Bijeenkomst dinsdag 18 Augustus

VrijheidsParadeGezien de belangstelling voor de vorige meeting, willen wij graag de mogelijkheid bieden om op korte termijn nogmaals zonder hulp van chips en circuits eens van gedachten te wisselen en concrete stappen maken richting de vrijheidsparade. De vorige meeting vond plaats op een boerderij in de buitenlucht. Dit was mede omdat de omgeving nou eenmaal erg mooi was, en het simpele feit dat er op korte termijn weinig andere gelegenheden te vinden waren. Deze keer zal het op een centrale locatie binnen het bereik van treinen, bussen en trams plaatsvinden.
 
De volgende bijeenkomst zal dus op Dinsdag 18 Augustus plaats vinden in Amsterdam. We willen starten om ongeveer 7 uur of eventueel wat later, afhankelijk van de omstandigheden. Het geheel zal ongeveer een uurtje of 3 in beslag nemen. Een aantal van ons zal ook eerder aanwezig zijn, dus ook met de vroege vogels is rekening gehouden. Wilt u wat vroeger komen of verwacht u het net niet te redden, laat het even weten.

Vanwege het feit dat wij enigszins inzicht willen verkrijgen in de hoeveelheid mensen die op deze bijeenkomst afkomen, vragen we u contact op te nemen met ons, voor de precieze locatie.

De agendapunten voor de volgende bijeenkomst zullen ten dele zijn:

 • Voortborduren op ideeën en besluiten uit de vorige bijeenkomst.
 • Inzendingen en eventueel uw agendapunten
 • Het opzetten en faciliteren van het organiseren van bepaalde aspecten van de vrijheidsparade. Hierbij kunt u denken aan bijv: werkgroepen,  acties tijdens de parade, enz
 • De promotie van deze acties en de parade in het algemeen. We willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen zien verschijnen op 26 Sept.
 • Ludieke acties
 • Uitingsmogelijkheden op de website.

Met dit in het achterhoofd hopen wij dat u zich aangesproken voelt om nou toch eens wat te gaan ondernemen om onze vrijheden te bevestigen en veilig te stellen voor onszelf en onze kinderen. Wij doen dit niet omdat we het leuk vinden om te protesteren of omdat we nou eenmaal graag zeiken op anderen. Wij doen dit om onze toekomst te waarborgen! Doet u mee?

1 REACTIE

 1. Weet je wat het probleem is …. we zijn slaven en moeten werken van onze meesters in denhaag en Bankiers, dus de meeste kunnen niet komen .

  Zo staan we er tegenwoordig voor .
  Zou graag eens naar zo’n bijeenkomst gaan maarja, de slaven van deze tijd moeten zelf zorgen dat ze te eten hebben

Comments are closed.