max-headroomDe Pers, een gratis dagblad en onderdeel van de MSM, kwam gisteren zowel met het verhaal dat volgens Geithner (ex-Goldman Sachs) ‘Goldman Sachs onschuldig is’ als met de video van Max Keiser die hier een tijdje geleden ook al zijn opwachting maakte.

Het artikel in De Pers is hier te lezen: KLIK !

Hattip maxkeiser.com , waar ze ook al hadden ontdekt dat De Pers het verhaal op heeft gepikt.

8 REACTIES

 1. Het grote probleem is, dat het in de V.S. (maar niet alleen in de V.S.!) bijna altijd zo gaat, dat een vent uit het bank- en verzekeringscircuit doorrolt naar een sleutelpositie elders en van daaruit zijn oude werkgever bedient.

  Een ander voorbeeld is de benoeming van Michael Cherkasky als CEO van het verzekeringsbedrijf Marsh & Mc Lennan.
  Dit bedrijf had op 9/11 ruim 250 dode personeelsleden te betreuren.
  Cherkasky was vóór 1994 openbaar aanklager (District Attorney, DA) in New York, maar werd in 1994 benoemd als directeur bij Kroll, inc. het verantwoordelijke beveiligingsbedrijf voor de Twin Towers vóór en op 9/11, waar hij op dat moment nog steeds de scepter zwaaide.

  “In 1994, after his 16-year career serving the public, Cherkasky joined Kroll, Inc., and founded and led Kroll Monitoring Services.
  While in this leadership role, he was appointed by various U.S. Federal Court`s to oversee Federal Consent decrees with organizations such as the Long Island Carting industry and the International Brotherhood of Teamsters.
  Currently, Cherkasky is the independent monitor for the Los Angeles Police Department (LAPD). In this capacity, Cherkasky uses his extensive career as an attorney and experience with the law enforcement community to lead an official oversight board for policies and procedures associated with LAPD`s organizational management, training, and investigative practices.

  When named CEO of Kroll, Inc., Cherkasky led an organization focused on supporting the law enforcement community both domestically and abroad. Under his leadership, Kroll provided domestic training services for government and contractor personnel preparing to deploy overseas to support the global war on terrorism.
  In 2004, Kroll, Inc. was acquired by Marsh & McLennan Companies, Inc, a global professional services firm, and Cherkasky was appointed president and CEO. He held this position until 2008, and joined USIS in July 2008 in the same capacity.”

  http://www.reuters.com/article/pressRelease/idUS263258+13-May-2009+BW20090513

  Dus in 2004 wordt Kroll overgenomen door Marsh & McLennan en in 2007 werd Cherkasky dus de CEO van Marsh & McLennan Companies, Inc.

  http://247wallst.com/2007/12/06/10-ceos-that-ne/

  Zie verder: http://www.usatoday.com/money/industries/insurance/2004-10-31-cherasky_x.htm
  voor nog meer merkwaardige “toevalligheden”.

  Maar toeval bestaat niet. De hamvraag is dus: “Wie regelt/regelen dergelijke benoemingen, zoals die van Mike Cherkasky en Timothy Geithner?”

  Precies het spiegelbeeld van deze gang van zaken tekent zich af bij de benoeming van Nout Wellink als president bij DNB. Daardoor gingen de deuren open van de Bank for International Settlements BIS en de Trilateral Commission.

 2. Deze mijnheer heeft een programma op PRESSTV uit Iran! Wat ik prima vind! Dat mag Ramadan dus NIET van…. de gemeente Rotterdam en de ERASMUS (!) Universiteit!
  Hety vrije woord GEKNECHT in Nederland door EEN OVERHEID.

  LIBERTARIËRS STA OP TEGEN DIT ONRECHT!

  Leon Speetjens

  Spy-Nose [3] reageerde op deze reactie.

 3. @speetjens [2]:
  Off topic. Inderdaad. Je kunt het nog zo oneens zijn met Ramadan, maar de manier waarop hij de Erasmus “universiteit” is uitgelazerd, is absoluut schandalig.

  Hij hoorde van zijn ontslag, terwijl hij N.B. in het buitenland zat.

  Kennelijk durfde deze nep-universiteit geen gesprek met hem aan!

  Maar Tariq mag dan misschien zijn uitgekakt. Allah’s holy shit kome over deze nep-universiteit en zijn bestuurders.

  Conclusie: Zijn benoeming was slechts een politieke benoeming en had weinig of niets met ’s mans bekwaamheden te maken.
  beek [4] reageerde op deze reactie.

 4. @Spy-Nose [3]:

  Als het dus slechts een politieke benoeming was, had het CDA hier dus het volste recht deze politieke benoeming ongedaan te maken.
  Maar dat laatste verwerpt Spynose dan weer.

  Wat wil zo’n Spynose nu eigenlijk, vraagt men zich af.
  Kennelijk waardeerde hij zo’n echte anti-zionist toch best wel?!

 5. Zelfde commentaar als de vorige keer dat deze video gepost werd: Jammer dan die man zo gaat schelden (‘scum’). Immers de boodschap, ja die gaat niet eens verkoren, er was geen boodschap. Let wel, net als ik de vorige keer zei, heeft hij wellicht een zeer interessant punt, maar ga dan niet schelden, maar leg rustig en netes uit hoe de corruptie in elkaar zit volgens jou. Dan overtuig je mensen, niet door enkel te schelden.

  Gemiste kans.

  Andre [6] reageerde op deze reactie.

 6. @Armin [5]:

  Het IS “SCUM”, beste Armin. Uitschot, tuig van de richel. In een driedelig pak, dat dan weer wel.

  Rustig en netjes uitleggen hoe iedereen genaaid en bestolen wordt… kom op zeg, get a life.

  De mensen waar hij het over heeft zijn financiële terroristen. Zin in een kopje rooibosthee ?

  Armin [7] reageerde op deze reactie.

 7. @Andre [6]: Nou, dat uitleggen lijkt me toch wel redelijk essentieel. Nu weten jij en ik wel wat hij bedoeld, maar dat is preken voor eigen parochie. Maar stel je eens de normale ongeinformeerde kijker voor, die zo’n figuur ziet schelden. Dat overtuigd toch niemand …

  Andre [8] reageerde op deze reactie.

 8. @Armin [7]:

  Ik denk dat je je daarin vergist. Zijn boosheid spreekt mensen aan die anders onaangesproken blijven, alhoewel ik en naar ik aanneem jij ook e.e.a. niet kunnen kwantificeren.

  Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Ik vind het prima wat hij doet. Mocht het zo zijn dat zijn presentatievorm op de één of andere manier niet (meer) aanslaat, dan verdwijnt hij vanzelf uit zicht. Dat laatste gaat niet gebeuren als je het mij vraagt.

Comments are closed.