Ook   op het schitterende eiland Ternate    lust men de hoofddoeken niet  rauw, hebben de draagsters veel  plezier   en worden zij alom bewonderd en   zelfs geadoreerd,  zoals   zij mij persoonlijk verzekerden.
photo

3 REACTIES

 1. @flap [1]:

  Vanuit dat oogpunt kan ik meer aanraden een fabriek die standbeelden van Kemal Pasha Ataturk vervaardigt.

  Er is geen school of instantie in Turkije zonder zo’n standbeeld en ze verkopen als hete broodjes, meer dan 70 jaar na het verscheiden van deze held ,die Turkije een modern aanzicht verschafte, de burka en de fez verbood en ook heden ten dage door ( bijna) iedereen op handen gedragen wordt.

  Nederland blijft wel ver achter, want het is nog naar zelden, dat er een nummertje Tromp en de Ruyter geblazen wordt.

  Ook standbeelden van Von Heutz worden tegenwoordig naar het schijnt niet meer aangemaakt.

  Hugo van Reijen

Comments are closed.