HeipaalEen heipaal geeft ons vanochtend van het internet gejaagd door een kabel kapot te slaan.

Sorry voor het ongemak, maar het was wel een beetje overmacht.

5 REACTIES

  1. @Hub Jongen [2]: Nee, en anders hebben ze het wel met een hele botte bijl gedaan. Hoorde van kennissen dat hun hele serverpark plat lag.

    Maar ja dat krijg je in een land waar voor iedere kabel in de grond wel een tekening is maar al die ambtenaren die riant betaald worden om te kijken of een hijpaal misschien ook wel dwars door zo’n kabel/leiding gaat, hun werk niet naar behoren doen!

  2. Je zou toch denken dat een staat die alles zo goed in de gaten houdt, dit ook wel aan zag komen. Of zijn ze stiekum toch incapabel?

  3. @Hub Jongen [2]: Waarbij natuurlijk geen sancties staan op het niet goed hebben gekeken door de ambtenaar. Waar in het bedrijfsleven een schadeclaim het gevolg was geweest, wast hier de overheid de handen gewoon weer in onschuld en droogt ze af aan de grondwet.

Comments are closed.