL massamedia steeds over de “Hague Invasion Act”, het “recht” van de Amerikanen om aangeklaagde Amerikaanse militairen uit Den Haag te komen “bevrijden”.

  Nu slijmbal-Balkenende alleen maar kulverhalen komt ophangen, hoor je er niets meer over. Er wordt niet eens naar gevraagd. Buhhhhhh. Stelletje laffe zeikers daar allemaal.

  Zum kotzen.
  Andre [5] reageerde op deze reactie.

 4. @Spy-Nose [3]:

  “Zum kotzen.”

  Inderdaad. Normaliter staat de tv hier niet aan, maar vanavond wel vanwege een logerend familielid die van die vastgeroeste patronen heeft en derhalve om 8 uur naar het hoernaal van de Nationale Omroep Soosjalisten wil kijken. Vang ik in het voorbijgaan op dat die omroeper van wie de uiterste houdbaarheidsdatum al behoorlijk lang gepasseerd is, iets van Flipje Friekje of zo, nogal enthousiast reageert op deze fantastische geste van die Obamarama.

  Inderdaad, zum kotzen. Een hele emmel vol.

 5. @flap [4]:
  Nee hoor. Slechts een cerebrale opripsing dit keer. Op de een of andere manier ben ik behept met het idee-fixe, dat het toch nuttig kan zijn mijn gedachtegang hier even te deponeren.

  @Andre [5]:
  Ja, en Freriks probeert nog even een half afgekloven lekkend bedorven chocolade-ijsje als vers door het venster van de poppenkast te verkopen.
  Andre [7] reageerde op deze reactie.

 6. Dat heeft Jen Peeter er toch maar mooi uit weten te slepen voor ons nederlanders 🙂 !
  “We” mogen meeluisteren in Pittsburgh in ruil voor miljoenensmijterij naar imperialistische machtsspelletjes in Afghanistan of het in bewaring houden van religieus gestoorden in Nederlandse cellen.

  Het viel me wel op dat ie er minder als een schooljongetje bijstond deze keer.
  Deze keer was hij getransformeerd tot de streng kijkende en degelijkheid uitstralende staatsman met dank aan allerlei imagotrainertjes.
  Jammer dat je zo door die facade heen kunt kijken.
  Een oncharismatische sukkel blijft nou eenmaal een oncharismatische sukkel.
  Wat op zich natuurlijk niet erg hoeft te zijn als je dan maar een aantal morele waarden en normen in je donder hebt zitten……

  flap [9] reageerde op deze reactie.

 7. @GB [8]: of het in bewaring houden van religieus gestoorden in Nederlandse cellen.

  Was het maar zo. Deze lieden worden na jaren van eenzame opsluiting en martelingen e.d. met een vluchtelingenstatus losgelaten in ons gastvrije landje.

 8. JP geilt op machtiger mannen dan hijzelf is (huhhh?). Nu is dat sowieso al niet moeilijk, aangezien een goed getrainde vuilnisophaler al meer macht heeft dan hij. Denk aan vuilnis wat niet in de kliko hoort, daar kun je krachtig -en terecht- op aangesproken worden en de kliko wordt dus niet geleegd.Dus lesje geleerd en de vuilnis wordt op e.a. manier aangeboden bij de gemeentewerf.
  Zo niet in NL hoogste kringen. We zeggen dit, we ontmoeten “God”, of wat daarvoor moet doorgaan, en we zitten tot onze elleboog in de ….. van Obama. Wat een zielige vertoning. Moeten we bijna 70 jaren boeten of tot in de eeuwigheid omdat de Americanos ons toen hebben geholpen? Volgens mij hebben we die schulden al wel …x ingelost, dus dat hoeft niet meer. GB-gevangenen hier? In onze democractie? Waar iemand pas on-/schuldig is na bewezen onschuld/schuld? Krijgen die gevangenen dan hier een fair proces? of is t America (the most democratic nation in the world hahaha) die het hier voor het zeggen heeft? Dat kan gemakkelijk hoor, want met n onderdanige/kruiperige JP (en natuurlijk ons kabinet) kan dat natuurlijk ook zo zijn. Maar gelukkig hebben we door ons allergeprezen Albayrak geen gebrek aan gevangenissen. Dus laat maar komen die hap, maar mag t deze keer dan eens, a.u.b. eens een keertje, op onze voorwaarden? Eerlijk proces en dan wel richting America voor naturalisatie, want die hebben die lui al of niet terecht (ik denk niet terecht) opgepakt. Of heeft JP dat ook by the way and by accident beloofd aan de zeer gladde Obama. pff, dat we ze opvangen, subsidietje geven en meteen een huisje (ten koste weer van ons eigen volk wat al 6 jaar op de lijst staat voor een armetierige flatje). Hoe kan een mens verworden om wat macht, en hoe kan een mens zijn geloof en zijn daden toch in overeenstemming krijgen.Ik vind t knap. Ik zou t niet kunnen, maar ik zou t überhaupt niet kunnen, ondanks een geloof wat mij alleen op zondag laat geloven, de rest van de week mag ik gewoon een crimineel zijn. Beetje kerkdienstje en ik ben weer vrij van alle schulden, joepie

Comments are closed.