[HTML1]

Een simpele maar uiterst cruciale vraag, die sinds Bretton Woods niet meer gesteld is en die de bekende financiële journalist Max Keiser nogal nieuwsgierig maakte. Hij zocht het uit en vertelt u over zijn verrassende ontdekking. Kijk naar de video en/of klik op

Hij vond het antwoord op 17 maart 2008 in Frankfurt, toen hij de vraag aan de Deutsche Bundesbank stelde. Maar de woordvoerder van de Bundesbank krijgen we in het video-verslag niet te zien.

Zie het commentaar van CHRIS POWELL,  Secretary/Treasurer van het Gold Anti-Trust Action Committee Inc.:

http://www.gata.org/node/7672

Hopelijk zal dit probleem op een “correcte wijze worden opgelost”. Maar hoe lang zou het nog duren voor elke Duitser daadwerkelijk zijn persoonlijke goudreserve bezit?

5 REACTIES

 1. Met die goud-automaten wordt een eigen goudvooraad voor elke Duitser wel laagdrampelig. Hoe is dat geregeld in het gidsland (moehahahaha) van de Neo-Calvinisten en hun Geliefde en Grote Leider?

  Ik moest hard lachen toen ik een foto zag van die held op sokken in een Ferrari. Al draagt een aap een gouden ring… Deze had beter in een Daf 33 gezeten, zo’n ’truttenschudder’.

  Vorige week zag ik goud-zoekende struikrovers posten aan een Duits-Nederlandse grensovergang waar men het snelheidsbord voor de gelegenheid op 70 Km/U had gezet, op een rustige snelweg. Waarom niet op 30 Km/U? Dan kun je zeker iedereen een bonnetje sturen.
  Spy-Nose [4] reageerde op deze reactie.

 2. @Zaphod [1]:
  Ik zou zeggen, dat zolang het Duitse goud in de kelders van de Fed in Manhattan blijft opgeslagen zonder dat het wordt opgevraagd, kan het NWO-project -wat Europa betreft- vermoedelijk ongestoord voortgang vinden.
  Maar of iedereen dat in de gaten heeft, kun je je afvragen.

 3. Wanneer het beginnen is, weet ik niet, maar het is zeer gebruikeliijk dat goud van andere landen in Fort Knox ligt.

  Voorzover mij bekend, komt er alleen een ander etiket op bij verwisseling van eigenaar.

  Onder de huidige omstandigheden acht ik het voor centrale banken zinloos en zelfs anti-productief om goudvoorraden aan te houden. Men kan het geld beter op rente zetten.

  Hugo van Reijen

Comments are closed.