VerdachtOverpeinzing!

Verdachtmaken is het spel. Dat levert ‘klanten’ op: burgers, dus ook betalers, gedupeerden, begrafenissen, rekeningen, processen verbaal, rechtszaken e.a.

En een goede politiek partij die je beschermt en zorgt voor een veilige samenleving. Zegt D66!

Controle is centraal voor de ambtenaar en de Eu. Hoe bereik je Controle –met je ambtenaar– door iedere burger verdacht te maken.
Te maken………al heb je niets te verbergen…
 
Elke Eu/Europa burger wordt als een Potentiële Fraudeur – Belastingontduiker – Dwarsligger- Lastpost – Vervuiler – Misbruikmaker -Zwartspaarder, Uitkeringenfraudeur, …. gezien en geregistreerd en beschouwd; hetgeen in strijd is met de Nederlandse tradities.

Kliklijnen – de nieuwste uitvinding van de controle ambtenaren.
Niet alleen een ambtenaar, de polisie, de rechter etc. controleert de burger, nee de burger moet nu de eigen burger, je baas, de collega, de buren controleren en als verdacht of medeplichtig gaan zien.
Iedere burger moet iedere andere burger als potentiële fraudeur, oplichter, kinderverkrachter, betaster, dief, zwartwerker/spaarder en belastingontduiker of medeplichtige gaan zien.

Bezie je medemens als potentiële fraudeur, dief, betaster, zwartwerker, belastingontduiker, of vervuiler.
…Volg ons voorbeeld’ wordt ook een goede verklikker .. ene die aan onze, de goede, kant staat!(CDA ten top)

Is tegen elkaar uitspelen; verlinken; opnaaien; vechtpartijen en moord.
Medemenselijkheid… nee haat, afgunst, jalousie, disrespect, geen waarde, object . (De Medemens wordt alleen virtueel die kan je pijn doen want hij bestaat alleen als beeldschermobject/onderwerp of TV-scherm-onderwerp….. Dan ben je wat of iemand. (Zie mensen altijd zwaaien als gekken als ze zien dat ze in beeld zijn…..zelfs een aap doet dat niet)

1 miljoen ambtenaren zijn er al in dienst in Nederland om o.a. de burger te controleren.
Er werken nu al 55.000 ambtenaren in Brussel aan dit project en er komen er 5.000 bij.
Hoe? D.m.v. 129.000 aan regels, regelgevingen en wetten.

D.m.v. de regelgevingen gaan er nu 15.000 boeren failliet. Melkprijs op 19 cent. Rendabel bij 40 cent. Afspraak Brussel ‘uw ”EU. U denkt alleen voor die boer; nee, ze gelden en in grotere getallen, voor de gewone man . De boer hebben ze met een 5000 tal aan regelgevingen al weg en failliet.

 De heersende ideologie in een totalitaire staat wordt gepropageerd als de enig mogelijke weg naar een betere toekomst.
De EU Brussel voor een betere toekomst: voor een veiligere samenleving. Met een positieve boodschap van ambitie, zelfvertrouwen en zie de rest bij D66. Ja D66.

Nee, als je niets te verbergen hebt dan heb je alleen de totalitaire Eu en de NL-Staat te vrezen.

Niets aan de hand…..?  Zwaai maar met je handje. Tot de verdachtmakingen  tot een boete, celstraf , faillissement, e.a. welke natuurlijk keurig in je dataregister op en het politiebureau, in de centraledatabank te Hengelo en Brussel (en de VS) worden geregistreerd.

Ingezonden door Max

21 REACTIES

 1. Wie een hond wil slaan, vinde een stok.
  Het is in elk geval, praktisch en vooruitziend, om vast een flinke hoeveelheid stokken (wetten e.d.) klaar te hebben liggen.

  Juridisch: “Alles kan en zal tegen U gebruikt worden”.

  Een geheim is het in elk geval, niet.

  Onder dit alles valt overigens ook, de zichzelf misleidende gedachtengang: ‘de crimineel/terrorist e.d. is iemand anders, ik in elk geval niet’.

  In elk geval praktisch om er weer eens opgewezen te worden.

  R. Hartman (NI) [4] reageerde op deze reactie.
  R. Hartman (NI) [7] reageerde op deze reactie.

 2. D66, de door de MSM gepromoote fascisten, Google is op ‘Pechtold” en ‘Gelaatscan’ en je weet genoeg.

  Vandaag is er ook weer iemand opgepakt met een politielogo-Tshirt, net als in Iran bepaalt de politie hier tegenwoordig wat je aan moet

  Criticus [17] reageerde op deze reactie.

 3. @Anton [2]: Inderdaad. Zie ook de beroemde/beruchte passage uit Atlas Shrugged, waar Dr. Ferris aan Hank Rearden uitlegt wat dan wel de agenda van de staat is, en hoe de staat haar macht consolideert middels wetten, zoveel wetten, en zulke onzinnige, dat iedereen wel crimineel moet worden, omdat ze simpelweg met de beste wil van de wereld niet meer na te leven zijn…

  Kijk om je heen; dat was aardig profetisch, in 1957…
  Eric [5] reageerde op deze reactie.

 4. @R. Hartman (NI) [4]: omdat ze simpelweg met de beste wil van de wereld niet meer na te leven zijn…

  Daar is men in NL al een hele tijd mee bezig; 1989 WAHV, 1990 CJIB gestart met 5 man en inmiddels 1100 mensen, oprichting van VerkeersHandhavingsTeams als eerste initiatief van het BVOM van maniak spee, stelselmatige verlaging van snelheidlimieten om de bonneninstroom te garanderen, CVOM, invoering van PDA’s enz! Kijk voor de grap eens op flitsservice.nl onder “kentekenlijst”, dan kun je zien wat men aan materieel heeft aangeschaft om ons zo vaak mogelijk te kunnen betrappen op 4 km/u “te snel”. Als je tegenwoordig een foutje maakt in het verkeer en wat blikschade veroorzaakt dan kun je ook nog rekenen op een boete van 250 euro. Er is volkomen bewust en planmatig een bekeuringenmachine gecreerd, het enige in NL wat loopt als een trein.

  Zo ook de identificatieplicht vanaf 14 jaar, ter “bestrijding van terrorisme” en voor de “veiligheid” maar ondertussen lekker 34.000 bekeuringen uitschrijven in de eerste twee maanden van het van kracht worden van deze wet. Een gat van 40 miljoen euro in de begroting voor 2009 dichten met de politie opdracht geven tot het uitschrijven van 500.000 EXTRA bekeuringen van 80 euro. Verder in het gehele land ontzettend opgeschroefde parkeerinkomsten onder valse voorwendselen, heksenjacht op “wildplassers”, invallen door 15 man gewapend en met honden bij “illegale” pokertoernooien in plaatselijke clubhuizen enz.enz.
  Net als de maffia doet ook hirsch-ballin alles om de gokinkomsten te beschermen.
  Elke dag gaan massa’s volksverraders zoals politie, boa’s, controleurs, toezichthouders, handhavers enz.enz. op pad om de Nederlandse burgers met zero tolerance te bekeuren voor de meest onnozele zaken. De minister komt weg met stellen “als de burgers zich aan de regels houden krijgen ze ook geen bekeuring”, dat wordt geslikt door de 2e (slaap)kamer maar ook door de burgers. Helaas gaat het met de misdaadbestrijding helemaal niet goed, de politie laat slachtoffers van misdrijven haast standaard in de kou staan, vaak hebben ze “geen tijd”, de bloody limit !!

  Gaat goed he??

  En Nederland slaapt rustig verder, maar ja, de Nederlanders zijn altijd al “braaf” geweest he?? (of noem je dat laf??)

  Andre [6] reageerde op deze reactie.
  R. Hartman (NI) [7] reageerde op deze reactie.
  Sophia [15] reageerde op deze reactie.

 5. @Eric [5]:

  “2e (slaap)kamer” die houd ik er in !! Nog niet eerder gehoord.

  Een plaatsvervangend OvJ wist mij zo’n 2 jaar geleden te vertellen dat de politie gerund wordt als bedrijf. Ik heb de indruk dat ze er nog trots op zijn ook, dat stelletje gedegenereerde weardo’s.

  Ze vergeten alleen dat ze niks produceren maar alleen consumeren in een economie. Ze dragen derhalve NIETS bij aan een efficiëntere economie.

  Met hun wat ik noem “markconformiteits-emulatiegedrag” geven ze in feite impliciet toe dat het bedrijfsleven beter functioneert dan die schijtzooi waar zij onderdeel van uitmaken.

  Het is als ik me niet vergis al decennia zo dat er in Duitsland een factoren hogere oplossingsgraad is voor misdaden dan in deze voor-spek-en-bonen-monarchie. De manier waarop de burger op een afstand gezet wordt door de ambtenarij en de klojo’s op lokaal, provinciaal en nationaal niveau en daarboven is zo langzamerhand beyond belief en uitermate weerzinwekkend.

  Als je dergelijke onderwerpen aansnijdt bij Jan met de Pet die zijn dagen slijt met het kijken naar de ene pulpshow naar de andere op TV, dan krijg je veelal weinig respons, als behalve dan dat men maar al te graag allochtonen onderuit haalt, soms terecht, soms onterecht.

  De ware schuldigen, te weten de overheid en degenen die haar faciliteren, nl. de kiezer die stom genoeg is om naar de stembus te gaan “om zijn stem te laten horen”, vormen een blinde vlek; dat is immers een onaantastbaar gegeven. Want wat moet je zonder overheid ?!?

  Nadenken wil men niet, anders worden de piepers koud. Het heeft geen prioriteit voordat het te laat is. Op dat moment roept iedereen “ich habe es nicht gewusst”. Nee, had men van de luie kont af moeten komen. Men had het kunnen weten !

  Maar inderdaad, Nederland slaapt rustig verder onder het wakend oog van defensie (was een advertentie van laatst). Altijd goed om te weten dat “onze belangen” in Afghanistan bestens vertegenwoordigd worden..

  Zum kotzen.

 6. @Anton [2] en Eric [5]: Het bedoelde citaat:
  Did you really think that we want those laws to be observed? …We want them broken… We’re after power and we mean it… There’s no way to rule innocent men. The only power any government has is the power to crack down on criminals. Well, when there aren’t enough criminals, one makes them. One declares so many things to be a crime that it becomes impossible for men to live without breaking laws. Who wants a nation of law-abiding citizens? What’s there in that for anyone? But just pass the kind of laws that can neither be observed nor enforced nor objectively interpreted – and you create a nation of law-breakers – and then you cash in on guilt.

  Eric [8] reageerde op deze reactie.

 7. @R. Hartman (NI) [7]: Dat is inderdaad precies waar deze overheid van schaamteloze verachtelijke hufters mee bezig is. Ze verdienen hetzelfde lot als de Franse regenten tijdens de revolutie : koppen er af en op stokken mee in de overwinningsoptocht!!

  Ik geloof dat in de Nederlandse geschiedenis de afstand tussen overheid en bevolking noch de arrogantie en ijdelheid waarmee de overheid de burgers tegemoet treedt, nooit groter zijn geweest!!

  De “normen en waarden” van Balkenende : FARCE van de eeuw !

 8. @R.Hartman,

  “The only power any government has is the power to crack down on criminals. Well, when there aren’t enough criminals, one makes them.”

  Een zin om te onthouden, kriminelen worden gemaakt. Net zoals men ’terroristen’ maakt en ga zo maar door.

  ‘Government’- Het Bestuur- heeft namelijk aandacht nodig wil het functioneren. Die aandacht wordt verkregen door het onderwijs in taalkundige concepten. De omgeving-bijvoorbeeld ouders- zorgen ervoor dat de taalkundige concepten reeds jong aangeleerd worden.

  En deze zoals bijvoorbeeld ‘democratie, parlement, partijen enz.’ onder de aandacht te brengen en te houden. Een variante toepassing van het ‘verdeel en heers pincipe’.

  Uiteraard is het scheppen middels taalkundige concepten, ook van toepassing op de media. De Engelse uitspraak ‘The News Is What We Make It’ moge bekend zijn.

  Een leider als M.K. Gandhi was zich hiervan bewust waardoor deze ook ‘deed door niet te doen’.

  De aandacht, en daar gaat het om, werd verlegd. Zoals een etmaal volledig stil zijn (niet doen) en in stilte bidden en mediteren.

 9. Erg goede reakties zeer waardevol.

  Er moet toch een manier zijn om veel meer nederlanders en Eu-ers inzicht te geven en bewust te maken.

  Een europese site met vertaal mogelijkheden of de vrijspreker in t engels. Anders wordt t zoals nu in de VS .
  Daar neemt de ‘overheid ‘ je computer ‘gratis’ over.

  Niet alleen je PC ………
  Zoals ook je gezondheid via de grote pharmaceutica,
  Dit virus Mex. griep H1N1 is synthetisch d.w.z. in het lab geproduceerd en vervolgens met zeer veel aandacht door de Media uitgezet. Maanden lang. De overheid Vs weet welk lab dit is doch…..

  Wie zijn de joodse leiders in/van de media: de leiders en belanghebbende van producent Tamiflu (o.a. Rumsfeld) en is er geen ander middel wat gelijkende doet (ja Relenza) en hoeveel en welk financieel belang heeft Klink en de Eu bij het in huis halen van zo’n waanzinnige hoeveelheid. Provisie heet dat. (Ook in Brussel afgesproken trouwens deze deal).
  In alle Eu landen is en het middel en de aandacht op TV en in kranten gelijk. Excact synchroom.

  Via de voeding Monsato, via de financien van de amerikaan de FEd en Goldmans Sachs.
  De Eu is opgezet naar model de VS met de ECB als beste voorbeeld Excacte kopie van de FED.

  De manipulatie van de amerikaan-het bepalen van zijn leven, gezondheid en financien is voor ons gemakkelijker te zien doch het is hier groeiende in gelijke mate en intensiteit.

  R. Hartman (NI) [11] reageerde op deze reactie.

 10. en dan L.U.C.I.D. vermelden

  Zie o.a.
  http://www.openbaring.org/lucid.html

  De manipulatie en controle onbegrijpelijk wat diepere achtergrond en motivatie betreft. Mijn vraag en zoeken vanwaaruit en waarom gaan zij zo ver.

  Welke meer onbewuste motieven,overtuigingen, beliefs spelen bij deze lieden en hoe komt dat zelfs een ministertje als Klink er zo braaf en goedig aan meewerkt terwijl hij zelf niet beseft wat er aan de hand is en op dieper niveau gebeurt.
  Bos gaat naar Greithner om…. Bak heeft zijn politieke opleiding in de States gedaan bij het EVLP evenals Kok en anderen Brown laat weer even 58 miljard pond bijdrukken. Geen enkele welke zich enige vragen stelt of bewust wordt. Doch alleen als instrument van manipulatie en controle dienenden.

 11. Bak heeft dezelfde opleiding gehad als Obama, WimKok,Lubbers, Brown
  Waar kwam Balkenende ineens vandaan…? The International Visitor Leadership Program.

 12. @R.Hartman De EU is opgezet als Das Vierte Reich….

  Vakwerk

  Zou in Duitsland zelf waar veel tegenstand tegen De Eu is ook een zeer welkom artikel zijn en Engeland

  Is het te vertalen…beter al vertaald in duits of engels………?

 13. @Eric [5]:

  Wildplassers mogen ze wat mij betreft hard aanpakken.
  Een boete hiervoor vind ik 100% terecht.
  Zeker al die mannen die bij een tankstation op nog geen 10meter van het Toilet de bosjes opzoeken om te staan zeiken.
  Zo ook vrachtwagenchauffeurs die tegen hun eigen banden staan aan te plassen.

  In de zomer stinkt het hierdoor verschrikkelijk op deze parkeer & rustplaatsen.

  80 euro vind ik hiervoor nog te weinig. Dat mag best meer dan 100 worden.

  Eric [16] reageerde op deze reactie.

 14. @Sophia [15]:
  Wildplassers mogen ze wat mij betreft hard aanpakken.

  Die voorbeelden die jij opnoemt, die bedoel ik natuurlijk niet, dat zijn gewoon aso’s. Soms echter moet je gewoon en dan kun je kiezen tussen het laten lopen of een net plekje zoeken. Het schijnt in NL altijd meteen met zero-tolerance te moeten gebeuren en met het uitdelen van bekeuringen; het inzetten van undercover politieagenten als hippe jongeren om wat jeugd te betrappen om half 4 ’s nachts vind ik daarbij ook wel ver gaan.

  Als je geen alternatief hebt dan zou je een dikke bekeuring moeten riskeren?? En de volgende keer dan, laat je het dan lopen??

  Nee, ze moeten gewoon eens opsodemieteren met die eeuwige bekeuringen om niks om het cjib en daarmee de schatkist te voeden terwijl zoveel misdaad verwaarloosd wordt!

 15. Weet je wat ik nou niet zo goed snap? Dat iedereen potentieel verdacht genoemd wordt:

  “Elke Eu/Europa burger wordt als een Potentiële Fraudeur – Belastingontduiker – Dwarsligger- Lastpost – Vervuiler – Misbruikmaker -Zwartspaarder, Uitkeringenfraudeur, …. gezien en geregistreerd en beschouwd.”

  Hoe moet je in godsnaam controleren of er fraude wordt gepleegd zonder iemand verdacht te maken? Vragen of de fraudeurs zich willen melden?

  Daarnaast ben ik voorstander van Meld Misdaad Anoniem en vind het onzin dat mensen daarmee elkaar zouden controleren. Ten eerste HOEF je helemaal niet te bellen als je daar geen zin in hebt. Zo je bent nu controleur af.

  Mocht je wel willen bellen, bijvoorbeeld omdat je bang bent dat snachts je buurmans wietplantage in de fik vliegt dan is het fijn dat dat anoniem kan. Ook zijn er soorten misdaad die de politie moeilijk kan opsporen. En soms is het bijna niet wenselijk dat ze dat doen omdat ze anders zo diep in iedereens leven moeten graven.

  Overigens is de drempel voor het aannemen van een anonieme tip vrij hoog. Je moet concrete gegevens hebben anders wordt de tip niet aangenomen. Bellen dat je buurman heeft lopen wildplassen heeft geen zin en ook niet dat je een vermoeden hebt dat Joost coke dealt.

  En wie voelt zich nou eigenlijk door Meld Misdaad Anoniem gecontrolleerd? Ik niet, ik bega wel eens een overtreding maar geen echte misdaad en vrees dus ook niet dat mijn medeburgers mij controleren. Zware criminelen moeten wel meer op hun tellen gaan passen… zij kunnen zomaar veraden worden door ‘collega’s’ of burgers.

  Kortom: het leven van de wat zwaardere crimineel is moeilijker geworden. Heeft daar iemand bezwaar tegen?

  R. Hartman (NI) [18] reageerde op deze reactie.
  Tony [19] reageerde op deze reactie.

 16. @klaas [17]:

  “Daarnaast ben ik voorstander van Meld Misdaad Anoniem en vind het onzin dat mensen daarmee elkaar zouden controleren. ”

  De vraag hier is niet of het anoniem melden van misdaden slecht is, maar de vraag wat we uberhaupt verstaan onder “misdaden”.

  Zoals terecht gesteld is, door Herr Flick en meerdere malen door R. Hartman, komen er alleen maar wetten bij.

  Neem nu eens een voorbeeld. Roken in cafe’s. Anoniem melden of niet? Jij misschien niet. Anderen misschien wel. En waar hebben we het over? Over een overheid die zich bemoeit met de regels op andermans eigendom.

  Er zijn zoveel “misdaden” te bedenken die dat helemaal niet zijn, maar zo worden genoemd door een overheid die criminelen wil MAKEN, en de staatskas wil spekken met boetes voor allerlei onzin.

  Het probleem is dus niet het WAT (anoniem melden), maar het WAARVOOR (misdaad? Ja of nee). Zolang mensen niet inzien dat niet alle misdaden echte misdaden zijn, ongeacht wat de wetboeken zeggen, zullen ze ook de immoraliteit van het anoniem melden niet begrijpen.

  Ik zal het je makkelijker maken met een niet-Nederlands voorbeeld:
  In sommige landen is homoseksualiteit verboden.
  Kun je in deze context zien hoe verkeerd het anoniem melden van een “misdaad” is?

  De wet bepaalt niet wat goed en verkeerd is. Een op vrijheid gebaseerde moraliteit bepaalt dat. De rest is vragen om tirannie.

  R. Hartman (NI) [20] reageerde op deze reactie.

 17. Hee!

  Maar wat gaan we hier nou eens aan DOEN?

  Lekker ketteren op deze voortreffelijke site heeft natuurlijk zijn therapeutische werking maar wat komt er na? Ik heb nog geen antwoord, een van jullie? Een ondergrondse starten?

Comments are closed.