De aankondiging “veel plezier” laat maar ik achterwege..

[HTML1]

15 REACTIES

 1. Weer leuk als altijd. MK’s visie snijdt hout. De nieuwe adel van bankiers mag de nieuwe horigen financieel volledig uitzuigen. Net als hier. En net als in IJsland, waar ik de bevolking groot gelijk geef dat zij niet willen betalen voor de schulden van frauderende IJslandse bankiers. Laat de Icesave klanten maar het heen-en-weer krijgen. Als je speculeert en het gaat fout, moet je in de spiegel kijken en niet bij de staat gaan klagen.

  Wat gaat er hier gebeuren over pakweg 2 maanden als de belastinginkomsten tegenvallen, de werkloosheid oploopt, alle mislukte staatsprojecten nog meer geld nodig hebben en de bankiers weer aankloppen voor extra geld en het laatste model Gulfstream?

  Ben ik nou de enige die van mening is dat Barack Obama, gewoon George W. Bush is, in vermomming?
  Andre [2] reageerde op deze reactie.
  Spy-Nose NI [5] reageerde op deze reactie.

 2. @Bon Vivant [1]:

  “Ben ik nou de enige die van mening is dat Barack Obama, gewoon George W. Bush is, in vermomming?”

  Nee, je bent niet de enige. De bewijzen zijn niet moeilijk te vinden. Voorbeeld: Bananaman weigert het om de Bush-policy betreffende Oost Europa te veranderen: de VS gaat rustig door met het plaatsen van raketten in Polen en Tsjechië, daarmede een nieuwe koude oorlog riskerend.

  http://tinyurl.com/l5sggf , zoek op “missile”, of blader naar onderen, de geel aangestreepte text. Met dank aan http://www.antiwar.com , Justin Raimondo.

 3. “Ben ik nou de enige die van mening is dat Barack Obama, gewoon George W. Bush is, in vermomming?”

  Ben ik nou de enige die van mening is dat het geen hol uitmaakt wie er zit?
  Men creëert een positie waar degene die hem bezit absolute macht kan uitoefenen over het grootste legerapparaat ter wereld.
  Een soort “lord of The Rings” dus.
  One ring to rule them all.
  En dan vinden we het vreemd dat er allemaal megalomane evil types op afstromen.
  Natuurlijk heeft deze positie aantrekkingskracht op de meest evil types op aarde.
  Wat had je anders verwacht?
  Het is niet de persoon, maar de stoel die afgeschaft moet worden.
  Ook al zou er 1 soort van Ron Paul op plaats nemen voor 8 jaren. Dan nog moeten we het afschaffen voor de mogelijk 100en psychopaten die er daarna op gaan zitten.

  Spy-Nose NI [5] reageerde op deze reactie.

 4. Het is ongelofelijk dat dit niet in het nieuws verschijnt.
  Tegelijkertijd ook weer logisch natuurlijk.

  Maar hey!

  Dit is echt niet normaal wat Goldman Sachs of wie dan ook aan het doen is!!!

  Ze beroepen zich op een wet van 1913 en gaan stug door met 0,5 triljard door te sluizen.

  Waarom komt er geen revolutie, moeten mensen eerst uit hun droom gehaald worden voordat het te laat is!

 5. @Bon Vivant [1]:
  “Ben ik nou de enige die van mening is dat Barack Obama, gewoon George W. Bush is, in vermomming?”

  @Liberty 5-3000 [3]:
  “Een soort “lord of The Rings” dus.”

  Het IS de Lord of the Ring, de oorspronkelijke welteverstaan, dezelfde die de Three Cities (City of London, Washington DC en Vatican City) beheerst, t.w. die van de families Rothschild, Oppenheimer, Warburg en Schiff en hun co-optanten, sc. Morgan, Cohen, Rockefeller, Kuhn & Laub en Goldman Sachs.

  Deze lieden bepalen met hun geheime organisaties zoals de Illuminati, Freemason, Skull & Bones, al sinds jaar en dag het lot van deze wereld.

 6. Wel lachen hoe die Max met Dollars aan het strooien is.
  Als je alles goed nagaat dan is dit niet zo erg allemaal.
  Kijk, begrijp me niet verkeerd, dat een land enorme schulden heeft is natuurlijk niet goed. Echter leven we in een wereld waar inflatie nodig is.
  Nu zit men wel allemaal op de VS te schelden maar vergeet China even niet. Ik geloof dat China veel meer inflatie crieert dan de VS en met hogere bedragen smijt dan de VS. Het is duidelijk dat de gold bugs goud natuurlijk willen zien stijgen. Echter zien ze iets belangrijks over het hoofd.
  M1 of M3. M1 is niet daadwerkelijk crieeren van dollars! Vergeet dit even niet mensen. Vandaar dat er niet zo veel Dollar rolt op dit moment. Deels heeft dat uiteraard te maken met het besef van de Amerikanen dat ze niet eindeloos kunnen spenderen en nu dus bezuinigen. Maar goed, het gaat hier om T-Bonds en zolang geld niet rolt zul je ook geen inflatie of zoals men iedere keer roept Hyperinflatie zien. Groot verschil dus tussen M1 en M3. Dan nog even iets belangrijks. Vorig jaar Oktober heeft de FED ( Ben Bernanke ) wel even 100 miljard dollar uit de markten gehaald. Hier hoor je Max keiser en de gold bugs ook niet over. Ga er maar van uit dat de FED hyperinflatie zal bestrijden en neem maar van mij aan dat ze meer dan genoeg middelen hebben om dat te doen. Dus gold bugs, ga lekker in een hoekje zitten voorlopig de komende 2 jaar want goud gaat toch echt niet naar de 2000 dollar per ounce. Laat het geld maar eerst een rollen.

  Spy-Nose NI [7] reageerde op deze reactie.
  Andre [8] reageerde op deze reactie.

 7. @waarheid [6]:

  “Ik geloof ”

  Jij wel – maar daar red je het hier niet mee. Geloven is een slecht substituut voor “niet weten”.

  Ik heb elders op deze site afgelopen week al een keer haarfijn uitgelegd waarom er op dit moment geen sprake is van noemenswaardige inflatie in de VS, om over deflatie nog maar te zwijgen. Kort gezegd komt het er op neer dat de M1 money multiplier laag is omdat de banken hun nieuw verkregen geld terug in reserve bij de FED zetten. Hierdoor geraakt het nieuwe geld (de monetary base is in een jaar tijd zo’n beetje verdubbeld) niet in de economie. Nog niet. Vroeg of laat gebeurt dat wel, en dan krijg jij de door jou onterecht bewierookte inflatie, ook wel bekend als latente belasting. En daar zijn “we” blij mee, niet ? Wie zit er nou níet te wachten op computers die hetzelfde kunnen maar toch steeds duurder worden ??

  @Spy-Nose NI [7]:

  Het hardnekkige idee dat inflatie goed is, is een idee dat wordt aangehangen door de adepten van een zekere meneer Keynes, een soort van economische kwakzalver wiens bijsluiter reeds lang zoek is.

  Deze meneer kwam met allerhande rare beweringen. Zo beweerde hij dat het “stimuleren” van een economie met niet bestaand- of geleend geld goed is. Daar is zelfs een hele pseudo-wetenschap rond opgebouwd. Keynes en zijn adepten zijn ook wel bekend als “crackpots”.

  De grootste crackpot van het jaar krijgt jaarlijks een leuk Nobel-prijsje, en dan weet je wel hoe laat het is. De huidige crackpot van het jaar kotst bijna dagelijks de meest waanzinnige beweringen uit.

  De ziekte waar Keynes-crackpots aan lijden is de drift tot onbegrensd spenderen (bijvoorkeur door de overheid), terwijl niemand zich afvraagt waar het geld vandaan komt. Thuis schijnen deze crackpots daarentegen wél in staat te zijn om de tering naar de nering te zetten.

  Het schijnt dat je de ziekte op kunt doen door een combinatie van jarenlange gedwongen indoctrinatie op overheids-scholen alsmede andere onderwijsinstellingen van overheidswege, gecombineerd met een stoornis die ook wel bekend als het “niet verder kijken dan je neus lang is” syndroom, meestal versterkt door het “ik durft niet te bijten in de hand die mij voedt”-syndroom.

  Een behandeling voor deze ernstige afwijkingen is nog niet gevonden.

 8. @Anno Zijlstra [9]:

  Bedankt voor niks. Anno’s troluurtje is weer aangebroken.

  Je poging om deze site en/of de mensen die daarop acteren in de pro-Bush hoek te drukken via insinuaties die als een tang op een varken slaan, is nogal doorzichtig en verschrikkelijk dom.

  Ook jij bent van het soort dat niet verder kijkt dan zijn neus lang is. In plaats van je flauwe, op niets maar dan ook helemaal niets gebaseerde insinuaties over Keiser c.s. te debiteren, zou je er beter aan doen om je wat beter te orienteren voordat je hem onderuit haalt.

  Het doet mij dan ook een groot genoegen om jou onderuit te kunnen halen. Het toeval wil namelijk, dat Max Keiser net als zo’n beetje iedereen een bloedhekel had (en naar ik aanneem nog steeds heeft) aan hetgeen Bush en zijn medeplichtigen hebben uitgevoerd.

  In tegenstelling tot jou kan ik mijn beweringen wél onderbouwen: zie http://www.archive.org/details/KarmabanqueTV12December2005

  Dus ik weet niet wat je gedaan hebt voordat je “deze paar regels” hebt “opgeschreven”, maar dat dat je laatste nog overgebleven halfweg functionerende hersencel geen goed heeft gedaan, is wel duidelijk.

  Succes met het hardhouten bord voor je hoofd.

 9. @Polity [10]:

  je hebt wel gelijk,ik zet me over mijn eerste walging heen en kijk en reageer daar op,let wel het is hier (Bangkok) ochtend ik moet zo op pad dus het moet er tussendoor en anders reageer ik over zeg 8 uur weer.
  Greetzjen van Fox zap ik altijd weg als ik haar voorbij zie komen, die rare scheve bek, welke vent ziet daar wat in, een Duitser ?:wink

 10. gezien, de dame is niet van Sustere van Fox,dat dacht ik even, wat schreeuwt die Max Keiser toch ik krijg er koppijn van, hij wil overkomen als een ‘gevreesde reporter”, ik denk dat hij vroeger veel gepest is op school.
  Het gaat niet goed op een minimum loon baan bij Wallmarkt komen 15.000 mensen af, dat is voor de werkgever dan weer aardig om uit te kiezen.
  De VS is bezig failliet te gaan, de vraag is of we (NL dan) meegezogen worden omdat de EU thuismarkt relatief klein is in tegenstelling van die in Azie ?
  IK zie nog geen licht aan het eind van de tunnel, misschien wordt het allemaal nog veel erger de komende tijd, als de plannen van Obama niet blijken te werken breekt de pleuris pas echt uit.
  Verarmde Amerikanen gaan dan waarschijnlijk op plundertocht, of hongertocht zoals in de Middeleeuwen te doen gebruikelijk was.

 11. Ik ben niet zo gecharmeerd van zijn anti-markt tirade in zijn laatste “On the Edge” video’s. Ik ga ze nog eens beluisteren. Zij staan bovenaan deze pagina:
  http://maxkeiser.com/

Comments are closed.