ben_lenin_bwcoverHet mooie van Internet is dat zo’n beetje alles wel ergens te vinden is. Zo blijven TV opnames hangen op servers en PC’s, jarenlang. En dat is mooi, want vroeg of laat duikt dat weer op. Zo ook in het gevalletje Ben B. uit de US of A.Deze meneer, die op dit moment de voorzitter van het stelsel van federale banken is (de FED), waaraan trouwens net zo min als aan jou of mij iets federaals is te herkennen, heeft door de jaren heen wat uitspraken gedaan in de trant van dat het allemaal wel meevalt, dat de economie sterk is, dat er geen sprake was van een huizenbubble etc etc etc.

Omdat het geheugen van de meeste mensen niet zo verschikkelijk goed is, is het daarom denk ik wel handig om deze video even te bekijken, met een handvol uitspraken van de bewuste meneer netjes op een rij gezet.

Uit die uitspraken blijkt, dat de meneer gewoon een errug slechte voorspeller is. Dat kan ook niet anders, want hij is net als de meeste hotemetoten annex bobo’s van de soort die denkt dat hij de markt naar zijn hand kan zetten. En laat dat nou nét niet gelukt zijn.

De vraag is dus voor hem en alle andere bobo’s die liegen dat het gedrukt staat (of beter gezegd gefilmd staat): hoe lang moeten we jullie lamlendige bullshit nog aanhoren terwijl jullie systematisch onze zakken rollen ???

[HTML1]

10 REACTIES

 1. Wij hebben hier ook zo’n clown die naar de naam Wouter B. uit A. luistert. Die zei 1 maand voor dat de boel in elkaar donderde dat de crisis hier toch echt niet kon gebeuren.

  Als je het op een rijtje ziet is het niet veel meer dan obligate mooi-weer-praatjes. Ben Barnanke moet wat zeggen, en de “sheeple” slapende houden…

 2. Gewoon maar even en proefballonnetje…

  Ik had laatst een interessante gedachte in het domein overheidsfinancien+belastingen+financiele crisis:

  Breid de trias-politica uit met een vierde gescheiden macht, met de volgende aspecten:

  1. Scheiding tussen toezicht op financiele markten/instellingen en de geldpers.

  2. Scheiding tussen schatkistbewaarder en de uitvoerende macht.

  Punt 2 is effectief eigenlijk het verminderen van de macht van de heersende politieke invloeden op overheidsfinancien-beleid.

  De functionaris zou bijvoorbeeld benoemd/voorgedragen kunnen worden door het staatshoofd, met op de (voorgedragen) functionaris een wrakingsveto voor de senaat.

  Wat denken jullie ervan?

  Spy-Nose [3] reageerde op deze reactie.

 3. @F1L0S00F [2]:
  “Breid de trias-politica uit met een vierde gescheiden macht, met de volgende aspecten:”

  Hoezo “breid de Trias uit” ? NL past de Trias niet eens toe, zoals de verstrengeling van wetgevende en uitvoerende macht binnen de regering en van wetgevende en rechtsprekende macht in de Raad van State.

  In Nederland wordt de staat effectief gecontroleerd door het internationale bankkartel o.l.v. de B.I.S. in Basel en de CFR, waarvan Nout Wellink de zetbaas bij DNB is.

  Gisteravond zag men, dat Wouter Bos zich versprak in een uitzending van Reporter, toen hij de president van DNB “Nout” noemde (Hij wist, “dat “Nout” in interviews wel eens geklaagd had….”, zie laatste link op 13′ 22″).

  http://www.uitzendinggemist.nl/index.php/serie?serID=1999&md5=b80d5de1a64042d76d3978fa1ea9185a

  http://player.omroep.nl/?aflID=9812935

  Nout zal hem straks een internationale financiële positie inschuiven.

  Daarom zal Wout ING, waarvan op dit moment de stand € 42 miljard debet is, te allen tijde te hulp schieten met NL belastinggeld.

  Scheiding van machten? Onbestaanbaar in het zionistische wereldstelsel, dat zich feitelijk al eeuwenlang aan het ontwikkelen is.
  Rothschild [4] reageerde op deze reactie.

 4. @Rothschild [4]:

  Er zit een (rente?)marge in. Volgens Zembla was het in april 2009 al € 43 miljard.

  http://zembla.vara.nl/Afleveringen.1973.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=12908&tx_ttnews%5BbackPid%5D=1974&cHash=108e73dc36

  Bijna iedereen in dit land schijnt te denken, dat NL een democratische rechtsstaat is, waarin de macht democratisch gekozen wordt. Dat is een betreurenswaardig misverstand.

  NL is onderdeel van een internationaal bancair netwerk, waarin de macht wordt bepaald door een klein aantal gigantisch rijke clans, dezelfde die de macht in Amerika, City of London Corporation en Vaticaanstad bezitten.

  Verkiezingen, revoluties, oorlogen en staatsvormen veranderen daar niets aan.

  Alle woordvoerders zijn marionetten van die supermachten, inclusief helicopter-Ben.
  Rothschild [6] reageerde op deze reactie.

 5. Shameless plug van artikelen van mijn hand waarin Aaron Russo een rol speelt:

  http://www.vrijspreker.nl/wp/2007/03/grondwettelijke-criminelen-van-de-vs/#more-49370

  http://www.vrijspreker.nl/wp/2007/08/aaron-russo-op-64-jarige-leeftijd-overleden/#more-50164

  @Spy-Nose [8]:

  Ik meende dat ik ooit een artikel had geschreven daarover – gezocht en niet gevonden. Maar het klopt wel wat je zegt. De verbinding met de City of London en Vatikaanstad is in deze ook interessant..

  Spy-Nose [10] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.