John Pilger’s uiterst interessante analyse van de man die voor Business International Corp. werkte.

[HTML1]

Hattip lewrockwell.com, maxkeiser.com en therealnews.com

3 REACTIES

  1. Natuurlijk heeft Pilger kritiek op bijvoorbeeld Obama’s steun aan Colombia. Hugo Chavez is een vriend van Pilger. Misschien is de analyse van Pilger interessant, maar je mag er wel even bijvertellen aan welke kant dit heerschappij staat. Imam’s hebben ook kritiek op de democratie, maar die zijn een stuk minder interessant.

    Andre [2] reageerde op deze reactie.

  2. @drnomad [1]:

    Hij is nogal links, maar wél eentje die zich niet voor dom laat verlopen. Dat maakt zijn analyse betreffende Obama, waarvan door de linxe dronen verondersteld wordt dat hij links is, niet minder treffend.

  3. Inderdaad, links of rechts, hij laat zich geen knollen voor citroenen verkopen. Een goeie toespraak…

Comments are closed.