Mocht er iemand zijn die TV uitzendingen volgt, wil die dan even kijken of het volgende fragment getoond wordt en dat hier op www.vrijspreker.nl melden ?

[HTML1]Grote kans dat dit in de Memory Hole verdwijnt. Maar gelukkig is er YouTube ! Of blip.tv voor diegenen die de Google reclame zat zijn.

Maar goed. Er zijn dus blijkbaar mensen, Russische leiders in dit geval, die boefje Obama geen hand willen geven. O shock ! Zeg me dat het niet waar is !! Hoe DURVEN ze de Chosen One geen hand te geven ?!? Wie denken ze wel niet wie ze zijn ?!?

Wat zou jij doen met iemand die in jouw achtertuin allerlei rare dingen aan het doen is, (“defensief” uiteraard 😉 ) ? Hoe zou Obamanable reageren als de Russen in Cuba allerlei “verdedigingsmaatregelen” zouden gaan nemen ??

42 REACTIES

 1. Geweldig, dit ! Ik heb me laten vertellen dat de heer Balkenende onlangs door de Chosen One gekleineerd is toen hij dacht dat de camera’s niet liepen, iets van dat de heer Balkenende zei dat-ie hoopte hem ooit nog weer te ontmoeten en dat Obamarama zei dat-ie dat niet wist, omdat hij het druk had.. is dat ergens terug te vinden ?

 2. Ik wil niet de domper op de feestvreugde zijn… maar het LIJKT of-ie een hand wil geven, echter krijg ik de indruk dat de handenschudders aan de linkerkant leden van de Amerikaanse Delegatie die Obama aan de Rus voorstelt. Lijkt me een redelijke verklaring. Jammer maar helaas…

  Andre [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Scepticus [2]:

  Bedankt voor de tip. Dat zou helemaal een giller zijn natuurlijk.. en het zou inderdaad wel eens zo kunnen zijn, in welk geval de wens (in ieder geval die van mij) de vader is van de gedachte !!

  Lees de interessante commentaren hier:

  http://www.breitbart.tv/did-russian-leaders-snub-obama-by-refusing-to-shake-his-hand/

  http://www.youtube.com/watch?v=AHEposwhovk

  http://www.prisonplanet.com/did-russian-leaders-snub-obama-by-refusing-to-shake-his-hand.html

  http://www.thefoxnation.com/politics/2009/07/13/watch-did-russian-leaders-snub-obama-or

 4. @Sen Huwa [4]:

  Dat dacht ik ook, tot Scepticus z’n sceptische blik er over wierp. Ik denk nu zelf dat hij die andere heikneuter aan het introduceren was aan de popiejopies ter linker zijde.

  De blogosphere is er in ieder geval vol over aan het discussiëren.. wordt vervolgd.

 5. @Sen Huwa [6]: Het is niet zo dat ik dat wil “missen”. Wat mij betreft kan Obama me gest*len worden, echter kijk ik er met een, laten we zeggen, redelijke kennersblik naar en zie Obama een rijtje heren voorstellen waarbij Raspoetin de betreffende heren een handje geeft.

 6. Scepticus zit volgens mij niet fout.

  Medvedev leid Obama de kamer binnen.
  Er staan Russische bewakers.
  Er wordt een heel stuk video overgeslagen waarin Medvedev zijn mensen voorstelt.
  De video begint weer waar Obama zijn mensen voorstelt.

  Voor mij ziet het er niet uit dat Obama een hand probeert te geven, maar wijst. Doordat hij het op een beetje stijve en onbeholpen manier doet lijkt het alsof hij een hand wilt geven.

  loki [19] reageerde op deze reactie.

 7. @Ratio [11]:

  in het Fries dagblad van gisteren staat een goed hoofdartikelover waarom Obama zo populair is bij de Amerikanen en in de rest van de wereld, hij geeft hoop.
  Komt hij me de juiste oplossingen , zal zijn politiek werken?
  Die vraag is nu nog niet te beantwoorden omdat dergelijke programma’s een lange uitwerk periode kennen.
  De vraag dient gesteld te worden hoe het zo ver is kunnen komen, twee oorlogen nu een in Irak en een in Afghanistan de beurs crisis van 2008/2009 door gebrek aan toezicht op de banken en Wallstreet, belangrijkste oorzaak falend beleid.
  Bij Nova kwam ik 2008 al en financieel expert langs met waarschuwende woorden, mega fraude van de vroegere beurstopman Madoff is wel het beste voorbeeld hoe het er aan toe ging.
  Ook is de industriële revolutie aan de VS voorbij gegaan bij de autoproducenten, zaten ze te slapen, ja dus.
  De oude USA politiek sliep kennenlijk mee, en daar hebben democraten net zo veel schuld aan.
  Nu dan Obama, het alternatief was slechter zo niet en komplete ramp geweest want McCain had nooit in zo’n korte tijd zoveel middelen beschikbaar gesteld nog willen stellen, en dat is de redding voor nu geweest.
  Het gaat wat mij betreft niet omde hier steeds weer opduiken de zeer ouderwetse links rechts discussie , maar om de oplossingen als zodanig.
  Wil de USA naar Mars met een bemande vlucht?
  Ben ik wel voor, maar noodgedwongen zal ze dat samen met Rusland,China,Japan en India moeten doen, oorzaak 1.geld 2.kennis 3.vrede.
  De les is dat geen land het meer alleen kan opknappen op geen vlak, dat zal Obama die ik als een realist zie ,minder dan de wedergeboorte van de Christ zoals sommigen denken.
  Obama is een kind van een zwarte mislukte vader die aan de de drank raakte ,succesvolle maar door louter pech getroffen blanke moeder en opgevoed door zijn toegewijde grootouders op Hawai.
  Die grootouders , die mag de VS dankbaar zijn, Obama getuigde daar al voldoende van dat hij dat is.
  Zo’n president op dit moment is haast en wonder te noemen, niet dat hij de enige is die deze klus aan kan,maar wel omdat juist hij, een man van twee werelden,die van blank en succesvol en van donker en niet succesvol is.
  De witte conservatieve man en vrouw die tegen Obama zijn omdat hij ‘een neger’ is vind ik zielig, wie zo denkt heeft zelf een groot probleem ,niet wij die vooruit kijken en net iets slimmer zijn.-:)

  bye !

  Ratio [13] reageerde op deze reactie.
  Liberty 5-3000 [14] reageerde op deze reactie.
  Paul Martens [16] reageerde op deze reactie.

 8. @Anno Zijlstra [12]:
  Boel assumpties en onwaarheden en je baseert je mening op woorden i.p.v. feiten.

  Zolang je geen moeite gaat doen om correcte, samenhangende zinnen, alinea’s en een goede tekstopbouw te verrichten, ga ik niet eens de moeite doen om uit te zoeken wat je precies bedoelt en inhoudelijk te reageren. Sterker nog, dit zal zolang je er niets aan doet mijn laatste bericht aan jou zijn.

 9. @Anno Zijlstra [12]:
  Leuk dat je nova kijkt en de bladen leest.
  Het bevestigt alleen dat je goed letters kunt lezen en verhalen kunt na-papagaaien.
  Er zit niets bruikbaars in behalve de propaganda die je als zoete koek slikt.
  Vertel eens wat over jouw aandeel in deze.
  Wat is jouw kijk op dit alles.

 10. Ons Barrie is al onbeholpen van nature en heeft ’t ook nog eens knetter druk. Een foutje is dan snel gemaakt. Bovendien ziet de POTUS er hier erg moe en ongeconcentreerd uit.
  Het blijft verbijsterend hoe snel een bericht als deze het internet over raast en mensen de info blindelings voor waar aannemen ( ook op Pluto stonken we erin).

  Nu ik hier toch ben:
  http://www.thememoryhole.org/
  (wikileaks avant la lettre)

 11. @Anno Zijlstra [12]: Anno, ik ben het eens met wat Ratio schrijft, maar heb ondanks dat toch de moeite genomen om jouw verhaal te begrijpen. Althans een poging gedaan.

  Enkele opmerkingen:
  Wat zijn Obama’s oplossingen? Die holle kreten “change” en “yes we can”? Geen inhoud, geen feiten en voorlopig zien we nog niets anders dan een voortzetting van het beleid van Bush, nog meer belastinggeld in zinloze oorlogen en ruimtevaartprogramma’s.

  Over die ruimtevaartprogramma’s: wordt het niet eens tijd dat daar een kosten-baten analyse van gemaakt wordt? Wanneer komt men nu eens met iets winstgevends terug? Bepaalde grondstofffen die hier op aarde niet aanwezig zijn en ons gigantisch zouden helpen (op welk gebied dan ook). Nee hoor: onderzoeksmissies blijven financieren voor bedragen waar veel nijpendere problemen mee opgelost zouden kunnen worden. Hobby’s dus, over de rug van de belastingbetalers en ten koste van de minder bedeelden (je weet wel, de armen e.d. waar die linkse en/of religieuze kliek haar mond zo vol van heeft).

  Verder blijkt uit je reactie (blank/donker, succesvol/niet succesvol, geneuzel over z’n grootouders) wel ongeveer welke invloed staats- en mediapropaganda op je heeft. Ik wens je veel succes met het “weelderig baden” in overheidspropaganda, maar persoonlijk zie ik meer in zelfstandig denken en me baseren op de feiten.

  Andre [17] reageerde op deze reactie.

 12. @Paul Martens [16]:

  “zelfstandig denken en me baseren op de feiten”

  Ach weet je wat het is Paul, misschien had Anno een momentje van onachtzaamheid en doldwaas enthousiasme, net zoals in mijn bovenstaand geval waarin ik een gat in de lucht sprong dat de CEO van die failliete corp. te kakken werd gezet..

 13. Obama stelt Medvedev voor aan zijn medewerkers, kennelijk was dit het protocol en ging het even fout, Obama had geen hand moeten krijgen…niets aan de hand…

 14. @Ratio [10]:
  ja ik ziet het nu ook, dr is een hele stuk overgeslagen. als je goed let op de vlaggen (russische en amerikaanse) in het begin en aan het eind dan zie je het ook kun je zien dat de deur dan gesloten is aan het eind waar ze door heen zijn gelopen.

  leukt misleidend filmpje dit. en dit is door een user de wereld in geholpen ? 🙂

 15. kleuterschool hier, brugklas filmpje over niets verhaal klopt ook niet Bush begon twee oorlogen en is (republikeinen voorop) de schuld mede van de economische crisis,teloorgang USA auto industrie,Obama mag het oplossen.
  Witte dikke kale jaloerse mannen schreeuwen voor de radio in de VS dat er ‘een nikker ik het witte huis zit’ en dan nu het slechte nieuws:” waarschijnlijk de volle 8 jaar”, ik kan er wel omlachen,8 jaar afzien dus voor extreem wit rechts.-:)
  Gelukkig trekt de economie weer aan, althans in Azie ik geef er Obama niet ‘ de schuld ‘ van, dat is gewoon omdat men zo’n beetje klaar is met de krisis hier.
  (wie denkt dat ik me aan taal regels zal houden krijgt de bekende vinger van me, nu)

  Paul Martens [21] reageerde op deze reactie.

 16. @Anno Zijlstra [20]: Ja ja, een dikke vinger voor de taalregels, maar wel verwachten dat er nog mensen zijn die serieus op zo’n stukje taalverloedering gaan reageren?

  Sorry Anno, maar bij een dermate groot gebrek aan interpunctie, en hoofdletters ga ik me niet in de woordenbrij met taalfouten verdiepen.
  Wil je een serieuze discussie, neem dan a.u.b. ook de moeite een serieuze reactie neer te zetten.

  Een “tikvautje” maken we allemaal weleens, maar dat is heel wat anders dan iets moeilijk leesbaar maken.

 17. @Anno Zijlstra [22]:

  “die onzin die beweert wordt over hem.”

  Wat wordt er dan over hem beweerd over deze ware god op aarde, zeg maar de reïncarnatie van de lieve heer himself ?

  Zeg, nog eens wat, nu we het toch over Obamanable hebben. Wat vind jij van Obamacare ? Goed, hè ?

 18. Het was een vreselijke puinhoop tijdens de nadagen van Bush,erger kon het niet de oorlogen de economische ramp, dat was wat Obama op zijn bord kreeg, we (ik dan) gaan de komende jaren rustig bekijken wat hij er echt van terecht brengt, ik heb vertrouwen in hem, maar hij moet ook veel bewijzen.
  Dat kost gewoon tijd,die gun ik hem en de meeste Amerikanen ook.
  So far so good, ik denk dat het wijzer is eerst maar eens 6 maanden tot een jaar de/je snuiter te houden, en te kijken hoe het e.a. zal uitpakken.
  Dat *Bush II taal nog teken van zich laat horen sinds hij is vertrokken zegt denk ik al genoeg.

  * ik zie op de USA TV steeds Jeb Bush opduiken de nummer 3 in de rij, de man komt niet al te dom over trouwens…., toch eens in de gaten houden die Jeb, maar als ik nu al mag voorzeggen wie ik denk dat het over bijna 3 jaar tegen Obama gaat opnemen zeg ik Mike Huckabee, de rechts progressieve christelijke dominee uit Arkansas (oud Gouverneur van die staat) die nipt van McCain verloor voor de kandidatuur voor de republikeinse partij, ik ben trouwens niet tegen Mike, later leg ik dat nog wel eens uit, nu niet.

  Andre [25] reageerde op deze reactie.
  R. Hartman (NI) [26] reageerde op deze reactie.

 19. “Hij staat nu op 57 procent en is daarmee even geliefd als zijn voorganger George Bush na diens eerste zes maanden in functie.”

  Toen was Bush dus nog vrij gezien, later niet meer.
  Dat kan Obama ook overkomen als hij het niet waar maakt, maar dat weten we nu dus nog niet.
  Obama heeft in tegenstelling tot Bush bepaald grote problemen op te lossen, zaken van een andere regering die het dus niet waar heeft kunnen maken, dat is even een heel andere situatie ,dus het verhaal zit gewoon anders in elkaar dan onder Bush de eerste tijd.
  :”Ja,maar Bush kreeg wel 9/11 op zijn dak” zal men zeggen, en dat is dus ook een feit.
  De wijze hoe hij daar mee om ging , als een dolle om zich hen slaan Irak binnen vallen op grond van vage verhalen over geheime wapens en QA contacten die Sadam zou hebben, de suggestie dat hij meer wist van 9/11, bleken dus later gewoon niet te kloppen.
  Ook Nederland stonk daar in, misschien geloofde Bush zijn diensten, feit blijft dat hij zeer impulsief reageerde, de snel, te ondoordacht.

  Andre [30] reageerde op deze reactie.

 20. @R. Hartman (NI) [27]:

  LOL !! Inderdaad.

  Maandag a.s. om 08.00 uur. Artikel over Obamacare is al geschreven en gepland.

  De man (dat is het toch ? je weet maar nooit met heiligen) lost niks op, hij maakt er nog een paar bij. Obamacare is er ééntje van.

Comments are closed.