zondag, 19 juli 2009
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Max Kaiser: ‘Goldman Sachs Are Scum’

max-headroomMax Kaiser is een financiëel analist woonachtig in Parijs. Hij is niet iemand die een blad voor zijn mond neemt en laat daarom al tijden lang in viral video’s en in TV interviews in de mainstream media luid en duidelijk horen wat zijn ideeën zijn over de gang van zaken betreffende de financiële puinhoop in het algemeen en die in de VS in het bijzonder.Onlangs was hij in gesprek met bankster spreekpop Moncef Rouhou, op France 24. Ook nu weer spatten de vonken er van af. Zo vindt hij dat Paulson en de hele Goldman Sachs kliek die de VS in feite in de handen heeft, financiële terroristen zijn, een mening die ik met hem deel. Deze mensen zouden voor hun daden ter verantwoording geroepen moeten worden, maar helaas helaas, ze kunnen gewoon doorgaan met hun verachtelijke immorele spelletje: het financiëel uitzuigen van anderen.

Hieronder een tweedelige video van het interview. In deel 2 stelt Kaiser voor om wereldwijd over te gaan op de goudstandaard; Moncef Rouhou vindt dat niet zo’n goed idee (goh waarom zou dat zo zijn ?). Vergeet niet het geluid goed hard te zetten zou ik zeggen.

Way to go, Max !!

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Belastingen, Economie, Internationaal, Libertarisme, Overheid, Politiek, Rechten, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Bon Vivant schreef op : 1

  De Franse professor vind dat wij “government” en “integrity” nodig hebben om het financiele systeem te reorganiseren. Ik zie niet in hoe die twee samen gaan. Jammer dat Keiser zich als een relnicht gedraagt, ik ben het wel met hem eens.

  Laat al die kudtbanken maar lekker failliet gaan. Anders krijg je nog meer banken a la ING waar de arrogantie na de bail out drie keer zo erg is als er voor. Kortom wie nog spaargeld over heeft: koop goud.

  Spy-Nose [3] reageerde op deze reactie.

 2. nibu schreef op : 2

  Ik vind ‘em goddelijk!!!!

  Leve Max Keiser!!

 3. Spy-Nose schreef op : 3
  Spy-Nose

  @Bon Vivant [1]:
  De Franse professor vind dat wij “government” en “integrity” nodig hebben om het financiele systeem te reorganiseren. Ik zie niet in hoe die twee samen gaan.

  Precies. Maar krijg Bos en Wellink (ECB- en BIS-member !!) maar zover, dat ze ING willen laten omvallen.

  Keiser praat zo snel, dat ik de video’s twee keer moest afspelen. Maar hij heeft groot gelijk. We hebben te maken met financiele terroristen, veel erger dan 9/11- en Amerikaanse (Irak-)oorlogsmisdadigers in Washington en New York.

 4. Michel schreef op : 4

  De man neemt zich geen blad voor de mond.

  And I like it!

  Dat geblaat van het apepakje aan de andere kant was zo makkelijk onderuit te halen, dat je het bijna zou laten zitten als je er bij had gezeten.

  We moeten de afschuwelijke bankensector nieuwe integriteit gaan geven door een wereldpolitieke-bankiers organisatie op te gaan richten. Juist jah…….

 5. Rothschild schreef op : 5

  Die Franse professor heeft enge ideeën…

  Ideeën die ook nog wel eens waarheid kunnen worden omdat wij daar geen invloed op hebben, dat is het enge…

 6. Albert S. schreef op : 6

  Goldman Sachs zijn gewoon een stel gangster banksters die niet hard genoeg kunnen worden worden aangepakt. Allereerst laat je deze banken allemaal failliet gaan en dan breng je al deze financiële criminelen voor het gerecht en kunnen ze Bernie Madoff vergezellen voor 150 jaar. Hank Paulson, Timothy Geithner, Larry Summers, Ben Bernanke en de grootste Don: Alan Greenspan.

 7. alex schreef op : 7

  u heeft alweer een crosscripting aanval op uw site!

  dit gebeurd vaker hier, vermoedelijk is vrijspreker gehackt afentoe!