ShockJa, ik ben in shock. Ik dacht namelijk dat ik het al verwerkt had, maar toen ik hoorde dat al de volksvertegenwoordigers Nederland hadden verraden door het verraad van Lissabon te ratificeren, ging ik onderuit. Oorspronkelijk dacht ik nog: Laten we er maar van maken wat er van te maken is.

Maar, en dat had ik niet moeten doen, toen ik het artikel van koningin Beatrix die “Eedbreuk” gepleegd heeft, weer onder ogen kreeg, werd het me te veel. Toen realiseerde ik me pas echt dat het afgelopen is met “ons soeverein landje”!
 Ik viel in shock.
Volgens Wikimedia is dat:
“Een shock is een acute levensbedreigende toestand waarbij de druk in de bloedvaten te laag is om de vitale lichaamsfuncties in stand te houden. De doorbloeding en dus de zuurstofvoorziening van het hart, de hersenen en andere organen komen hierdoor in het gedrang wat snel resulteert in het afsterven van cellen. De klassiek geneeskundige definitie van het begrip luidt: Een shock is een discrepantie tussen het vaatvolume en de vaatinhoud.”

 Het is natuurlijk duidelijk dat dat de schuld en verantwoordelijkheid is van de TV en media die deze berichten gekleurd aan mij hebben overgebracht.
Ik heb dan ook recht op een aanzienlijke schadevergoeding.

Natuurlijk ga ik daar een claim voor indienen. Gelukkig worden in dit rare land precedent ontwikkeld door mensen die een claim indienen omdat ze op koninginnedag (vrijwillig)  naar de TV gekeken hebben.

Om mijn miljoenen-uitkering zo goed mogelijk te doen slagen, vraag ik graag advies aan onze lezers. De uitkering zal dan ook gebruikt worden voor de verbetering van de Vrijspreker. Een beter doel kan ik me niet voorstellen!

2 REACTIES

  1. Beste Huub, Waar is de link voor het aanvragen van die schadevergoeding? Want ik heb dat geld veel harder nodig dan jij. Bovendien heb ik een dubbele shock. Niet alleen door die aanslag op onze koningin, maar nog veel erger door die mensen die daardoor in shock zijn geraakt en daar nu een schadevergoeding voor willen hebben.
    Weet je trouwens hoeveel schadevergoeding je krijgt per shock? En geldt die schadevergoeding ook als je het niet op tv hebt gezien maar op youtube en is het dan mogelijk geld te krijgen voor elke keer dat je het filmpje hebt afgespeeld? Of krijg je alleen maar uitbetaald per schokkende gebeurtenis? In het laatste geval wil ik drie keer uitbetaald hebben, want nu ben ik ook al in shock omdat jij in shock bent.
    Van harte beterschap trouwens 🙂

  2. Ik ben in een chronische shock terechtgekomen, dus heb recht op arbeidsongeschiktheids uitkering. Kan nog met moeite het nieuws lezen, uiteraard het echte nieuws. Maar ik heb ook nog een chronische verontwaardiging en daar kom ik alleen maar dieper in te zitten. En ik snap al helemaal niks meer van de drijfveer van onze regerende elite. Ik denk vaak, waar lijden die dan chronisch aan, snap er niets van,

Comments are closed.