- Vrijspreker.nl - https://www.vrijspreker.nl/wp -

Van 1831 – 2005 was België onafhankelijk

Land_Belgie_vlagOp 21 juli 1831 legde Leopold I, de eerste Koning der Belgen, de eed af op de Belgische grondwet. België kwam vrij van Nederland en werd een soeverein land. Op 21 juli wordt sindsdien de onafhankelijkheid van de staat gevierd als Nationale Feestdag. Er vinden in veel steden in België optochten en defilés plaats. Het grootste evenement op die dag is de militaire parade in het Parc de Bruxelles, dat wordt afgesloten met een enorm vuurwerk.

In 2005 werd deze onafhankelijkheid te grabbel gegooid en de slapende Belgen werden verkocht aan de EU onder koning Albert en premier Guy Verhofstadt door de EU grondwet te ratificeren en daar bovenop ook nog eens extra door het Verraad van Lissabon ook te ratificeren.

 
Ik heb eerst verbaasd gestaan hoe gemakkelijk onderdanig lethargisch de Belgen zich lieten verkopen. Slaafs gehoorzaamden ze de politici en volgden ze ambities van Guy Verhofstadt. (Die nu weer hevig streeft om President van de Europese Commissie te worden; om Barroso op te volgen) Die lethargische apathie blijkt ook uit de onwetendheid van vele Belgen dat ze verkocht zijn; het gaat langs hen heen. Ook van de Nationale Feestdag van vandaag weten velen alleen maar dar ze een vrije dag (van hun baan) hebben, maar wat er precies gevierd wordt, weten velen niet.

Die verbazing over de Belgen is echter bij mij aan het verdwijnen. Dit schaapachtige verschijnsel speelt nu immers op dezelfde manier in Nederland.
In 2005 stemde nog het overgrote deel in het referendum NEE tegen de EU-grondwet. De politici slikten dat niet. Zij ritselden verder en “deden een andere kaft om die grondwet”, vertelden aan het volk dat dit iets “heel anders” was, en ratificeerden het Verraad van Lissabon. De zogenaamde volksvertegenwoordigers accepteerden dit, al had geen van allen dat verdrag gelezen. En koningin Beatrix pleegde eedbreuk  door dit verdrag te ondertekenen zodoende de Nederlandse onafhankelijkheid prijs te geven en Nederlanders ondergeschikt aan de EU te maken.

En zo glijden we af naar de collectivistische fascistische heilstaat EUSSR.

Wat kunnen we meer doen dan in de Vrijspreker de feiten aan zoveel mogelijk mensen bekend te maken?