TamifluRED: Wij houden niet van paniek zaaien. Maar we willen wel graag onze lezers waarschuwen voor mogelijke gevaren, zeker als overheden daar een belangrijke rol in spelen. Wij verwachten dat bijgaande uitgebreide, nogal overtuigende documentatie het inzicht verbetert en zal helpen de werkelijke feiten op tafel te krijgen.
 
Beste Redactie, 
Hierbij een aantal zeer verontrustende Nieuwe berichten over de gevaarlijkheid van ‘Tamiflu’ én ‘Relenza’
:

Tamilfu verhoogt het risico op een beroerte!
Een adviesorgaan van de Britse overheid waarschuwt dat Tamiflu kan reageren met de bloedverdunnende medicatie Warfarine, wat in Groot-Brittanië het leven van 600.000 mensen in gevaar brengt. De combinatie van dun bloed en Tamiflu kan ongecontroleerde bloedingen veroorzaken en zo leiden tot een beroerte.
Twee Britten zijn ondertussen al gestorven door een neveneffect van Tamiflu!
Bron: http://www.demorgen.be/dm/nl/4352/Mexicaanse-griep/article/detail/974659/2009/08/19/Tamiflu-verhoogt-risico-op-beroerte.dhtml
Terwijl juist aan medische-risicogroepen die eerder kans maken op een beroerte, ‘Tamiflu’ wordt voorgeschreven!

De producenten van de griepmedicijnen Tamiflu en Relenza waarschuwden al eerder, op aandringen van de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor gedragsstoornissen die de betreffende middelen mogelijk kunnen veroorzaken. Dat maakten het Zwitserse Roche en het Britse GlaxoSmithKline bekend.

Farmaceutisch bedrijf ‘Roche’ liet weten dat sommige patiënten na het gebruik van Tamiflu psychische problemen hebben gekregen, die in bepaalde gevallen tot de dood hebben geleid. Volgens de nieuwe bijsluiter die het bedrijf heeft opgesteld, gaat het om ,,uitzonderlijke gevallen”, waarbij de invloed van Tamiflu niet vaststaat.
Ook ‘Relenza’ van GlaxoSmithKline zou bij sommige gebruikers tot delirium en abnormaal gedrag kunnen hebben geleid. Het is echter niet duidelijk of en in in welke mate het medicijn heeft bijgedragen aan de betreffende geestelijke problemen, stelt het Britse bedrijf in zijn nieuwe bijsluiter.
Bron: http://www.deweekkrant.nl/artikel/2008/maart/04/waarschuwingen_voor_bijwerkingen_griepmedicijnen/
 
Video waarin de Amerikaanse FDA waarschuwd voor pschychische aanvallen en zelf-pijniging van kinderen die Tamiflu hebben ingenomen:
Bron: http://www.youtube.com/watch?v=c8T-u3P3DsY
 
‘Tamiflu is een gevaar voor kinderen en zou niet aan hen gegeven mogen worden’ waarschuwen deskundigen uit Engeland!: 
Bron: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1205542/Tamiflu-risks-outweigh-benefits-children-warn-swine-flu-experts.html
 
 ´Er is geen wetenschappelijk bewijs dat Tamiflu helpt om ernstige complicaties van de Mexicaanse griep te voorkomen.
Bovendien valt er heel wat aan te merken op de studieresultaten die deskundigen en de overheid aanhalen om het gebruik van Tamiflu te adviseren.’

Dat schrijft arts-epidemioloog Luc Bonneux van het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut (NIDI/KNAW) op de website van het Nederlands Tijschrift voor Geneeskunde.
Bonneux vindt dat griepremmers in Nederland een ‘beschermde status’ genieten. De inzet van mensen en middelen en de rol van deskundigen en adviesorganen verdient een evaluatie, aldus de epidemioloog:  
Bronnen: http://www.nd.nl/artikelen/2009/augustus/20/-geen-bewijs-voor-werking-tamiflu
 http://www.ntvg.nl/publicatie/geen-bewijs-voor-minder-griepcomplicati/volledig 

Na het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) raadt nu ook de beroepsorganisatie van apothekers KNMP het af om Tamiflu uit voorzorg te slikken. Het middel kan maar zes weken gebruikt worden, en de pandemie duurt langer dan zes weken. Als mensen daarna stoppen met het medicijn, biedt het geen bescherming meer tegen de Mexicaanse griep.

Bron: http://www.trouw.nl/nieuws/zorg/article2836575.ece/_rsquo_Gebruik_Tamiflu_niet_uit_voorzorg_rsquo___.html
  
Een ander middel dat de Britse overheid ter bestrijding van de Mexicaanse griep inzet, ‘Relenza’, heeft kennelijk minder bijwerkingen maar door de De Britse toezichthouder MHRA wordt het afgeraden voor mensen met longproblemen als gevolg van de melding van ademhalingsmoeilijkheden.. terwijl de ‘mexicaanse griep’ juist een infectie van de luchtwegen betreft!
Bron: http://medischcontact.artsennet.nl/discussie/Nieuwsartikel/Veel-ziekteverschijnselen-na-inname-Tamiflu.htm
 
In Nederland wordt ´Tamiflu´ nog steeds voorgeschreven en aangeraden bij kinderen jonger dan 2 jaar en zwangere vrouwen…
Terwijl Tamiflu tal van bijwerkingen kent bij kinderen, die erger zijn dan de de griep zelf..
Zo wordt er nu ook onderzoek gedaan naar het verband tussen ‘Tamiflu’ en leverfalen. Zie:
Bron: http://www.hln.be/hln/nl/4311/Mexicaanse-griep/article/detail/951084/2009/07/31/Tamiflu-veroorzaakt-tal-van-bijwerkingen-bij-kinderen.dhtml
 
Ook de met ‘Tamiflu’ gepaard gaande psychische problemen en zelfs tientallen Doden hebben de Japanse overheid er al toe aangezet om dokters te vragen tieners geen Tamiflu te verstrekken!:
Bron: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/asia/article1549260.ece 
 
Massale verspreiding van ‘Tamiflu’ maakt Mexicaanse griep ook resistent..:

Bron: http://www.hln.be/hln/nl/4311/Mexicaanse-griep/article/detail/947041/2009/07/28/Massale-verspreiding-Tamiflu-maakt-Mexicaanse-griep-resistent.dhtml
  
Dit is wat Dr. Mercola, Times Best Selling Auteur van ´The Great Bird Flu Hoax´ over ‘Tamiflu’ te zeggen heeft:
‘Tamiflu Loaded With Side Effects, Including Death and Can Only Reduce Symptoms by 36 Hours at BEST
Please realize that Tamiflu is NOT a safe drug  Serious side effects include convulsions, delirium or delusions, and 14 deaths in children and teens as a result of neuropsychiatric problems and brain infections  Japan actually banned Tamiflu for children in 2007.
Remember, Tamiflu went through some rough times not too long ago, as the dangers of this drug came to light when, in 2007, the FDA finally began investigating some 1,800 adverse event reports related to the drug.
Additionally common side effects of Tamiflu include:
Nausea
Vomiting
Diarrhea
Headache
Dizziness
Fatigue
Cough
All in all, the very symptoms you’re trying to avoid.

Additionally, Tamiflu has been reported to be ineffective against seasonal flu outbreaks, and may not be sufficient to combat an epidemic or pandemic.

But making matters worse, some patients with influenza are at HIGHER risk for secondary bacterial infections when on Tamiflu. And secondary bacterial infections, as I mentioned earlier, was likely the REAL cause of the mass fatalities during the 1918 pandemic!

But here’s the real kicker.
When Tamiflu is used as directed (twice daily for 5 days) it can ONLY reduce the duration of your influenza symptoms by 1 to 1 ½ days, according to the official data.

Why on earth would anyone want to take a drug that has a chance of killing you, was banned in Japan, is loaded with side effects that mimic the flu itself, costs over $100, and AT BEST can only provide 36 hours of SYMPTOM relief.  Just doesn’t make any sense.

Please recognize that there is serious revenue in Tamiflu. The Financial Times reports that governments around the world have previously stockpiled 220 million doses in preparation for a pandemic that has yet to appear. The cost of this preparation is $7 billion dollars.’ 

Bron: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/04/29/Swine-Flu.aspx#tamiflu 

Hoogleraar Medische Biotechnologie Huub Schellekens van de Universiteit Utrecht over Tamiflu: ‘Een vrij marginaal middel waarvan de bijwerkingen erger zijn dan het effect: de griep met een dag verkorten’, aldus Schellekens. Die 4,5 miljoen pakketjes Tamiflu hadden we overigens nog liggen van de vorige wereldbedreigende pandemie, de vogelgriep. De houdbaarheidsdatum was verlopen, maar na onderzoek bleek dat die best nog met twee jaar kon worden opgekrikt.
Bron: http://www.depers.nl/binnenland/328675/Tamiflu-overbodig.html

  Ik hoop dan ook dat jullie hier eindelijk de nodige aandacht aan zullen besteden!

 Donald Rumsfeld de oud-minister van Defensie van Amerika vult zijn zakken dankzij de Mexicaanse griep. Hij was van 1997 tot aan zijn overgang naar Washington directeur bij het Amerikaanse biobedrijf Gilead Sciences, dat patenthouder is van het antigriepmedicijn Tamiflu:
http://www.quotenet.nl/biz/ook_rumsfeld_verdient_aan_griep.php

Vriendelijke groet,  Paul E

8 REACTIES

 1. En hoeveel doses van dat spul zijn er (ongevraagd) aangekocht door de Nederlandse overheid, toen deze een aanval kreeg van griep-paniek? Een heleboel in elk geval. Zo veel zelfs dat de premie van de medische dwangverzekering flink omhoog moet.

  De volgende vraag is: wat zijn de effecten van het vermeende Mex-griep vaccin? Het zal niet helpen tegen eventuele mutaties van het virus (mocht men er ziek van kunnen worden) en hoe zit het ook al weer met die kankercellen waarvan het gemaakt zou worden?

 2. Na global warming en terrorisme laten we ons allemaal weer eens bang maken. Bij terrorisme en global warming zijn de “oplossingen” voor het grotendeels vermeende probleem erger dan de kwaal, en bij de mexicaanse varkensgriep is het dus al niet anders.

 3. “De combinatie van dun bloed en Tamiflu kan ongecontroleerde bloedingen veroorzaken en zo leiden tot een beroerte.”

  Dus wellicht ook niet gebruiken met aspirine, paracetamol, alcohol en ginkgo biloba.

 4. Even een vraag voor de duidelijkheid.
  Klopt het dat we het hier hebben over de bijwerkingen van Tamiflu – een capsule die je moet innemen, maar in de reacties (Sen Hua) ook over het H1N1 griepvaccin, dat nog niet aangewend wordt?
  En dat bij beide medicaties heel veel ??????? geplaatst moeten worden?

  Nadat ik overigens zo’n 35 jaar geleden eens een griepprik heb gehad waar ik heel erg ziek van ben geworden, heb ik me nooit meer voor de griep laten inënten. Dat zal ik dus sowieso nu ook niet laten doen.

  Sen Huwa [6] reageerde op deze reactie.

 5. Bedankt Paul E voor dit goede overzicht. Bij mij komt het ook niet in m’n lichaam.

 6. Graag gedaan hoor!

  Ter verduidelijking: het gaat hier om de anti-virale ‘medicijen’: ‘Tamiflu’ en ‘Relenza’ die je inderdaad kan innemen en niet om de vaccinaties tegen de griep.

  Bij beide zou ik inderdaad mijn vraagtekens zetten.

  Ik zal de redactie dan ook nog wat belangrijke informatie over de onveiligheid van de vaccins toemailen.

  Vriendelijke Groet,

  Paul

Comments are closed.